Pomul de Crăciun contează: ce dezvăluie acesta despre caracterul nostru?

Pomul de Crăciun contează: ce dezvăluie acesta despre caracterul nostru?

Crăciunul nu poate fi Crăciun fără brad. Bradul pe care îl alegem și modul în care îl decorăm dezvăluie multe despre caracterul nostru. Incredibil, nu-i așa? Convingeți-vă personal și aflați ce dezvăluie bradul de Crăciun despre dumneavoastră. Citiți și ce brad de Crăciun vi se potrivește cel mai bine în funcție de caracteristicile dumneavoastră.

 

Pom de Crăciun artificial

Cel mai bine vă descriu cuvinte precum practic, ordonat și întreprinzător.  

Preferați un brad artificial atemporal în locul unui brad viu. Apreciați faptul că nu trebuie să alergați în fiecare an prin piețe în căutarea bradului viu perfect, ceea ce nu face decât să vă îngreuneze munca cu pregătirile de Crăciun. Știți că investiția într-un brad cu adevărat durabil vă va scuti de o mulțime de nervi. Mai degrabă preferați să vă dedicați timpul economisit la ceva care să vă aducă un profit sau un beneficiu. Pentru dumneavoastră, un brad artificial pe care îl puteți despacheta și reambala după bunul plac este ideal. 

Faceți-vă Crăciunul mai ușor și optați pentru un molid artificial cu luminițe CHRISTMAS TIP 5. Atunci când bradul este conectat la priză se aprind 450 de lumini LED care îl luminează frumos. Sunt atât de discrete încât nici măcar nu le observați, doar după ce le aprindeți. 

Pom de Crăciun artificial cu cadouri Brad de Crăciun Cu lumini CHRISTMAS TIP 5 , 220 cm

 

Pom de Crăciun mare cu o tonă de lumini

Cel mai bine vă descriu cuvinte precum: curajos, prietenos și excepțional

Vă place să fiți în centrul atenției și nu vă este teamă să arătați cât de mult așteptați Crăciunul. Doriți ca toată lumea să vă placă, căutați companie iar petrecerile de Crăciun sunt discuția anului. Pentru dumneavoastră, Crăciunul înseamnă timp petrecut cu familia și mâncare bună. Vă pasă ca cadourile pe care le alegeți să fie cele mai bune dintre toate

Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru acest brad! Bradul caucazian vă va îndeplini toate visele unui Crăciun spectaculos. Îl puteți alege pe cel mai mare din oferta noastră, numit CHRISTMAS TIP 3, care măsoară peste 2 metri înălțime, are ace moi 3D de înaltă calitate, cu muguri la capătul ramurilor. 

Pom de Crăciun mare cu lanț și lumini Brad 3D CHRISTMAS TIP 3, 220 cm

 

Pom de Crăciun cu decorațiuni handmade

Cel mai bine vă descriu cuvinte precum: creativ, ecologic și autentic

Vă place să împodobiți bradul de Crăciun cu decorațiuni handmade făcute cu drag de dumneavoastră sau cumpărate de la piață. Vă pasă de natură și de viitorul omenirii pe planeta noastră. Vreți să vă faceți bucurie într-un stil propriu și nu vă este teamă să le spuneți altora ce gândiți. Puteți să vă deconectați și să vă găsiți timp pentru familie, relaxare și pentru o carte sau un film bun. 

Datorită bradului de Crăciun pe trunchi natural, vă puteți răsfăța cu un pic de natură! Pentru un iubitor de natură ca dumneavoastră, un pin cu ramuri groase și conuri de pin PNIK va fi pomul de Crăciun perfect. 

Pom de Crăciun pe trunchi cu stea de Crăciun Pom de Crăciun cu suport PNIK TIP 3, 210 cm,

 

Pom de Crăciun mixt

Cel mai bine vă descriu cuvinte precum: amuzant, dezinvolt și natural.

Puneți tot ce aveți pe brad. Și aveți multe de pus. Nu dați doi bani pe tendințele modei, fiecare decorațiune este frumoasă și are o semnificație specifică pentru dumneavoastră. Decorarea bradului înseamnă distracție și bucurie pentru dumneavoastră. Nu vă pasă de lucruri mărunte, aveți un spirit lipsit de griji și oamenii adoră să petreacă timp cu dumneavoastră.

