Cum să amenajezi o cameră pentru copii cu un buget de  5 000 Lei

Cum să amenajezi o cameră pentru copii cu un buget de 5 000 Lei

Un loc care creează un sentiment de securitate. O oază care îți va invita imaginația în excursii aventuroase. Un regat care va face loc pentru jocuri de inspirație. O cameră care oferă intimitatea atât de necesară. Așa arată o cameră perfectă pentru copii în imaginația celor mai mici. Deși de multe ori nu pot numi caracteristicile principale, ele sunt esențiale pentru dezvoltarea corectă a copiilor. Avem sfaturi pentru tine legate de cum să amenajezi o cameră pentru copii care să îndeplinească nu numai aceste cerințe, ci și să se încadreze într-un buget de 5 000 Lei.
Cum o să faci acest lucru?

camera copiilor

 

Pat ARTEMIA

1 178 Lei

Locul unde dormi, citești, care se transformă într-un buncăr, unde inventezi povești după lăsarea întunericului, un loc în care sentimentul de siguranță este de la sine înțeles. Un pat potrivit pentru un copil. Este o piesă de mobilier care joacă un rol central în regatul copiilor. În același timp, însă, părinții în special se așteaptă la caracter practic, precum și la siguranță. Exact aceste lucruri le oferă patul ARTEMIA . Cu dimensiunile sale de 90 x 195 cm, este suficient de mare pentru a găzdui o mamă sau un tată să citească o poveste copiilor lor înainte de a merge la culcare. Sau chiar pentru a dormi împreună cu micuțul în zilele mai grele.

Patul ARTEMIA va aduce și un element practic în camera copiilor - include două secțiuni de rafturi. Copilul poate depozita cărțile pe care preferă să le citească, jucăriile la care ține cel mai mult sau orice crede de cuviință. Desigur, există și un spațiu de depozitare extensibil, de exemplu pentru pilote. Îți faci griji că albul arctic nu este foarte jucăuș pentru copii? Uită de griji. Nu există plictiseală datorită spațiului de depozitare de pe raft, care este decorat cu jucării de toate culorile, dar și a lenjeriei de pat colorată.

 

Dulap ARTEMIA cu două uși

 

Dulap ARTEMIA cu două uși

845 Lei

Primăvară- vară- toamnă- iarnă. Unde să depozitezi toate hainele pentru copii? O dilemă pe care o cunosc majoritatea părinților. Trei cuvinte pot fi răspunsul corect: dulapul ARTEMIA cu două uși. Un dulap care va aduce mult spațiu de depozitare în camera fiecărui copil. Este împărțit în două părți: partea inferioară este un raft - pentru tricouri, pantaloni, lenjerie. Partea superioară a dulapului ARTEMIA are o tijă suspendată- aici își pot găsi locul jachetele de iarnă, salopete, impermeabile sau orice alte haine care stau bine pe umeraș. În plus, sub ele poți așeza cu usurință căciuli de iarnă sau cizme de cauciuc curate.

Producătorul dulapului ARTEMIA s-a gândit și la siguranță - nu vei găsi niciun mâner lipit în spațiul de pe el. Dacă copilul este extrem de entuziasmat- da, chiar și astfel de situații vor apărea - și aleargă la dulap după haine, nu are de ce să se lovească la cap. Ușa se trage ușor și este deschisă. Acest dulap este realizat și pe alb arctic, ceea ce este o modalitate excelentă de a-l decora cu accesorii. Copilul poate decora singur ușa. Ce zici de a lipi un poster cu animalul lui preferat? Sau un fotbalist?

Masa ARTEMIA

 

Masa ARTEMIA

599 Lei

Pentru desenat, pentru joaca cu plastilină, pentru lucratul la computer și pentru citit. Suprafața de lucru de 120 x 52,5 cm este suficient de mare pentru orice activitate. Masa ARTEMIA se încadrează astfel perfect în camera copiilor. Din nou, această piesă combină designul atemporal și caracteristicile practice. În acest caz, este un sertar și un dulap cu raft. Creioanele colorate, hârtiile, foarfeca sau caietele vor primi o casă grozavă, datorită căreia copilul le va avea mereu la îndemână.

