Șapte moduri de a decora un pom de Crăciun alb

Șapte moduri de a decora un pom de Crăciun alb

Înlocuirea unui pom de Crăciun tradițional verde cu unul alb poate fi o mare provocare pentru mulți. Cu toate acestea, cu un brad acoperit de zăpadă, nu riscați nimic, culoarea albă neutră se potrivește cu orice. Iată 7 sugestii de decorare care vor face ca bradul dumneavoastră de Crăciun alb să iasă cel mai bine în evidență. Convingeți-vă personalcum un brad alb poate aduce atmosfera nealterată a Crăciunului în casa dumneavoastră. Îl veți decora în roșu tradițional sau îi veți da o notă subtilă de lux în culoarea auriu? 
 

 

1. Alb ca zăpada 

Un aspect cu adevărat elegant și modern pentru un brad alb se obține cu decorațiuni albe și neutre. Un brad decorat în acest fel arată frumos în orice cameră - îl puteți pune în dormitor sau în camera de zi. Completați ornamentele alb pur cu nuanțe de crem, cum ar fi șampanie sau fildeș, pentru a face ca bradul să pară și mai delicat.

 

 

2. Toate nuanțele de albastru 

Culorile albastră și albă sunt culori specifice iernii, ceea ce le face să fie combinația perfectă de culori pentru bradul de Crăciun. Atunci când decorați, nu vă mulțumiți cu o singură nuanță de albastru, ci alegeți cel puțin trei tonuri asemănătoare. De exemplu, denim sau un albastru cobalt se potrivesc bine cu culoarea albastru marin populară. Un covoraș din țesătură de culoare gri moale este, de asemenea, potrivit sub un brad decorat în acest fel. 

    • Știați că modul în care vă decorați bradul dezvăluie multe despre caracterul dumneavoastră? În acest articol, aflați ce dezvăluie despre dumneavoastră modul în care vă decorați bradul. 
 

 

3. Inspirat de aur 

Doriți să faceți chiar și un brad mic punctul central al camerei de zi? Cu decorațiuni în culoarea aur roz, îl puteți transforma într-o adevărată bijuterie a locuinței. Optați pentru globuri de Crăciun strălucitoare de diferite dimensiuni, completați-le cu trandafiri sau pene aurii și întindeți un covor de blană pufos de culoare albă sub brad. 


 

Brad de Crăciun, înzăpezit, 150 cm, MARAVEL TIP 2

 

4. În mod tradițional roșu

Nu există o culoare mai sinonimă cu Crăciunul decât culoarea roșie și se potrivește la fel de bine cu un brad alb ca și cu un brad verde clasic. Încercați panglici roșii sau fructe de pădure roșii artificiale și legați cadouri de Crăciun în miniatură la capetele ramurilor. Subliniați atmosfera tradițională de Crăciun cu o față de masă roșie sub bradul de Crăciun. 

    • Citiți mai mult: Nouă lucruri pe care le fac oamenii care așteaptă cu nerăbdare Crăciunul. Le faceți și dumneavoastră?
 

Pom de Crăciun, înzăpezit, 275 cm, MARAVEL TIP 4

 

5. Ca o pădure înzăpezită 

Brazii de Crăciun cu o tematică de pădure arată frumos și evocă o atmosferă de basm în fiecare casă. Decorați-vă bradul alb cu conuri de pin, fulgi de zăpadă, adăugați căsuțe acoperite cu zăpadă, păsări din lemn sau animale din pădure. Creați o doză suplimentară de zăpadă cu o ghirlandă albă și groasă sau cu umplutură albă pentru perne.  
 

 

6. Lumină albă caldă

Acum uitați de decorațiunile îndrăznețe de Crăciun. Elementul decorativ principal poate fi și un lanț luminos strălucitor. Nu acoperiți ramurile cu decorațiuni și vedeți cum iese în evidență frumusețea naturală a bradului acoperit cu zăpadă. Un brad decorat în acest mod minimalist va aduce un pic de natură în casa dumneavoastră - și, la urma urmei, acesta este scopul tuturor brazilor de Crăciun. 

Pom de Crăciun, înzăpezit, 308,5 cm, MARAVEL TIP 5

 

7. Pastel dulce 

Pentru magia perfectă a Crăciunului, folosiți decorațiuni în culori pastelate, care vor face ca bradul dumneavoastră alb să pară desprins din povestea Spărgătorul de nuci! O alegere excelentă este o combinație de roz pastelat și verde-vișiniu. Ornamentele în aceste nuanțe ies frumos în evidență pe ramurile albe. Pentru un aspect extra "dulce", adăugați o fundă roz imensă la brad. 

 

Reguli generale pentru decorarea pomilor de Crăciun 

Există o mulțime de moduri de a vă decora bradul de Crăciun. Chiar dacă nu se pun limite imaginației, cel mai frumos brad obțineți dacă respectați o temă sau un stil prestabilit. Fie că optați pentru culoarea albă sau verde, avem mai multe reguli universale care să vă ghideze către bradul de vis. 

    • Culoarea cablului de la lumini - trebuie să fie în culoarea bradului, dacă bradul este alb, cablul de la lumini trebuie să fie tot alb, iar în cazul unui brad verde trebuie să fie verde și cablul.
    • Mărimea globurilor - cel mai frumos efect se obține atunci când decorați bradul cu globuri de Crăciun de dimensiuni diferite, de la cel mai mare la cel mai mic.
    • Țineți cont de stilul și mărimea încăperii - bradul trebuie să se potrivească cu restul decorațiunilor, iar atunci când alegeți un brad, luați în considerare și cât spațiu aveți la dispoziție pentru el.
    • Combinați decorațiunile - decorațiunile ar trebui să fie de diferite forme, texturi și design.
    • Nu uitați de aspectul final - încheiați decorarea bradului cu o ghirlandă sau o fundă.