Noi alegem: Cele mai bune cadouri pentru bărbați

Noi alegem: Cele mai bune cadouri pentru bărbați

Cele mai multe femei vor fi probabil de acord că – vă este mai ușor să alegeți un cadou pentru cea mai bună prietenă decât pentru partenerul dvs. de viață. Și totuși vă străduiți atât de mult în fiecare an! Dragi doamne, chiar de la început vă dăm un sfat - cumpărați-i un cadou care să-l mulțumească pe el și nu pe dumneavoastră. Fiecare bărbat apreciază mai presus de toate caracterul practic al unui cadou și, spre deosebire de femei, rareori se așteaptă la vreun pachet cu o semnificație mai profundă. Fie că vă bateți capul cu privire la un cadou pentru tatăl, fratele sau soțul dumneavoastră, vă promitem că în rândurile următoare veți găsi surpriza de Crăciun potrivită pentru fiecare dintre ei!

 

Pentru cel mai bun bucătar

Se știe că bărbații au un simț excelent pentru gătit. Dacă aveți acasă un bucătar iscusit, nu puteți decât să vă bucurați. El va fi întotdeauna fericit să vă gătească o delicatesă sau să vă facă o prăjitură delicioasă. Sugestia noastră pentru cel mai bun cadou de Crăciun pentru bucătari este un set de 8 cuțite JAVED din oțel inoxidabil. Persoana iubită va observa imediat mânerele ergonomice și lamele cu formă precisă atunci când își va despacheta cadoul. Datorită oțelului de calitate superioară, cuțitele au o ascuțire îndelungată. Cu toate acestea, cuțitele pot fi ascuțite la nevoie, cu ajutorul unei ascuțitoare de cuțite portabile, care este inclusă și ea în set.
    • Citiți: Cele mai frumoase cadouri pentru copii de la 2 ani 

Pentru măiestria sa culinară îl puteți recompensa și cu alte cadouri practice pentru bucătari. Veți primi cu siguranță laude pentru un set de oale noi, o tigaie wok durabilă sau un robot de bucătărie multifuncțional.

Set de cuțite într-un suport, 8 buc., JAVED

 

Pentru un bărbat elegant de modă veche

Domnii nu sunt pe cale de dispariție. La urma urmei, aveți unul dintre ei alături de dumneavoastră. Îi place să arate elegant, are carisma și stilul său aparte. Dacă ar putea, cel mai mult i-ar plăcea să fie teleportat în legendarul serial Peaky Blinders. Sprijinați eleganța lui și oferiți-i accesorii pentru casă în stil vintage, care vor completa perfect imaginea lui de gentleman. 

Sugestia noastră: Nu există, probabil, o piesă mai emblematică de modă veche decât masa de servire în formă de glob. Răsfățați-l cu acest cadou practic, dar de lux, care îl va face mândru să servească whisky sau vin oaspeților. Masa noastră de servire GLOBUS este fabricată din materiale durabile, cum ar fi lemnul și placa de fibră naturală MDF. Partea superioară a "globului" este rotativă și se poate deschide, iar în partea inferioară sunt 3 roți care facilitează manevrarea acesteia. 

 

Pentru un bărbat cu sânge de somelier

Pentru EL, vinul este o plăcere și știe să aprecieze munca cinstită a viticultorilor. Dacă partenerul sau tatăl dumneavoastră este un mare iubitor de vin, vă este mult mai ușor să alegeți un cadou. Pentru fiecare cunoscător de vin, servirea vinului este un ritual care culminează cu turnarea vinului în paharele corespunzătoare. Faceți un pachet personalizat pentru degustătorul dumneavoastră de vinuri pentru a-l ajuta să se simtă ca un adevărat somelier. Acest pachet ar trebui să conțină pahare speciale pentru vin alb și pentru vin roșu. Completați-l cu un set de somelier SAKARO, cu care își poate dezvolta în continuare pasiunea pentru vin, servindu-l în același timp în mod profesionist oaspeților. 