La fel ca patul sau dulapul din setul ARTEMIA, acest birou este tot pe alb arctic și este realizat din PAL laminat rezistent. În plus, fără restricții majore de spațiu, poți amplasa cu ușurință o lampă de masă și un computer la îndemână pe ea.

 

Scaun pivotant MORGEN

 

Scaun pivotant MORGEN

599 Lei

O altă piesă, de data aceasta colorată, este scaunul pivotant MORGEN. Am ales pentru tine verdele azuriu, care va crea o armonie deosebita cu mobilierul alb, va însufleți spațiul și va aduce copilului un scaun confortabil. Ai acasă podea sau parchet? Nu trebuie să îți faci griji că le vei zgâria, nici măcar nu ai nevoie de o protecție de plastic. Scaunul pivotant MORGEN are roți cauciucate, datorită cărora zgârieturile pe o suprafață de lemn vor fi de domeniul trecutului.

La fabricarea scaunului, a fost luată în calcul pofta de joacă a copilului. Spătarele cromate sau materialele textile rezistente la abraziune sunt doar o dovadă. Scaunul pivotant MORGEN poate fi astfel un scaun, o rachetă spațială, dar și un carusel. Și o poate face fără prea multe probleme. Greutatea maximă suportată este de până la 100 kg iar copilul reglează înălțimea în funcție de nevoi - de la 45,5 cm la 55,5 cm.

 

Comoda ARTEMIA

 

Comoda ARTEMIA

664 Lei

Odată cu creșterea în vârstă cresc și cerințele copilului- mulți părinți s-au confruntat cu această situație. Contează pe ea și pregătește-te pentru ea. Comoda ARTEMIA este soluția. Poți folosi până la 4 sertare spațioase pentru haine de sezon, jucării, nevoi creative sau lenjerie de pat.

Din nou, niciun mâner care ar putea răni copilul nu poate fi deschis cu ușurință. Vei găsi comoda în culoarea alb arctic, datorită acestui lucru poți așeza pe ea decorațiuni care vor însufleți și lumina camera copiilor. De la o vază cu flori proaspete, la un coș de răchită pentru serile reci, până la fotografii de familie.

 

Covor LUDVIG

 

Covor LUDVIG

589 Lei

„Nu sta în frig, o să răcești!” După toate probabilitățile, fiecare copil a auzit acest lucru sau o îngrijorare similară exprimată de părinții lui cel puțin o dată pe sezon. Dacă creezi condiții bune pentru copilul tău, o poți elimina cu totul din lista de propoziții folosite. Covorul colorat LUDVIG va avea grijă să creeze un loc sigur și deosebit de călduros pentru copiii cărora le place să se joace pe podea.

Datorită dimensiunilor de 140 x 200 cm, camera copiilor va obține o zonă de joacă cu adevărat spațioasă în care copiii își pot petrece timpul. În plus, combinația de albastru deschis, albastru închis, turcoaz și verde se potrivește perfect cu scaunul pivotant verde-azur. Covorul este plăcut la atingere, ușor de rulat și chiar mai ușor de aspirat.

 

Fotoliul tip sac TAUPE POSALO

 

Fotoliul tip sac TAUPE POSALO

489 Lei

Ceva în care un copil se poate rostogoli fără rușine și se poate bucura de confort. După o zi grea, ascultând muzică sau urmărind un film. Fotoliul tip sac TAUPE POSALO are și un taburet pe care micul rege sau regina își poate întinde picioarele pentru o relaxare și mai mare.

Chiar și un copil mai mic îl poate muta și, pe lângă mâner, umplutura de bile ușoare din polistiren fac manipularea extrem de facilă. În plus, dacă beanbag-ul începe să-și piardă proprietățile după ani de utilizare, poți adăuga bile noi – le vei găsi în oferta noastră.