Ea și Crăciunul: Ce cadou să alegi de Crăciun pentru o femeie? 5 sfaturi pentru a-ți face fericită partenera (și nu numai)

Ea și Crăciunul: Ce cadou să alegi de Crăciun pentru o femeie? 5 sfaturi pentru a-ți face fericită partenera (și nu numai)

Nu trebuie să fie deloc dificil să alegi un cadou de Crăciun care să mulțumească și să nu ajungă uitat în dulap după câteva zile. Cum să faci fericită o femeie cu cadoul de Crăciun? Și aici nu vorbim doar de parteneră, ci și de o soră, o prietenă sau o mamă. Pentru a avea succes, prima condiție este să cunoști bine destinatarul cadoului. Să știi ce culori îi plac, să știi cum îi place să se odihnească, să știi cum îi place să petreacă timpul, să știi ce îi place acasă și ce îi lipsește. Și apoi? Succesul se dobândește cu cadouri practice, pe care le poți transforma și într-un cadou romantic, cu puțin efort. Ce cadou de Crăciun alegi pentru a seduce o femeie? Ți-am pregătit 5 sfaturi surpriză!

Un cadou care ii va aminti mereu de ea și de tine

Oglinda este un simbol. De exemplu, oglinda ținută de zeița Venus – mică, rotundă, cu mâner în forma crucii - a devenit un simbol al sexului frumos. Și ce va simboliza atunci când îi oferi unei femei o oglindă de Crăciun? Depinde de tine. Dar avem un sfat pentru tine: ar fi bine să simbolizeze că îți place doamna respectivă. Un compliment care va mulțumi fiecare femeie: partenera, sora, mama. Nu poți învăța oglinda să spună „Ești frumoasă”, dar acest lucru va fi de la sine înțeles atunci când îi oferi în dar acest obiect. 

Aici vei găsi o oglindă rotundă într-un cadru metalic auriu, cu un raft mic și un suport pentru lumânări. Datorită lui, doamna poate să creeze o atmosferă intimă în colțul ei și să dedice un moment ei și nevoilor ei. În plus, pe lângă lumânările aprinse, poate depozita obiecte mici pe raft, precum o bandă de păr, rimel sau parfum. Dar cum spune această oglindă că doamna este frumoasă? Ea nu va spune, trebuie să o faci tu. Cel mai bine este să lipești un post-it pe oglindă: „Uite, ești frumoasă. Nu îți spun în fiecare zi, dar este adevărat. Lasă oglinda să-ți amintească acest lucru tot timpul, chiar atunci când eu uit.” Și crede-mă, destinatarul își va aminti aceste cuvinte pentru totdeauna.

oglindă rotundă Kondela

 

Relaxați-vă în cada cu hidromasaj – cadou de Crăciun

Să ai un centru spa acasă este visul tuturor. Vii de la serviciu, îți scoți costumul de baie, te bagi în apa caldă plăcută și uiți de o zi plină. Și toate acestea în confortul casei tale, în deplină intimitate. Un cadou sub forma unui abonament la centrul de spa o va mulțumi, dar pentru această relaxare trebuie să ieși din casă, să mergi pe jos sau să conduci, să treci prin recepție și abia apoi să iei cadoul dorit. Vrând nevrând vei fi și în compania altor oameni. Jacuzziul gonflabil cu volumul de 910 l din oferta noastră va asigura o odihnă perfectă în confortul casei tale.

Cada cu hidromasaj Taupe poate găzdui cu ușurință 4 persoane, dar capacitatea sa este de până la 6 persoane. Și acum veștile grozave: o poți plasa în interior și în aer liber, poate face față la temperaturi de îngheț până la -40 ° C. Nici măcar nu trebuie să aștepți până la primăvară, acest jacuzzi va încălzi apa până la o temperatură de 40 ° C. Tot ce trebuie să faci este să-l despachetezi, să-l umfli, să-l umpli, să încălzești apa și, deja de Crăciun, te bucuri de momente magice cu partenera mult iubită. 130 de jeturi de masaj se vor ocupa de asta. Și asta în liniște, chiar și în aer liber, cu vedere la cerul nopții și un pahar de vin în mână. În plus, în timpul petrecerii de Revelion ai găsit ce să faci! Ce spui de acest cadou de Crăciun?

