Kondela aduce: tot ce a fost mai bun în 2022

Kondela aduce: tot ce a fost mai bun în 2022

Este sfârșitul anului și, ca de obicei, am decis să facem un bilanț. Vedeți ce comentariu sau postare a fost cel mai popular pe rețelele noastre sociale sau ce produse au fost cele mai bine vândute. Așezați-vă și relaxați-vă - ne întoarcem în timp!
 

 

CATEGORIA BLOG

Cel mai citit articol: Repararea simplă a unui pat care scârțâie

Anul trecut v-s interesat cel mai mult cum puteți repara un un pat care scârțâie. Dacă aceasta este problema dvs. actuală, veți găsi câteva soluții simple în articolul nostru.

 

CATEGORIA WEB

Cea mai populară canapea: BRENDA

Canapeaua preferată a devenit canapeaua în formă de U BRENDA. Este foarte spațioasă și oferă spațiu pentru fiecare membru al familiei. În plus, această canapea are și spațiu de depozitare. Este universală, ceea ce înseamnă că o puteți monta și pe dreapta și pe stânga. Umplutura din spumă contribuie la perfecțiunea acesteia. Un confort sporit îl oferă și pernele incluse. Este așezată pe picioare metalice cu un finisaj cromat.

Canapea universală Canapea universală BRENDA

 

Bucătăria cea mai populară: AURORA

Cei mai mulți dintre voi v-ați îndrăgostit de AURORA, alb ca zăpada. Luciul foarte ridicat al ușii din față aduce lumină în bucătărie. Ușile dulapului sunt fabricate din MDF de înaltă calitate, corpul din DTD laminat. Puteți alege dintr-o varietate de tipuri de dulapuri, ceea ce vă permite să vă asamblați mobilierul de bucătărie în funcție de posibilitățile și cerințele dumneavoastră.  Convingeți-vă personal cum dulapul de bucătărie AURORA poate schimba orice bucătărie.

Mobilă pentru bucătărie Mobilă pentru bucătărie Aurora

 

Patul preferat: FERATA

Anul acesta, patul FERATA a fost cea mai bună alegere pentru dumneavoastră. Este un pat cu arcuri boxspring, ceea ce îl face mai înalt și garantează un somn bun. Construcția patului este din lemn, solidă și garantează o capacitate de încărcare per pat de până la 120 kg. Veți aprecia cu siguranță și spațiul de depozitare al patului.

Pat tip BOXSPRING 120x200,  FERATA TV KOMFORT Pat tip BOXSPRING 120x200, FERATA TV KOMFORT

 

Cea mai populară noutate: TABE

În 2022, cea mai mare surpriză pentru voi a fost suportul pentru pantofi TABE. Cu designul său minimalist, se potrivește în orice hol sau cameră. Dimensiunile sale nu ocupă mult spațiu, dar, pe de altă parte, poate găzdui până la 16 perechi de pantofi.

Suport pentru pantofi, 4 rafturi, neagră Suport pentru pantofi, 4 rafturi, TABE

 

Favoritul nostru: NOLAN NEW

Cel mai mare favorit al dumneavoastră este scaunul suspendat NOLAN NEW. NOLAN v-a cucerit cu designul său modern și confortul perfect. Stabilitatea este garantată de cadrul din oțel. Capacitatea de încărcare a întregului scaun este de până la 130 kg. Scaunul este spațios și căptușit cu perne confortabile, fabricat dintr-o combinație de ratan și construcție din oțel. Toate componentele necesare pentru utilizare imediată sunt incluse, inclusiv pernele și un arcurile pentru suspendarea scaunului.

Scaun agățat Scaun agățat NOLAN NEW

 

CATEGORIA DE INSTAGRAM: ROMÂNIA

Fanii noștri din România au fost foarte impresionați de prepararea brioșelor cu robotul electric MACEJKO. Ce ziceți, v-ar plăcea un astfel de ajutor?

 

CATEGORIA RECENZII: NE-AU PLĂCUT CEL MAI MULT

Suntem foarte mulțumiți atunci când clienții noștri sunt satisfăcuți. De aceea, suntem extrem de bucuroși când primim feedback pozitiv din partea dumneavoastră și când vedem că abordarea noastră umană și profesională vă face să vă întoarceți cu plăcere la noi. Ne pasă de fiecare client în parte - fie că este online sau în magazin. Dorim să facem din cumpărarea de mobilier la noi o experiență plăcută pentru toată lumea. Am ales câteva recenzii care ne-au făcut cu adevărat fericiți în 2022.