Oamenii care așteaptă cu nerăbdare Crăciunul fac aceste 9 lucruri - le faci și tu?

Oamenii care așteaptă cu nerăbdare Crăciunul fac aceste 9 lucruri - le faci și tu?

Ai de muncă până peste cap, prețurile mari te îmbolnăvesc, iar în loc să dai cu lopata zăpada, îți scoți umbrela, care a fost deja răsturnată de 100 de ori de vânt. Nu e de mirare că renii care clipesc din ferestre nu-ți spun nimic și ai senzația că anul acesta Crăciunul a început să se strecoare ceva mai devreme pentru toată lumea. Cu toate acestea, adevărul este că decembrie și cele mai frumoase sărbători ale anului sunt într-adevăr la doar câteva săptămâni distanță. Și ca să fie un Crăciun adevărat, îți aducem trucuri cu care poți intra în starea de Crăciun chiar înainte de a se aprinde beculețele!

1. Curățenie și colinde

Temperaturile scad, dar tu nu ai chef de Crăciun? Primul pas către spiritul Crăciunului este curățenia. Vei vedea, un mediu curat și estetic va acționa ca un adevărat balsam pentru sufletul tău în goana de dinainte de Crăciun.
Nu trebuie să fii un pasionat pentru a te bucura de curățenia de Crăciun. Uită de tortura grăbită de sâmbătă cu un aspirator în mână și cu praf. Acum încetinește și alocă suficient timp pentru asta. Angajează-te doar în ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Poți să îți aranjezi garderoba, să scapi de decorațiunile vechi, să îți organizezi biblioteca sau biroul și să verifici dacă nu cumva ai produse expirate în baie sau bucătărie.

Sfatul nostru: Cu cutii de depozitare și coșuri, fiecare lucru mare sau mic, își va avea locul. În oferta noastră vei găsi și tu ceva care se potrivește perfect în interiorul tău.

Un element important al fiecărei curățenii înainte de Crăciun este muzica. Prin urmare, nu uita să pui pe lista de redare cele mai bune melodii de Crăciun. Acest mic detaliu este garantat să îți sporească apetitul pentru curățenia înainte de Crăciun.

2. Decorează

Vei sta ceva timp acasă de sărbători. Fă ca și mall-urile - după Halloween, înlocuiește toate decorațiunile de toamnă cu cele de Crăciun. Astfel, te poți bucura de atmosfera de Crăciun în liniște înainte de a izbucni adevărata nebunie din decembrie. Îmbracă-ți casa de Crăciun cu ajutorul șervețelelor, lumânărilor, sfeșnicelor și a altor decorațiuni de Crăciun. Datorită gamei largi de brazi artificiali de Crăciun , poți aranja chiar și bradul. Nu uita de spațiul de lucru în care îți petreci cea mai mare parte a timpului. Adu-ți cana ta drăguță de Crăciun la lucru, sigur vei face senzație cu ea!

Sfatul nostru: Decorațiile originale realizate manual sunt și ele la modă în acest an. Poți crea un colț de design ca în catalog din pahare simple de Crăciun, pe care le umpli cu diverse luminițe, fructe uscate, conuri, plante sau lumânări. Lasă-ți imaginația să zboare și creează magie cu orice îți e la îndemână.

pahare de Crăciun, decorațiuni Pahare transparente cu motiv de iarnă, set de 4 bucăți

 

3. Scoate-ți puloverul de Crăciun

Ți-ai îmbrăcat deja casa de Crăciun, acum e rândul tău! Oricine și-a îmbrăcat vreodată puloverul de Crăciun va fi 100% de acord – bucuria de a-l purta este inegalabilă. Poartă-l la serviciu sau la școală, mergi la piețele de Crăciun cu el sau pur și simplu bucură-te de el prin casă.

pulovere de Crăciun, cuplu de Crăciun

 

4. Vizitează piețele de Crăciun

Dacă ai nevoie de o doză imediată de spirit de Crăciun, vizitează piețele locale de Crăciun - ai deja ținuta pentru ele :) . Vei întâlni acolo o combinație neobișnuită de forfotă. Vei vedea meșteri pricepuți, vei auzi vești de la vechii cunoștințe și vei savura produse de Crăciun. Târgurile au farmecul lor de Crăciun, cu care îmbată fiecare vizitator.