Cel mai distractiv de decorat pentru dumneavoastră va fi bradul de Crăciun HAIROS. La prima vedere, nu veți putea să-l deosebiți de un pin adevărat. Acum îl puteți decora așa după cum vă dictează inima. Are o mulțime de ramuri care deabia așteaptă să agățați ceva pe ele. În plus, are un suport de fier robust care îi va oferi multă stabilitate. 
 

Pom de Crăciun bogat decorat Brad cu suport de fier HAIROS, 180 cm

 

Pom de Crăciun minimalist

Cel mai bine vă descriu cuvinte precum: liber, echilibrat și modern.

Știți care sunt tendințele actuale. Vă plac hainele simple, liniile fine și designul curat. Pentru că vă place să evitați acumularea de lucruri, vă decorați bradul cu fructe uscate și cel mult câteva luminițe. Trăiți liber și sunteți fericit chiar și cu puțin. Vă bucurați din plin de fiecare clipă și sunteți un partener bun pentru excursiile cu prietenii. 

Vă place simplitatea și ordinea, așa că mesteacănul alb WHITE BIRCH va fi un pom de Crăciun minunat pentru dumneavoastră. Nu mai are nevoie de decorațiuni sau de luminițe. Este perfect așa cum este! Pur, elegant și magic. 

Pom de Crăciun minimalist, mesteacăn alb cu LED-uri Brad de Crăciun cu LED WHITE BIRCH, 150 cm

 

Pom de Crăciun alb 

Vă caracterizează cvinte precum: încrezător, ultramodern și sociabil.

Vă place să vă interesați încă din octombrie care vor fi tendințele de cel mai apropiat Crăciun. Vă pasionează moda și vă asortați ținutele și casa până în cel mai mic detaliu. Știți exact ce vă doriți și nu vă este teamă să provocați chiar și o mică dramă de Crăciun. Vă place să acceptați și să dați invitații la petrecerile de Crăciun. Aveți un cerc restrâns de prieteni ale căror opinii contează pentru dumneavoastră, iar de restul nu vă pasă. 

Sunteți în căutarea unui brad care să vă reprezinte perfect? Bradul de Crăciun acoperit cu zăpadă MARAVEL este la fel de încrezător ca și dumneavoastră. Acest molid frumos, cu o înălțime de 245 cm, va fi cea mai mare mândrie a dumneavoastră. Datorită suportului său robust din metal și numărului mare de ramuri, acesta va ieși în evidență în livingul dumneavoastră. 

Pom de Crăciun alb cu lumini Brad de Crăciun, înzăpezit MARAVEL TIP 3, 245 cm

 

Brad de Crăciun tradițional cu o stea în vârf 

Cel mai bine vă descriu cuvinte precum: moral, amabil și bun la suflet

Prețuiți tradițiile iar familia este pe primul loc în viața dumneavoastră. Nu vă puteți imagina Crăciunul fără colinde și fără a viziona împreună cu familia poveștile clasice de Crăciun. Tradițiile care se repetă în fiecare an vă dau un sentiment de siguranță și confort. Vă decorați bradul la fel ca părinții dumneavoastră. De aceea, în vârful bradului nu poate lipsi o stea sau un înger. Aveți o inimă bună, vă place să îi ajutați pe alții și în fiecare an donați bani pentru proiecte de caritate în perioada premergătoare Crăciunului. 

Pentru o persoană orientată spre familie ca dumneavoastră, bradul de Crăciun CHRISTMAS TIP 11 este o alegere excelentă. Bradul este unul dintre cei mai populari pomi de Crăciun din Europa și este un simbol inseparabil al Crăciunului. Bradul CHRISTMAS TIP 11 este realizat în 3D, ceea ce îl face imposibil de distins de un brad viu!
 

Pom de Crăciun tradițional cu stea în vârf Brad de Crăciun 3D complet CHRISTMAS TIP 11, 180 cm