Noi alegem: Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru copii de la 2 ani

Noi alegem: Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru copii de la 2 ani

Fiți cel mai bun Moș Crăciun pentru copiii dumneavoastră și faceți ca dorințele lor de Crăciun să devină realitate! Cumpărarea de cadouri pentru copii nu este un lucru greu pentru mulți iar copii sunt  încântați de fiecare jucărie sau surpriză drăguță. Cu toate acestea, cu cât un copil crește mai mare, cu atât devine mai dificil să ghiciți ce își dorește sau ce îi va plăcea cel mai mult. Dacă căutați un cadou pentru un copil mai mare de 2 ani, avem câteva sugestii de cadou pentru Crăciun atât pentru băieței cât și pentru fetițe.  
 

 

TROTINETE ȘI SKATEBOARD-URI PENTRU COPII 

Oferiți-le copiilor dvs. cadoul de a face mișcare în aer liber, care le va face bucurie. Mersul pe trotinetă sau pe skateboard le va stimula coordonarea și abilitățile motorii. Copiii mai mici, începând cu vârsta de 2 ani, se pot bucura de mersul pe trotineta TESIA cu trei roți cu LED-uri. Pentru copiii mai mari, alegeți trotineta ZORBA, care transformă drumul spre școală în distracție. Este pliabilă și reglabilă pe înălțime și are un suport lateral cu care copilul o poate parca în siguranță. Iar pentru copii mai mari avem pennyboard-ul TESAL, care vă garantăm că nu îi va plictisi. Spre deosebire de skateboard-uri, pennyboard-urile au roți cauciucate mai mari care fac ca mersul pe suprafețe denivelate să fie mai confortabil și mai sigur. Sunt mai mici, iar copiii le pot ascunde cu ușurință în ghiozdan. 

Trotinete și skateboard-uri pentru copii Trotinete și skateboard-uri pentru copii

 

CĂSUȚE PENTRU PĂPUȘI ȘI BUCĂTĂRII PENTRU COPII 

Copii le consideră doar jucării, dar noi știm că aceste căsuțe pentru păpuși sau bucătării pentru copii sunt instrumente excelente pentru dezvoltarea abilităților motorii fine și a creativității copiilor. Așa că, fără regrete, împliniți visul micii dumneavoastră prințese și surprindeți-o cu un cadou de care nu se va plictisi. Căsuța pentru păpuși AMORI îi oferă 3 etaje de distracție cu 5 camere. Căsuța conține și 8 piese de mobilier din lemn de pin. Bucătăria pentru copii EMIEL este o necesitate pentru camera oricărui mic bucătar. Bucătăria conține un set de ustensile și unelte de bucătărie, un cuptor cu microunde, un aragaz cu butoane și un robinet rotativ. 

  • Nu treceți cu vederea: căsuțele pentru păpuși și bucătăriile pentru copii sunt fabricate din materiale sigure pentru sănătate, la fel ca toate jucăriile din magazinul online kondela.ro. Acestea au margini rotunjite, ceea ce sporește siguranța în timpul jocului.   

Bucătărie pentru copii Bucătărie pentru copii EMIEL

 

BIROU ERGONOMIC PENTRU ELEVI

Faceți ca sarcinile școlare ale copilului dumneavoastră să fie mai plăcute. Cu ajutorul biroului ergonomic ALAMO, care crește odată cu copilul veți reduce la minimum riscul de a dezvolta mai multe probleme de sănătate legate de coloana lombară și cervicală a copilului. Datorită reglării ușoare a înălțimii și înclinării blatului de birou, fiecare sesiune de citit, scris sau pictat va fi mult mai plăcută și mai sănătoasă pentru copilul dumneavoastră. Biroul ALAMO este multifuncțional, pe lângă suprafața de lucru, acesta are și un raft detașabil, un sertar spațios cu un compartiment și un suport pentru ghiozdanul școlar.  Biroul ergonomic ALAMO este disponibil în culorile albastru și roz. Este potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani. 

  • Sugestia noastră: Completați la biroul ergonomic și scaunul ergonomic KERTIO și creați condițiile ideale pentru ca copilul dumneavoastră să învețe și să se distreze. 
Copii care scriu pe scaune și mese ergonomice Birou de creștere AMALO

 

CORT INDIAN PENTRU CAMERA COPIILOR

Lumea copiilor include jocuri de-a va-ți ascunselea sau construirea de buncăre. Un cadou sub forma unui cort indian teepee îi va încânta pe toți micii indieni. În fiecare zi vor fi fericiți să se aventureze în noi experiențe de joacă. Cortul ETENT le oferă copiilor un spațiu privat și creează un sentiment de siguranță. Marile sale avantaje sunt execuția impecabilă, suportul izolator care protejează de podeaua rece și posibilitatea de desfășurare și pliere rapidă.  

  • Citiți: Căutați inspirație pentru decorațiuni de Crăciun? Cu acest articol veți experimenta un Crăciun magic!
Cort indian pentru copii Fotografie ilustrativă

 

PRIETEN MOALE ȘI DRĂGĂLAȘ

O jucărie de pluș va face bucurie oricărui copil sub bradul de Crăciun. Câinele nostru de pluș KINGO este un maestru în îmbrățișări, poate fi cel mai bun companion în drumul spre grădiniță și alină rapid sufletul oricărui copil îndurerat. Datorită formei sale, cîinele KINGO este potrivit și ca pernă de dormit, pe care micuța dumneavoastră comoară va avea vise frumoase toată noaptea. Este atât de moale și incredibil de adorabil, încât atât dvs. cât și copilul dvs. nu veți putea rezista farmecului acestuia.

Cățeluși de pluș Cățeluș de pluș KINGO

 

COVOR LUMINOS GLOVIS

Tărâmul copiilor este plin de fantezie și de jocuri. Răsfățați-vă copiii cu un covor magic GLOVIS, care le va lumina camera în întuneric. Covorul pentru copii GLOVIS din micro pluș va crea o suprafață perfect moale pe care se va juca copilul dumneavoastră în timpul zilei, în timp ce noaptea, unicornii sau steluțele fosforescente vor alunga orice vise rele. Funcția de luminozitate funcționează cu pigmenți fosforescenți care se încarcă la orice tip de lumină. Faceți-i bucurie copilului dvs. cu  covorul luminos GLOVIS care nu este doar o decorațiune, ci și o jucărie.
 

Pătură luminoasă pentru dormit Pături și covoare luminoase GLOVIS

Copiii din ziua de azi nu sunt doar foarte inteligenți, ci și sensibili. Pentru copii, tot Adventul este un moment magic în care, într-o zi apar sub bradul de Crăciun și cadourile de la Moș Crăciun. Copii trăiesc această perioadă mult mai intens decât adulții, așa că depinde de noi să le facem propria lor lume de basm, cel puțin pentru câteva zile. Pe lângă cadouri, nu trebuie să uitați de atmosfera de Crăciun și, mai ales, de timpul petrecut împreună. Acordați-le toată atenția, copii o vor simți și împreună cu cadouri frumoase le faceți cel mai frumos Crăciun.