Sfatul nostru: Știai că 300 de milioane de pahare de plastic sunt folosite de Crăciun numai în Marea Britanie? Limitează consumul de plastic de unică folosință și folosește de Crăciun propriile pahare. Ia cu tine căni din sticlă borosilicată, care sunt ultra ușoare și îți vor menține băutura caldă mai mult timp datorită capacului.

femei la târgul de Crăciun

 

5. Scrie cărți poștale

Cărțile poștale și scrisorile și-au cunoscut epoca de aur în secolul al XX-lea. Pe parcursul anilor 2013 și 2017, numărul de scrisori, inclusiv cărți poștale, a scăzut cu până la 8 milioane de bucăți. La urma urmei, este mai ușor să trimiți un SMS în masă tuturor persoanelor apropiate. Să recunoaștem, totuși, că nicio duzină de poezii de pe internet nu ne va face la fel de mult pe plac ca o carte poștală scrisă de mână și trimisă. Fă o călătorie la oficiul poștal și surprinde-ți prietenii și familia. În plus, trimiterea felicitărilor de Crăciun are un mare avantaj - în Ajunul Crăciunului nu trebuie să te gândești dacă ai trimis deja tuturor un mesaj text. E o ușurare, nu-i așa?

Sfatul nostru: în preajma Crăciunului poți crea chiar tu felicitări pentru a trimite prietenilor și familiei. Cei mici sigur se vor bucura de această activitate în familie!

6. Adu un miros de Crăciun în casa ta

Mai multe studii au confirmat că mirosul este un declanșator de amintiri mult mai puternic decât vederea sau auzul. Mirosul de parfum ne poate aminti de o persoană dragă, mirosul de budincă de ciocolată ne transportă înapoi în copilărie. Ție ce parfumuri îți amintesc de Crăciun? Aprinde o lumânare dulce cu parfum de măr și scorțișoară sau pune portocale uscate cu cuișoare într-un bol.

bol pentru punch de Crăciun Boluri de sticlă Ranak, set de 2 bucăți

 

7. Organizează o petrecere de Crăciun

Petrecerea timpului cu cei dragi este unul dintre principalele motive pentru care oamenii așteaptă cu nerăbdare Crăciunul. Peste 60% dintre americani, într-un sondaj din 2014, au spus că așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, în principal, datorită timpului petrecut cu familia și prietenii. Există, așadar, șanse mari ca, organizând o adunare înainte de Crăciun, să-i faci foarte fericiți pe cei dragi. Pregătește vin fiert, cântă colinde de Crăciun, atârnă decorațiuni de Crăciun în jurul apartamentului și înlocuiește cănile de vin  obișnuite cu cele cu tematică de Crăciun. Vei vedea că cu această mică acțiune vei rezolva problema cu spiritul Crăciunului nu doar pentru tine, ci și pentru toți invitații tăi.

Sfatul nostru: Coacerea bunătăților de Crăciun poate face parte din petrecerea ta de Crăciun. Atât copiii, cât și adulții se vor distra cu această activitate. Păstrează bunătățile pregătite în recipiente de sticlă de Crăciun. 

pahare de Crăciun cu capac HAPPY DUO pahare de sticlă cu capac și linguriță, set de 2 pahare, motiv de iarnă

 

8. Gândește-te la exterior

Arată-le vecinilor tăi că este deja Crăciunul! Nu trebuie să-ți luminezi toată casa ca Clark Griswold din comedia americană Vacanță de Crăciun. Este posibil să aduci spiritul de Crăciun fără a crește factura la electricitate. Pune câteva felinare în fața ușii de la intrare , înlocuiește gnomii de grădină cu reni și atârnă o coroană de Crăciun pe ușă.

Sfatul nostru : Nici măcar noi, cei de la Kondela, nu ne putem imagina iarna și Crăciunul fără lumini. De aceea, oferim și clienților noștri multe opțiuni pentru sărbători. Iluminează-ți ferestrele cu o perdea luminoasă cu tehnologie LED. Avantajul său este eficiența energetică ridicată și durata de viață lungă. Ai prefera sa alegi stele stralucitoare, inimi sau clopote?
 

Felinar alb POGOL, 43 cm

 

9. Planifică-ți lista de cadouri

Mulți dintre noi cheltuiem mai mult pe cadouri pentru alții decât pentru noi. Și interesent e că sentimentul de fericire poate fi mai mare când aducem bucurie celor dragi. Prin urmare, este complet normal să te preocupi de cadourile de Crăciun din timp. Notează o listă cu lucrurile pe care vrei să le oferi celor dragi anul acesta. Vei fi astfel pregătit pentru cele mai mari vânzări de Black Friday ale anului și îți vei repartiza cheltuielile cu mult timp în avans.

Sfatul nostru: cu ghidul nostru de Crăciun, vei alege cadouri mai repede decât poți spune: „Crăciun Fericit”. Vizitează categoriile noastre de cadouri ideale pentru copii, femei, bărbați sau bunici!