Stimați prieteni, clienți,

bun venit la magazinul online al companiei TEMPO KONDELA MOBILA SRL.

Proprietarul este o societate comercială cu sediul în Slovacia, care are mai mult de 30 de ani de experiență în vânzarea de mobilier în Slovacia și Cehia.

În 2018 ne-am extins afacerea și în România sub denumirea comercială TEMPO KONDELA MOBILA SRL. Domeniul nostru de activitate este comercializarea de produse de mobilier și accesorii pentru casă. Activitatea noastră se concentrează pe vânzarea cu amănuntul și cu ridicata.

În Republica Slovacă deținem 20 de magazine proprii (de piatră) sub marca TEMPO KONDELA NÁBYTOK. În plus, în cadrul comerțului cu ridicata, aprovizionăm câteva sute de magazine de mobilier partenere în Slovacia, Cehia, Ungaria și România. Prin aceasta ne-am încadrat printre cele mai importante companii de pe piața de mobilier din Slovacia.

Marea majoritate a produselor pe care le oferim în magazinul nostru online, sunt disponibile în stocul nostru și nu la furnizorii noștri (așa cum puteți întâlni adesea în alte magazine electronice). Acest lucru ne distinge în mod clar de majoritatea altor magazine online "de garaj", care doar mediază achizițiile. Prin cumpărarea din magazinul nostru, aveți siguranța că, faceți o achiziție de la o firmă bine stabilită și prosperă. Aceasta este cea mai bună garanție pe care o oferim atunci când cumpărați la noi.

Magazinul nostru online a fost înființat pe baza celor mai noi tehnologii și tendințe în domeniu și, de asemenea, pentru a face cumpărăturile cu noi mai confortabile.

În oferta noastră veți găsi o gamă largă de accesorii pentru mobilier și casă. Mobilierul tapițat se bucură unui mare interes. Pe lângă canapelele tapițate cu piele și material textil, veți găsi o ofertă interesantă de canapele multifuncționale, care sunt deosebit de interesante pentru familiile tinere. Surprind prin design și prețul atractiv. De asemenea, oferim scaune și mobilier pentru sufragerii și bucătării.