El și Crăciunul: Ce cadou de Crăciun să cumperi unui bărbat? 5 sfaturi pentru a face fericit  partenerul (și nu numai)

El și Crăciunul: Ce cadou de Crăciun să cumperi unui bărbat? 5 sfaturi pentru a face fericit partenerul (și nu numai)

Deși cunoaștem bine bărbatul căruia vrem să-i facem un cadou, nu este întotdeauna ușor să alegem acel cadou. Sigur, există cazuri în care pur și simplu vedem un obiect și strigăm: „Acesta este exact pentru el!”, dar cât de des se întâmplă acest lucru? De cele mai multe ori uităm de cadouri până ajungem într-un punct în care devine un eveniment de forță majoră să cumpărăm ceva. Ca să nu ajungeți în situații disperate, am pregătit sfaturi pentru cadouri de Crăciun pentru bărbați. Fie că este partener, frate, tată sau prieten foarte bun, vei găsi ceva pentru toți bărbații importanți din viața ta.

Muncă, muncă, dar și relaxare

Medicii și psihologii devin din ce în ce mai conștienți de importanța relaxării, pe baza cercetărilor din ultima vreme. O viață echilibrată este timp de împărțit între muncă, familie, hobby-uri, odihnă, dezvoltare. Când o persoană este relaxată și în largul său, poate tolera mai bine momentele tensionate. Dar cum să-i dai unui bărbat ceva care promovează relaxarea sub bradul de Crăciun?

Sigur, poți încerca și un abonament la spa sau un voucher de masaj, dar ce părere ai de un balansoar de design? În serile lungi de iarnă, destinatarul se poate ghemui într-o pătură și se poate bucura de basmele de Crăciun. Vara, balansoarul iese pe balcon și terasă. Înainte, înapoi, înainte, înapoi, înainte, înapoi. Simți acel ritm calmant? Balansoarul te va purta pe valurile relaxării. Oferă o pauză soțului tău, fratelui tău, tatălui tău. De asemenea, poți obține o piesă de mobilier interesantă pentru casă și te poți bucura și tu, în secret, de scaun. Dar nici un cuvânt nimănui!

balansoar de design Kondela

 

Un cadou pe care îl va avea sub control

Atunci când deguști un pahar de rom experiența e similară cu o călătorie în jurul lumii fiindcă ți se deschid orizonturile, cel puțin așa spun cei pasionați de degustări. Alcoolul, atunci când cineva se bucură de el cu moderație, este un cadou bun pentru un bărbat, indiferent de ocazie. Dar un cadou și mai bun ar fi masa de servire cu un bar în formă de glob. Lemn de cireș cald, de culoare roșie, deschizând Pământul cu diametrul de 50 cm și sub el ascunse cele mai bune romuri, whisky-uri, coniacuri din întreaga lume. Momentele speciale necesită ceva special. Pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare sau nașterea nepoatei tale, este cu adevărat un act special să scoți acea sticlă păstrată de mult din această masă de servire elegantă. Imaginează-ți experiența!

bar în formă de glob Kondela

 

Locul bărbatului e în bucătărie

Cine gătește mai des acasă? În majoritatea gospodăriilor din România, e vorba despre doamnă. Totuși, din ce în ce mai mulți bărbați descoperă pasiunea gătitului. Fie ca să-și surprindă doamna, fie pentru că se pricepe mai bine decât ea! Locul bărbatului este în bucătărie în aceeași măsură în care și locul femeii este acolo! Și cel mai bine este probabil când gătesc amândoi, cot la cot!

Pentru a face din gătit o experiență, pregătirea trebuie să aibă loc în cele mai bune condiții posibile. Carne, pâine, legume, pește. Dacă tăiați aceste ingrediente cu un cuțit contondent sau nepotrivit, plăcerea de a găti dispare. Alege un set de 6 piese de cuțite din oțel inoxidabil Berlingerhaus - un cadou de Crăciun pentru bărbați perfect. Setul include un cuțit de bucătar, unul universal, de tăiat, porționat și un cuțit special pentru pâine. Pe lângă designul precis, funcționalitatea este, de asemenea, un atuu: de la mânerul anti-alunecare până la lamele forjate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Și când adaugi o bucată de carne de vită maturată la acest cadou de Crăciun, crede-mă, nimeni nu a pregătit fripturi în istoria gastronomiei cu atâta entuziasm și angajament.

cuțite din oțel inoxidabil Berlingerhaus Kondela

 

Un cadou care va impresiona oaspeții

Mergi la măcelar pentru o carne frumoasă cu structură de marmură, scoate un șorț de gătit, aprinde focul, alege vinul sau berea potrivite pentru preparatele la grătar și apucă-te de treabă. Stai neobosit la grătar, faci toată treaba murdară și mănânci ultimul - când toți oaspeții sunt sătui. Bărbaților le place să impresioneze astfel - partenera, oaspeții lor și mai ales pe ei înșiși. Trebuie să demonstreze ceva. Ce ai zice de un cadou de Crăciun pentru un bărbat căruia îi place grătarul?

Exact un astfel de cadou de Crăciun este un grătar cu cărbune pe alb-negru la îndemână cu un grătar pentru pizza. Pentru un rezultat mai bun la pregătirea fripturii sau la coacerea pizzei, grătarul are termometru încorporat, în plus, grill masterul poate regla temperatura folosind sistemul de reglare a aerului. Grătarul este pe roți, așa că îl poți muta foarte ușor – chiar și pe terasă, unde ne petrecem de multe ori zilele libere. În plus, un astfel de cadou de Crăciun va mulțumi de două ori: pe cel care l-a primit, dar și pe cei care ajung să guste din bucatele pregătite. 

grătar cu cărbune pe alb-negru la îndemână cu un grătar pentru pizza

 

Un colț personal – un cadou inspirat

Este extrem de important ca un barbat - toți bărbații - să aibă o piesî acasă doar pentru el. De exemplu, femeile au masa lor de toaletă, unde își îngrijesc corpul, își scriu un jurnal, meditează, iau o pauză de la copii. Oare bărbatul pe care vrei să-l impresionezi cu un cadou de Crăciun are și el acasă un astfel de colț? Dacă răspunsul e nu, atunci această surpriză va fi un mare succes. Din punct de vedere psihologic, este extrem de important să ai acasă o piesă de mobilier doar pentru tine. O zonă în care o persoană poate merge atunci când se simte obosită, tristă, are nevoie să fie singură sau își dorește să se dedice hobby-urilor sale. De exemplu, unii bărbați construiesc modele de avioane din plastic, joacă jocuri pe calculator sau repară diferite obiecte.

Este logic să-ți amenajezi propriul colț, care nu trebuie doar să funcționeze, în colțul camerei. Unde un bărbat se va simți izolat de restul gospodăriei. În acest scop, o idee bună de cadou este un birou de colț pentru PC într-o culoare frumoasă grafit. Și cum rămâne cu așezarea? Depinde de tine dacă preferi scaunul de gaming, despre care am scris aici și am menționat beneficiile, sau scaunul pivotant de design. Ca bonus la un astfel de cadou de Crăciun, dă-i totuși omului și ceva timp liber, să se bucure de ce a primit nederanjat de nimic și mai ales de nimeni. Dacă se decide să-l folosească, ia copiii și lasă-l puțin singur. Va aprecia acest lucru!

Care sugestie de cadou de Crăciun pentru bărbați v-a atras cel mai mult? Dacă ești în căutare de inspirație suplimentară, o poți găsi pe www.kondela.ro/craciun-cadouri-pentru-barbati

birou de colț pentru PC într-o culoare frumoasă grafit Kondela