O atmosferă magică de Crăciun? Acestea sunt decorațiunile cu care vei trăi un Crăciun magic

O atmosferă magică de Crăciun? Acestea sunt decorațiunile cu care vei trăi un Crăciun magic

Nu putem descrie magia Crăciunului într-un cuvânt, nici n-o putem compara cu un cadou frumos împachetat și nici n-o putem îmbrățișa ca pe cei dragi. Și totuși, este aici: o simțim, o vedem, o trăim, este peste tot în jurul nostru. Ei bine, nici măcar magia Crăciunului - o vom numi cu drag atmosfera magică de Crăciun, nu va veni la noi acasă ca Steaua din Betleem. Depinde de noi să punem mâna pe treabă și să ne bucurăm din plin de această atmosferă unică. Decorațiunile de Crăciun sunt cele care ne vor ajuta să ne transformăm casa într-un „cuib” sigur, confortabil, parfumat, intim și relaxat. Un cuib din care nu ne-am dori niciodată să ieșim. Cauți inspirație? Am pregătit sfaturi pentru decorațiunile de Crăciun care vor oferi un Crăciun magic acasă.

Lasă Crăciunul să se simtă de la intrare

Verde ca un semafor, o coroană de Crăciun va străluci pe ușă și va spune: „Intră, te așteaptă o atmosferă adevărată de Crăciun”. Pe Kondela.ro vei găsi mai multe coronițe de Crăciun, dintre care una este o coroniță minimalistă pentru ușă Gioia cu diametrul de 45 cm. Frunzele sale de eucalipt nu doar vorbesc despre Crăciun, ci pot fi folosite și pe tot parcursul anului.

Vrei ca respectiva coroniță să fie vizibilă în întuneric și să evoce o atmosferă plăcută de Crăciun? Coronița de Crăciun cu lumini LED Atila cu diametrul său de 60 cm va ieși în evidență chiar și pe ușile mai mari. Coronițele noastre sunt o imitație perfectă a crenguțelor și frunzelor naturale, dar nu trebuie să vă faceți griji pentru acele căzute. Pur și simplu pui coronițele în dulap și îți vor ține companie din nou Crăciunul viitor.

Gioia cu diametrul Kondela

 

Un brad ca element de bază al Crăciunului

Regele decorațiunilor de Crăciun este cu siguranță bradul. Câți dintre noi și-ar putea imagina sărbătorile fără acest simbol al Crăciunului? Deși este o chestiune de gust, contează să faci o alegere bună. Pe scurt: un brad artificial poate arăta mai verde decât unul natural, conform specialiștilor. Îl poți folosi de aproximativ 10 ori și este o opțiune mai prietenoasă cu natura comparativ cu achiziționarea unui brad natural.

Te gândești că bradul natural e totuși natural? Sigur, dar datorită efectelor 3D speciale, astăzi vei găsi și brazi artificiali de Crăciun care nu se pot distinge de cei naturali. Aruncă o privire, de exemplu, la bradul nostru de Crăciun înalt de 180 cm cu efect 3D, care are și conuri de pin.

Dorești să citești mai multe despre brazii de Crăciun (naturali și artificiali)? Poți afla din articolul Brad de Crăciun natural sau artificial: Ce preferă românii?

simbol al Crăciunului Kondela

 

Lumina difuză creează o atmosferă intimă de Crăciun

Nu doar Steaua din Betleem, ci și perdele luminoase, luminițe pentru pom, lumânări și felinare fac Crăciunul deosebit. De unde să începi te întrebi? Coroana de Advent va ajuta, de asemenea, să inspire și să aducă o atmosferă de Crăciun în casă și în mintea noastră. Pe măsură ce flacăra lumânărilor crește, va crește și entuziasmul nostru pentru Crăciun. Felinarele sunt și ele o decorațiune grozavă de Crăciun. Introdu în ele o lumânare și vezi cum aruncă umbre magice pe pereți. Nu numai copiii vor fi vrăjiți.

Încearcă să înlocuiești lămpile electrice în Ajunul Crăciunului cu o lumânare intimă și o lumină de felinar. Va fi o experiență complet diferită și de neuitat. În oferta noastră vei găsi și un set de 2 felinare albe în formă de casă. Lumina difuză va ajuta la crearea unei atmosfere magice și va face Crăciunul o zi cu adevărat minunată. Pe lângă lumânări și felinare, mai avem un sfat pentru tine. Perdeaua luminoasă cu stele, pe care o poți agăța pe perete sau chiar pe perdelele obișnuite. Nu doar cei mici o vor iubi.

Coroana de Advent Kondela

 

Mai multă căldură acasă

Înfășurați-vă într-o pătură, aprindeți focul în șemineu și bucurați-vă de momente deosebite împreună cu cei dragi - în special de Crăciun. O pătură, de preferință cu un model de iarnă, va servi drept decorațiune practică. Așa este pătura pufoasă și călduroasă de blăniță. Datorită dimensiunilor sale de 150 x 200 cm te poți încălzi sub ea împreună cu partenerul sau cu cei mici.

În magazinul nostru online Kondela.ro vei găsi și accesorii pentru șeminee. De exemplu, imaginează-ți un suport din fier forjat pentru lemne. Creează atmosfera din basmele de Crăciun la tine acasă – mirosul de lemn care arde, căldura focului și familia strânsă laolaltă.

pătura pufoasă și călduroasă de blăniță Kondela

 

Crăciunul este și despre miros

Miros de cozonac, sarmale, friptură, brad sau lumânări. Atmosfera nu este doar despre cum arată locuința, ci și cum miroase. Dacă optezi pentru un brad artificial, s-ar putea să-ți lipsească parfumul specific. Ce zici de asta? Din fericire, nu trebuie să-l pierzi deloc, trebuie doar să-ți iei un difuzor de aromaterapie: îl umpli cu apă, adaugi câteva picături de ulei esențial și ai un miros frumos pentru câteva ore.

Gasești și difuzoare în oferta noastră, alege un ulei esențial – de exemplu, brad, lavandă, dar vei găsi și mixuri speciale de Crăciun pe piață. Lumânările parfumate ar trebui să fie o chestiune normală. Pe lângă lumina difuză, au și un parfum deosebit. Avem vești grozave pentru că nici ele nu lipsesc din oferta noastră. Set de 4 lumânări parfumate Magdalenka cu arome de uleiuri esențiale - mentă, lavandă, gardenie, Mon Paris - create special pentru Crăciun. Și nu uita să cânți colinde. Acest lucru va oferi Crăciunului tău o atmosferă magică mult râvnită. Atât de fericit și vesel și magic! Vei primi decorațiunile și cadourile de Crăciun la timp datorită livrării rapide și a unei game largi de bunuri din magazinul online Kondela.ro - de la decorațiuni și brazi de Crăciun la pături călduroase, vaze și fețe de masă până la roboți de bucătărie care te vor ajuta la coacerea prăjiturilor.

difuzor de aromaterapie Kondela