Vedeți ce poate face setul de somelier SAKARO

 

Pentru un bărbat iubitor de cafea

Aruncă priviri disprețuitoare la cei care își comandă un "piccolo", strâmbă din nas cu dezgust în fața unei cafele Americano de jumătate de litru și consideră că frișca în cafea este o infracțiune. V-ați recunoscut bărbatul în această descriere? Dacă da, probabil că știți deja că aveți acasă un mare cunoscător de cafea. Uitați de aparatele automate de cafea. Un băutor priceput de cafea știe că nimic nu se compară cu un aparat de cafea cu pârghie pentru a transforma prepararea cafelei într-un ritual. 

Sugestia noastră: Optați pentru un aparat de cafea cu pârghie cu râșniță BERNY. Printre principalele sale avantaje se numără performanța ridicată, sistemul anti-drop și un raport preț-performanță excelent. Bineînțeles, acesta dispune și de un spumant de lapte și un încălzitor de cești. Pentru a vă putea savura cafeaua cu adevărat, gândiți-vă la alegerea corectă a ceștilor. Ceștile termo HOTCOOL din sticlă suflată manual mențin temperatura ideală a cafelei pentru o perioadă lungă de timp și nu vă veți arde palmele când le țineți în mână. 

Aparat de cafea cu manetă cu râșniță, BERNY

 

Pentru pregătirea rapidă la muncă

Un mare viciu nu doar al bărbaților, ci și al femeilor, este acela de a arunca hainele pe un scaun. Cu toții avem un scaun care ne-a surprins de multe ori cu capacitatea sa de încărcare infinită. Ajungem apoi să facem acasă un teanc de haine pe care le găsim de cele mai multe ori deja șifonate și cu un miros neplăcut, bineînțeles, dacă ne mai amintim unde le-am pus. O soluție la îndemână este un cuier, pe care poate îl cunoașteți și sub numele de servitorul surd

Sugestia noastră: Servitorul surd LUKE este gata să vă servească! Folosit în primul rând pentru depozitarea hainelor de zi cu zi - partenerul dvs. îl poate folosi pentru a pregăti hainele pentru a doua zi sau pentru a le agăța pe cele pe care vrea să le îmbrace din nou. Hainele nu se șifonează, sunt imediat la îndemână și se aerisesc frumos întinse peste noapte. Servitorul surd LUKE are un cuier pentru cămăși sau paltoane, o tijă pentru atârnarea pantalonilor și un loc suplimentar pentru a pune deoparte cureaua sau alte accesorii. Este durabil și fabricat din materiale de calitate, cum ar fi metal, lemn și marmură. 

Cuier servitorul surd, LUKE

 

Pentru un bărbat care iubește gaming-ul

Jocurile pe calculator nu sunt doar pentru copii și adolescenți. Dacă partenerul sau fratele dvs. a intrat și el în industria jocurilor, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea unor aparate electronice scumpe sau a jocurilor în sine. Cei mai mulți gameri își procură deja singuri toate gadgeturile tehnologice. Ceea ce puteți face, totuși, este să-i faceți un loc sănătos și modern pentru cea mai bună experiență de joc posibilă

Sugestia noastră: Aveți grijă ca jucătorul dvs. mare sau mic să stea pe un scaun de joc ergonomic, ca de exemplu scaunul ARMYRE, care se adaptează complet la forma corpului, întărește atât mușchii abdominali, cât și cei ai spatelui și protejează împotriva durerilor de gât și de spate. Completați la acesta masa de joc TEZRO, care vă oferă numeroase beneficii. Suprafața sa de lucru este suficient de largă pentru toate accesoriile de gaming, are un raft ridicat pentru a menține monitorul la nivelul ideal al ochilor, iar orificiul pentru cabluri și sursa de alimentare este, de asemenea, un avantaj. 

Masă pentru PC

 

Și, în final, un ultim sfat important: când alegeți cadouri, nu amânați prea mult cu aceasta! Dacă lăsați alegerea cadoului în ultimul moment, în stres s-ar putea să alegeți cea mai proastă opțiune. Faceți o mică cercetare înainte de a vă apuca de cumpărături și în loc de un cadou complicat, aflați ce îl va face cu adevărat fericit pe bărbatul din viața dumneavoastră. Când însă veți vedea cum se bucură de cadoul pe care tocmai l-a despachetat, veți înțelege că timpul petrecut cu alegerea cadoului potrivit a meritat cu adevărat. La urma urmei, despre asta este Crăciunul - să ne gândim mai mult la ceilalți și să le acordăm toată atenția noastră.