Program de loialitate KONDELA S.R.L

Pentru noi sunteți mai mult decât un simplu client. Respectăm și apreciem pe toți cei care cumpără de la noi. În semn de apreciere vă oferim un Program de loialitate, din care puteți doar câștiga. Cumpărarea de mobilier în magazinul online www.kondela.ro se merită cu adevărat. În calitate de client înregistrat, puteți cumpăra în mod regulat bunuri cu o reducere de 13 %. Cum funcționează Programul? Faceți cunoștință cu Programul de loialitate KONDELA S.R.L.

Termeni și condiții generale ale Programului de loialitate:

1. Organizator

1.1. Programul de loialitate este oferit de compania KONDELA S.R.L, cu sediul în Nădlac, Str. Independenței, Nr.114, România, Nr.reg.com. J02/2039/2018, C.I.F: RO40240495 (Denumită în continuare "KONDELA S.R.L").

1.2. Beneficiile Programului de loialitate pot fi folosite pentru achiziționarea în magazinul online www.kondela.ro, care este operat de KONDELA S.R.L.

2. Formarea și durata

2.1. Orice persoană fizică cu vârsta peste 18 ani poate deveni membru în Programul de loialitate.

2.2. Puteți deveni membru în Programul de loialitate prin înregistrarea la prima achiziție de pe magazinul electronic www.kondela.ro prin completarea formularului de înregistrare. În formularul de înregistrare este necesar să completați toate câmpurile marcate cu asterisc*: e-mail, nume, prenume, adresă permanentă, stat, număr de telefon.

2.3. Când vă înregistrați, vă exprimați acordul cu Termenii și condițiile magazinului online www.kondela.ro, care sunt disponibile pe site.

2.4. Programul de loialitate pentru membrii este valabil în toată perioada de înregistrare.

2.5. Programul de loialitate se aplică exclusiv pe teritoriul României.

3. Reduceri și condiții de obținere a unei reduceri

3.1. Când faceți cumpărături în magazinul www.kondela.ro, puteți obține o reducere la următoarea achiziție între 4 % și 13 % din prețul total al comenzii.

3.2. Valoarea discountului depinde de suma achizițiilor pe care le-ați efectuat după ce v-ați conectat la magazinul online cu parola. Parola v-a fost atribuită la înregistrare.

3.3. Valoarea fiecărei achiziții este adăugată la ultimul rezumat. Valoarea finală determină valoarea reducerii pe care o puteți valorifica din următoarea achiziție. Reducerea poate fi aplicată numai pentru următoarea achiziție.

4. Patru niveluri de compensare

4.1. După ce ați respectat termenii, veți fi plasat în unul dintre cele patru niveluri de compensare:

 

 • Nivelul 1: BRONZ
 • Nivelul 2: SILVER
 • Nivelul 3: GOLD
 • Nivelul 4: CLIENT VIP

 

4.2. Obligațiile și beneficiile clasificării în nivelul 1 -   BRONZ

Obligațiile membrilor:

Pentru a vă putea califica la nivelul Bronz, trebuie să completați și să trimiteți un formular de înregistrare atunci când cumpărați prima dată în magazinul nostru www.kondela.ro. Când vă confirmați înregistrarea, veți primi o parolă unică alocată contului dvs. Parola va fi trimisă la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o când v-ați înregistrat. Vă rugăm să salvați parola. Vă recomandăm să o utilizați pentru fiecare achiziție ulterioară. Doar așa va crește cuantumul reducerii.

Beneficiile membrilor:

Veți fi inclus în primul nivel - Bronz – dacă rezumatul achizițiilor în magazinul nostru ajunge la valoarea de 2 400 RON. Pentru fiecare achiziție suplimentară (după conectarea la magazinul electronic cu parola) obțineți o reducere de 4 % din valoarea totală a bunurilor achiziționate. Pe poziția Bronz veți rămâne  până la un total de 9 500 RON. Valorile comenzilor sunt calculate pentru fiecare înregistrare separat.

4.3. Obligațiile și beneficiile clasificării în nivelul 2 -  SILVER :

Obligațiile membrilor:

Pentru a vă putea califica în nivelul 2 - Silver, trebuie să faceți o achiziție în magazinul nostru online www.kondela.ro. Logați-vă la cont atunci când faceți cumpărături cu  parola pe care ați primit-o când v-ați înregistrat. Parola v-a fost trimisă pe adresa de e-mail pe care ați furnizat-o când v-ați înregistrat. Vă rugăm să salvați parola. Vă recomandăm să o utilizați pentru fiecare achiziție ulterioară. Doar așa va crește cuantumul reducerii.

Beneficiile membrilor:

Veți fi inclus în nivelul 2 al Programului - Silver – dacă rezumatul achizițiilor în magazinul nostru ajunge la valoarea de 9 501 RON. Pentru fiecare achiziție suplimentară (după conectarea la magazinul electronic cu parola) obțineți o reducere de 6 % din valoarea totală a bunurilor achiziționate. Pe poziția Silver veți rămâne până la un total de 28 400 RON. Valorile comenzilor sunt calculate pentru fiecare înregistrare separat.

4.4. Obligațiile și beneficiile clasificării în nivelul 3 - client GOLD :

Obligațiile membrilor:

Pentru a vă putea califica în nivelul 3 - Gold, trebuie să faceți o achiziție în magazinul nostru online www.kondela.ro. Logați-vă la cont atunci când faceți cumpărături cu  parola pe care ați primit-o când v-ați înregistrat. Parola v-a fost trimisă pe adresa de e-mail pe care ați furnizat-o când v-ați înregistrat. Vă rugăm să salvați parola. Vă recomandăm să o utilizați pentru fiecare achiziție ulterioară. Doar așa va crește cuantumul reducerii.