Jacuzziul gonflabil Kondela

 

Un cadou care face din gătit și coacere un hobby

Pâine de la zero, prăjituri perfecte, aluat de pizza, chiflă mai bună decât de la bunica, smoothie sănătos la micul dejun. Este soția, iubita, mama, sora pasionată de gătit? Sunt anumite feluri de mâncare care ne obligă să petrecem ore în șir în bucătărie. Și dacă este un bun de preț care nu ar trebui irosit, acesta este timpul. Un cadou de Crăciun pentru femei care va face senzație este unul care va reduce timpul necesar pregătirii meselor. Și atunci ea se va putea dedica vouă, copiilor, hobby-urilor sale, sau celui mai important lucru: ei însăși.

Robotul de bucătărie Kante cu o putere de 1800 W este de mare ajutor: bate, amestecă, frământă aluatul, toacă și carnea, face smoothie-uri, pur și simplu ajută la aproape orice. Este de un real ajutor în orice bucătărie.

În plus, poți alege dintre mai multe culori care pot transforma un robot într-o adevărată decorațiune pentru bucătărie. Vanilie, alb, negru, roșu, roz, roz auriu. Nu uita să duci acest cadou practic de Crăciun la un nivel romantic și să adaugi o notă personală: „Îți ador pâinea/ tortul pe care îl faci doar tu/ smoothie-ul pentru micul dejun, dar aș prefera să petrec timpul cu tine.  Vom avea mai mult timp pentru noi cu acest ajutor practic.”

Robotul de bucătărie Kante Kondela

 

O oază de relaxare chiar acasă

Un cadou care poate face sărbătorile de Crăciun, serile lungi de iarnă, zilele nesfârșite de vară, toamna friguroasă și, de fapt, o viață întreagă mai plăcută. Un cadou de Crăciun pe care îl poți păstra în interior și în aer liber. Un cadou cu care te vei relaxa și te vei simți ca și cum ai un refugiu doar al tău. Acesta este balansoarul suspendat Nolan. Iarna îl poți pune lângă șemineu, te poți înveli într-o pătură, poți citi cărți, dar și să urmărești basme de Crăciun. Vara îl poți muta în grădină, pe balcon sau terasă și să te bucuri de un leagăn plăcut.

În plus, imaginează-ți cum va fi acest balansoar sub un copac. Ce ar putea fi, este un ou de dinozaur? Dacă dorești să transformi acest cadou în ceva mai romantic, alege un scaun suspendat cu două locuri. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie prea romantic: este foarte posibil ca toți membrii familiei să vrea să petreacă timp în el. Nu-i de mirare! Va deveni locul preferat de petrecere a timpului liber pentru toți cei din casă.

balansoarul suspendat Nolan Kondela

 

Un cadou cu care uită fraza: „Nu am cu ce să mă îmbrac”

Se spune: „Ochii care nu se văd, se uită”, și probabil e adevărat și când vine vorba de haine, pentru că doamnele spun mereu: „Nu am cu ce să mă îmbrac”, deși dulapul este plin. Nu ne putem gândi decât că a uitat de toate lucrurile din dulap. Se întâmplă, memoria umană nu este infailibilă, dar avem un sfat pentru tine despre cum să o ajuți să-și amintească ușor de ținutele preferate.

Cuierul cu suport – așează-l oriunde în spațiu, cu ajutorul umerașelor poți agăța pe el câteva dintre cele mai bune piese, pune pantofii care se potrivesc acestor ținute pe raftul inferior și aceste haine vor fi mereu la vedere. Doamna care primește acest cadou de Crăciun va avea mereu în fața ochilor hainele în care va străluci. În același timp, ea are o imagine de ansamblu mai bună asupra a ceea ce se ascunde în dulapul ei. Cu o alegere potrivită de haine pentru un suport, această piesă de mobilier poate servi și ca decorațiune de cameră.

Ce spui, care dintre sfaturile de cadouri de Crăciun pentru femei te-a atras cel mai mult? Toate produsele, dar și multe altele, le găsești pe www.kondela.ro.

Cuierul cu suport Kondela