Bunicii și Crăciunul: 5 sfaturi pentru un cadou de Crăciun pentru bunici

Bunicii și Crăciunul: 5 sfaturi pentru un cadou de Crăciun pentru bunici

“Dar ce mi-aș putea dori de Crăciun la vârsta mea? Știi că am deja totul. Nu-ți face griji. Mai bine îi iei ceva celui mic”. Se pare că și tu ai primit un răspuns similar de la bunici când ai întrebat ce cadou de Crăciun i-ar face fericiți. Bunicii spun în mare parte adevărul, chiar nu au nevoie de multe și au cel mai mult atunci când sunt alături de cei dragi. Ei bine, nu renunța, ți-am pregătit 5 sfaturi pentru cadourile de Crăciun pentru bunici. Cadouri de care bunica și bunicul chiar se vor bucura. Ce cadou îi va face fericiți sub bradul de Crăciun?

 

Căldură, căldură, căldură


“Da, dar aici e iarnă. Sunt sigur că și copiii au picioarele reci”. Bănuiesc că ați auzit ceva asemănător de la bunici. Acesta este într-adevăr cazul, odată cu creșterea numărului de ani, termoreglarea corpului uman funcționează diferit. Astfel, atunci când nouă ne e bine, bunicii sau bunicului îi poate fi răcoare. Dar există o soluție perfectă: o pătură electrică. Nu numai în timpul iernii aspre, ci și în serile răcoroase de toamnă, pătura devine un tovarăș de neprețuit pentru bunicii tăi.

Pătura cu încălzire din oferta noastră este din micro-pluș moale, trebuie doar să o bagi în priză și se va ocupa să-ți ofere căldură plăcută. Cablul poate fi deconectat și îl poți spăla cu ușurință. Dacă bunica și bunicul preferă dulciurile de Crăciun, e bine să știi că nici posibilele pete nu vor rămâne pe păturică. În plus, această pătură cu încălzire de 130 x 180 cm acoperă ambii bunici, are 3 temperaturi de încălzire și un senzor de supraîncălzire. Bunicii o pot folosi nu numai pe canapea, ci și în pat. Acest cadou de Crăciun va încălzi de două ori: și inima și corpul. 

Pătură XL electrică

 

Cadouri practice cu valoare adăugată


Cănile mai vechi din care ai băut cacao în copilărie sunt adesea o caracteristică obligatorie a dulapurilor bunicilor. Poate că acest Crăciun este momentul potrivit pentru o mică schimbare. Cafeaua, ceaiul, cacaoa, băutura caldă nu trebuie să lipsească de la bunica și bunicul de pe masă. Le-ai putea cumpăra pahare și căni termice cu perete dublu. Acestea țin băutura caldă, dar nu ard mâna. Sunt lucrate manual cu mult drag. Așa că poți atașa o notă la ele: “Bunica/ bunicul, ești în inima mea pentru totdeauna”.

Pahare și căni termice

 

Și încă un mic ajutor mare pentru bunici – un suport din bambus pentru canapea. Nu e prea plăcut să te întinzi să iei ceva de pe masă atunci când te uiți la televizor sau te odihnești, așa că de ce să nu faci lucrurile simple pentru acest accesoriu care poate fi folosit și ca masă laterală pe spatele canapelei. Este lipit pentru a preveni alunecarea. Pentru căni termo făcute cu drag!

Zonă de depozitare

 

Cadou cu design retro


Se spune că nu vei învăța un câine bătrân o piesă nouă. Și la bunici e la fel: le plac lucrurile cu care s-au obișnuit. Bunicii tăi au în hol un covor cu model oriental, care a fost un mare succes în urmă cu ani de zile și era o componentă obligatorie pentru fiecare locuință. Cu siguranță zilele de glorie ale acestui covor s-au încheiat de mult.

Covoarele moderne, diverse covorașe din piele sau covoare de blăniță probabil nu vor avea același succes. Cumpără un cadou de Crăciun care îi va face pe bunici fericiți. Acesta este exact covorul Kendra cu model oriental. Îl avem în magazinul nostru online în mai multe mărimi, așa că cu siguranță vei găsi o mărime potrivită pentru holul bunicilor tăi. O piesă nouă cu design retro care va mulțumi pe toată lumea.

Covor

 

Bunicii merită tot ce-i mai bun


În multe basme sau filme, putem vedea pe bunicul sau bunica mișcându-se fără griji ritmic - înainte, înapoi, înainte, înapoi - într-un balansoar. Dacă le-ai oferi o astfel de plăcere? În acest caz, balansoarul nostru Kemaro cu un design modern, dar în același timp foarte confortabil este un cadou grozav de Crăciun. Combinat cu o pătură călduroasă pentru serile lungi de iarnă, va fi imposibil pentru bunici să nu se îndrăgostească de el.

balansoar

 

Dacă bunicul sau bunica ta suferă de o durere corporală, ceea ce nu este cu totul excepțional la vârsta lor, poți duce cadoul de Crăciun la un cu totul alt nivel. Ce zici de un scaun de masaj? Lambert are două nivele de masaj, și, cel mai important lucru: este reglabil. Poți extinde cu ușurință baza și poți lăsa spătarul în jos, astfel încât bunicii se vor răsfăța cu o relaxare perfectă. De neprețuit!

Fotoliu reglabil masaj

 

Un cadou de Crăciun care va face fericit un brutar excelent


Bunicile tind să fie bucătărese excelente. Datorită experienței a zeci de ani, pot coace prăjituri la care cofetariile nu au visat niciodată. Ele folosesc un ingredient secret - dragostea și răbdarea nesfârșită. Un cadou de Crăciun care o va face fericită pe bunica și care îi va evidenția abilitățile de copt o va impresiona fără îndoială. Dar ce cadou va face pe plac unui brutar grozav?

 

De exemplu, un cântar digital de bucătărie la care atașezi o notă: “Bunica asta e pentru tine ca să poți continua să ne coaci cele mai bune prăjituri din lume”. Puternicul robot de bucătărie Macejko va fi un cadou chiar util. Și nu uita să adaugi că trebuie să încercați împreună acest ajutor pentru prima dată. În cele din urmă, timpul petrecut la copt împreună va fi un cadou de Crăciun și mai frumos decât robotul de bucătărie în sine.

Robot de bucătărie Macejko

 

Cauți mai multă inspirație pentru cadourile de Crăciun pentru bunici? Poți găsi mai multe idei la www.kondela.ro/craciun-cadouri-pentru-bunici/.