Crăciunul și copiii: Sfaturi pentru cadourile de Crăciun care îi vor încânta pe cei mici și vor înfrumuseța camera copiilor

Crăciunul și copiii: Sfaturi pentru cadourile de Crăciun care îi vor încânta pe cei mici și vor înfrumuseța camera copiilor

O mașină de poliție, o jucărie de pluș cu membrii din Patrula Cățelușilor, o căsuță pentru păpuși, un ponei viu, Lego cu Harry Potter, un leagăn. Fiecare copil are cadoul lui de vis - dacă vrei să vezi ochii celor mici strălucind ca stelele, un astfel de cadou nu trebuie să lipsească de sub bradul de Crăciun. Dar apoi sunt și cadouri care vor face pe plac copilului, vor înfrumuseța camera copiilor și în același timp vor surprinde, chiar dacă copilul nu știe că i-ar plăcea. Pur și simplu nu s-a gândit la un astfel de cadou. Și poți pune și o bucată din tine în ele: gusturile tale, ideile tale, viziunea ta despre cum să înfrumusețezi camera unui copil. Am pregătit sfaturi pentru astfel de cadouri de Crăciun pentru copii.

 

Un taburet la îndemână în formă de văcuță sau miel

Chiar și articolele practice, de zi cu zi, pot fi prezentate creativ sau chiar adorabil. Și această combinație îi fascinează pe copii: este ceva pe care îl folosește, dar dintr-o dată are un aspect fabulos. Aspectul la care visase mereu. Acesta este exact taburetul din oferta noastră: are patru picioare, două colțuri, pete și ar trebui să facă muuuu, dar nu face. Ce este? Așa e, este un taburet în formă de văcuță.

Pe lângă acesta, vei găsi și alte scaune sub formă de animale în magazinul nostru online: oaie și miel. Toate impresionează prin picioarele lor de lemn - fără copite -, culorile crem delicate și țesătura catifelată, foarte plăcută la atingere. Aceste scaune pot, de asemenea, transforma un copil neliniștit într-un copil care se așează fericit. Sunt grozave pentru o petrecere a copiilor, de exemplu, pentru că nu ocupă mult spațiu și sunt ușor de transportat. Un cadou de Crăciun de care fiecare copil se va îndrăgosti.

 

Fotoliu tip puf pentru relaxare și distracție

Așează-te, întinde-te, rostogolește-te, stai pe burtă, stai pe spate, afundă-ți fața în el și uită de lumea din jurul tău. Copilul poate face toate acestea cu un fotoliu tip puf. Pentru cei mici este fascinant modul în care o piesă de mobilier poate fi transformată după ideile lor. Ca plastilina, doar că e o bucată uriașă de fotoliu pe care să stai. Datorită greutății reduse, poate fi pus lângă perete, pe pat, dar și în living.

Un bean bag este un cadou grozav de Crăciun pentru camera copiilor, dar știm ceva și mai bun. Ce? Un fotoliu în formă de elefant. Sau un beanbag în formă de unicorn. Sau în formă de oaie. Depinde de tine să găsești forma de care crezi că copilul tău se va îndrăgosti. Daca preferi un element clasic pe care îl poți împrumuta discret din camera copiilor în living seara, avem o veste grozavă. Vei găsi la noi și fotolii cu forme standard. Așadar, poți alege un cadou sub bradul de Crăciun care să facă fericiți și copiii și părinții!

 

Un cort în care copiii se joacă de-a indienii (și nu numai)

Este important pentru cel mic să aibă un loc unde să se poată ascunde de întreaga lume. Pentru imaginația lui, pentru gândurile lui, pentru sufletul său, pentru dezvoltarea lui. Ai putea spune: „Are o cameră pentru copii, ce îi mai trebuie în plus?” Cortul, folosit de indieni, iese în evidență pe o structură simplă din lemn. Intrarea poate fi închisă și copilul va avea o senzație perfectă de intimitate.

Cortul Teepee este grozav nu numai pentru joacă - fie de-a indienii, aventurierii sau pentru o excursie în familie cu animale de pluș. În plus, acest cort arată grozav: un model simplu și regulat completat de lemn natural de pin. Are și un fund care îl izolează de pământul rece (dacă îl folosești în grădină, vara). Dacă vrei să alegi un cadou de Crăciun care să lumineze camera copilului și ochii lui, tocmai l-ai găsit.

 

Bucătărie pentru copii

Copiilor le place să imite: când ne văd făcând ceva, repetă cu entuziasm după noi. Dar există unele activități pe care nu ne bucurăm să-i vedem că le copiază. De exemplu, când micuțul apucă o tigaie cu ulei încins și vrea să prăjească șnițelele. Există o soluție pentru asta: o bucătărie frumoasă din lemn pentru copii. Copiii îți pot găti prânzul în ea, pot încălzi mâncarea în cuptorul cu microunde, spăla vasele în chiuvetă, pune iaurturile la frigider, dar și spăla vasele murdare.

Copiilor le va plăcea să răsucească butoanele, să deschidă ușile și mai ales senzația de maturitate și rolul de mare ajutor. Bucataria din lemn pentru copii este în tonuri pastelate plăcute, din PAL de calitate și lemn de pin și se va remarca cu adevărat în camera copiilor. Dacă copiilor le place să te ajute în bucătărie, acesta este un cadou de Crăciun doar pentru ei.

 

Cauți mai multe sfaturi pentru cadouri de Crăciun pentru copii? Poți găsi mai multe la https://www.kondela.ro/craciun-cadouri-pentru-copii/.