Beneficiile membrilor:

Veți fi inclus în nivelul 3 al Programului - Gold – dacă rezumatul achizițiilor în magazinul nostru ajunge la valoarea de 28 401 RON. Pentru fiecare achiziție suplimentară (după conectarea la magazinul electronic cu parola) obțineți o reducere de 10 % din valoarea totală a bunurilor achiziționate. Pe poziția Gold veți rămâne până la un total de 47 300 RON. Valorile comenzilor sunt calculate pentru fiecare înregistrare separat.

4.5. Obligațiile și beneficiile clasificării în nivelul 4 -   client VIP :

Obligațiile membrilor:

Pentru a vă putea califica în nivelul 4 – Client VIP, trebuie să faceți o achiziție în magazinul nostru online www.kondela.ro. Logați-vă la cont atunci când faceți cumpărături cu  parola pe care ați primit-o când v-ați înregistrat. Parola v-a fost trimisă pe adresa de e-mail pe care ați furnizat-o când v-ați înregistrat. Vă rugăm să salvați parola. Vă recomandăm să o utilizați pentru fiecare achiziție ulterioară. Doar așa va crește cuantumul reducerii.

Beneficiile membrilor:

Veți fi inclus în nivelul 4 al Programului – Client VIP – dacă rezumatul achizițiilor în magazinul nostru ajunge la valoareade 47 301 RON. Pentru fiecare achiziție suplimentară (după conectarea la magazinul electronic cu parola) obțineți o reducere de 13 % din valoarea totală a bunurilor achiziționate. Valorile comenzilor sunt calculate pentru fiecare înregistrare separat.

5. Programul de loialitate și alte reduceri

5.1.  Reducerile obținute în programul de loialitate nu pot fi combinate cu alte reduceri.

5.2. Reducerile obținute în programul de loialitate sunt valabile și la mărfurile cu preț redus și la cele aflate în promoție.

6. Politica de confidențialitate

6.1. Membrii Programului de Loialitate confirmă că toate informațiile furnizate în legătură cu înregistrarea în magazinul online www.kondela.ro, în special datele de contact, sunt adevărate și exacte.

6.2. Membrii programului de loialitate confirmă faptul că s-au familiarizat cu Termenii și condițiile acestui Program de loialitate și sunt de acord cu prelucrarea datelor personale după cum urmează: numele, adresa, orașul, codul poștal, telefonul și adresa de e-mail de către compania KONDELA S.R.L, cu sediul în Nădlac, Str.Independenței, Nr.114, România , Nr.reg.com.J02 / 2039/2018, CIF: RO40240495 în scopuri de marketing ale companiei, în scopurile utilizării Programului de loialitate, concursuri și informații despre disponibilitatea produselor în conformitate cu Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, prin care se abrogă Directiva 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

6.3. Acest consimțământ este acordat pentru durata înregistrării clientului și poate fi revocat în scris în orice moment.

6.4. Membrii Programului de loialitate au dreptul :

 

 • - la acces la datele lor personale și dreptul de a rectifica datele cu caracter personal în condițiile prevăzute de lege;
 • - să contacteze compania KONDELA S.R.L în calitate de administrator de date cu caracter personal sau

   

  Oficiul pentru Protecția Datelor pentru a solicita acțiuni corective în cazul în care constată că a avut loc o încălcare a îndatoririlor operatorului sau ale altei persoane care prelucrează datele cu caracter personal.

 

În acest caz, membrul Programului de loialitate are dreptul să solicite ca persoanele în cauză:

 • - să furnizeze o explicație privitor la datele cu caracter personal;
 • - să se abțină de la orice acțiune prin care pot încălca obligațiile lor sau să elimine o astfel de situație; 
 • - să efectueze corecții sau să completeze datele cu caracter personal, astfel încât acestea să fie corecte și exacte; 
 • - să blocheze sau să elimine datelor cu caracter personal. 

 

7. Încetarea calității de membru

7.1. Calitatea de membru în Programul de loialitate încetează:

 • - printr-o solicitare scrisă a unui membru de a anula calitatea de membru la Programul de loialitate
 • - Excluderea unui membru al Programului de loialitate de către compania KONDELA S.R.L

 

7.2. Compania KONDELA S.R.L poate exclude un membru al programului de loialitate din următoarele motive:

 • - un membru al Programului de loialitate a furnizat informații false sau incomplete cu privire la statutul de membru;
 • - un membru al Programului de loialitate abuzează în orice mod de calitatea sa de membru sau de drepturile care decurg din aceasta;
 • - Un membru al Programului de loialitate aduce în vreun fel prejudicii companiei KONDELA S.R.L sau Programului de loialitate în sine, în special pagube materiale sau daune morale în ce privește reputația companiei.

 

8. Dispoziții finale

8.1. Compania KONDELA S.R.L își rezervă dreptul în orice moment de a modifica în mod unilateral acești Termeni și condiții ai Programului de loialitate, precum și Termenii și condițiile generale. Cu toate acestea, are obligația ca orice modificare să fie publicată imediat pe site-ul www.kondela.ro. Toate modificările intră în vigoare și sunt valabile de la data publicării acestor modificări pe site-ul web de mai sus. Dreptul la un discount nu este executoriu din punct de vedere legal.

8.2. Datele de contact pentru comunicarea cu compania KONDELA S.R.L sunt următoarele:

KONDELA S.R.L Cisnădie Str. Selimbarului nr. 109, România

[email protected]

[email protected]

- să blocheze sau să elimine datelor cu caracter personal.