Noi alegem: am întrebat femeile ce își doresc cu adevărat de Crăciun

Noi alegem: am întrebat femeile ce își doresc cu adevărat de Crăciun

Să cumpărați un cadou de Crăciun pentru o femeie pare a fi o chestiune simplă. În primul rând, femeile vă spun de obicei singure ceea ce își doresc sau cel puțin vă indică cumva acest lucru dar, în același timp, se bucură de fiecare lucru mic. Cu toate acestea, domnilor, ar trebui să aveți grijă - femeile nu doresc cadouri practice, nici nu le interesează atât de mult valoarea cadoului, ci mai degrabă trebuie să vadă că persoana care le oferă cadoul le cunoaște bine. Prin urmare, cu excepția cazului în care își doresc în mod special un fier de călcat nou sau un mop practic, ar fi bine să alegeți ceva din lista noastră, alcătuită pentru dvs. chiar de femeile din echipa Kondela.

 

Idee de cadou nr. 1: Balansoar suspendat DELUS 

Visul meu cel mare este să am acasă un balansoar suspendat. Din oferta noastră, cel mai mult îmi place balansoarul DELUS. Ca mamă, am nevoie de lun loc confortabil pentru a mă relaxa după o zi plină de responsabilități și de a-mi reîncărca bateriile. DELUS este și unul dintre cele mai frumoase balansoare la noi și sunt sigură că și alte femei au pus deja ochii pe el.
Recomandă Miriam, specialistă în e-commerce
 

Balansoar suspendat cu ciucuri, alb, DELUS Balansoar suspendat cu ciucuri, DELUS

 

Idee de cadou nr. 2: Robot de bucătărie KANTE

„În timpul meu liber îmi place să fac prăjituri sănătoase. Cu toate acestea, mi s-a întâmplat de câteva ori ca ideea de a vedea o grămadă de mixere și de aparate de bătut pe blatul de bucătărie să mă facă să nu mai am chef să mai fac ceva. Prin urmare, aș fi încântată de un robot de bucătărie KANTE, în care să pot pregăti aluatul, să bat ouăle și să macin nucile. Și cel mai important - să scap în sfârșit de aparatele cu o singură funcție.“ 
Recomandă Katarina, copywriter

E bine de știut: Cu KANTE nu mai aveți nevoie de niciun aparat în bucătărie. Persoana iubită poate pregăti smoothie-uri sănătoase în blenderul puternic și poate face orice aluat sau frișcă delicioasă în bolul din oțel inoxidabil. Îi plac pastele făcute acasă? Datorită râșniței, KANTE se poate ocupa și de acestea! Și tot cu ele măcinați și carne și faceți cârnați.

Convingeți-vă singuri ce poate face KANTE

 

Idee de cadou nr. 3: Sticlă cu cristale CRYSTAL

„Duc o viață destul de activă și am grijă de aportul regulat de lichide. Caut o sticlă practică și frumoasă, pe care să o pot refolosi fără a strica gustul băuturii după un timp. Așadar, aș fi încântată de sticla noastră CRYSTAL. Îmi plac lucrurile de design care ies din tipare prin originalitatea lor, iar această sticlă cu cristale mă descrie perfect pe mine și pe toate femeile creative.“
Recomandă Veronika, designer grafic 
 

Flacon de sticlă cu cristale roz CRYSTAL, 500 ml Flacon de sticlă cu cristale roz CRYSTAL, 500 ml

 

Idee de cadou nr. 4: Măsuță de toaletă LINET

Ca femeie, apreciez să am propriul meu spațiu pentru a mă machia sau pentru a-mi aranja părul. De aceea, aș fi încântată de măsuța de toaletă LINET, care prin designul său se potrivește în orice dormitor. Acest ajutor util ar rezolva problema cantității de cosmetice din baia noastră și, în același timp, mi-ar permite să mă machiez stând pe scaun și în lumină naturală.“ 
Recomandă Tamara, specialistă PPC

E bine de știut: măsuța de toaletă LINET este fabricată din MDF de înaltă calitate, picioarele ușor rotunjite sunt din lemn masiv, mânerele de pe cele 3 sertare sunt din metal. Pentru un confort maxim, masa este însoțită de un taburet. În preț este inclusă și o oglindă rotativă. 

Măsuță de toaletă cu taburet, LINET NEW Măsuță de toaletă cu taburet, LINET NEW

 

Idee de cadou nr. 5: Pături călduroase

„Sunt foarte înfrigurată. Nu îmi circulă foarte bine sângele în picioare, așa că tot ce este călduros mă face să mă simt mai bine. O mulțime de femei suferă de această problemă, motiv pentru care cred că nu puteți da greș niciodată cu o pătură super groasă. Cel mai mult îmi place pătura cu două fețe imitație miel SAMANTE, este cu două fețe și e foarte moale. Și încă ceva - dacă iubita dumneavoastră adoră Crăciunul la fel de mult ca și mine, va adora această pătura cu model de iarnă.“ 
Recomandă Petra, specialist newslettere 

 

Pătură cu două fețe imitație miel, model de iarnă Pătură cu două fețe imitație miel, SAMANTE

 

Idee de cadou nr. 6: Pahare termo

Se știe că sunt un maniacă pentru căni și pahare. Niciodată nu am destule! Sper ca anul acesta, Moș Crăciun să-mi aducă niște pahare termo, care au sticlă dublă transparentă, astfel încât să pot vedea toate straturile din cappuccino-ul meu preferat. Marele meu favorit este setul de pahare din colecția de iarnă HOTCOLD – sunt decorate cu fulgi de zăpadă și zăpadă albă. Perfecte pentru un punch de Crăciun sau chai latte.
Recomandă Nina, specialistă în social media 

E bine de știut: La Kondela puteți găsi pahare termo sub denumiri precum HOTCOLD, HOTCOOL sau HOTCOLDER. Ele sunt foarte asemănătoare, diferă doar prin design. Toate paharele noastre termo sunt fabricate din sticlă borosilicată transparentă suflată manual. Acestea sunt rezistente la temperaturi ridicate, zgârieturi și fisuri. Datorită sticlei duble nu vă veți arde palmele pe ele.

cupe termo, set de 2, cu fulgi, 450 ml Cupe termo, set de 2, HOTCOLD TIP 33

 

Și, în final, un ultim sfat important: nu amânați cumpărarea de cadouri! Dacă lăsați alegerea cadoului în ultimul moment, în stres s-ar putea să alegeți cea mai proastă opțiune. Înainte de a cumpăra, încercați să vă amintiți dacă partenera dvs. nu a arătat un pulover drăguț în magazin sau dacă nu s-a plâns că cizmulițele vechi nu îi mai țin de cald. Când o veți vedea cum se bucură de pachetul pe care tocmai l-a desfăcut, veți înțelege că timpul investit în căutarea cadoului potrivit a meritat cu adevărat. La urma urmei, despre asta este vorba de Crăciun - să ne gândim mai mult la ceilalți și să le oferim în dar atenția noastră.