Sosirea primului bebeluș: Când să începeți decorarea camerei copiilor?

Sosirea primului bebeluș: Când să începeți decorarea camerei copiilor?

Sosirea primului născut este un mare eveniment. Un eveniment care va da peste cap toată casa și mai ales viața. De la bucuria incredibilă inițială, părinții trec adesea la întrebări practice de genul: de ce va avea nevoie, unde va dormi, unde se va juca? Camera copiilor și amenajarea acesteia este așadar una dintre priorități. Când să începeți să creați un regat pentru copii? Și ce nu ar trebui să lipsească din cameră?

Sosirea primului bebeluș

 

Când să începeți să decorați camera copiilor

În primele zile și luni, bebelușul va avea nevoie în special de prezența mamei. Un nou-născut petrece de obicei prima etapă a vieții alături de părinți în dormitor - fie pe un pat dublu, fie într-un leagăn. Mai trebuie să aștepte până devine mai mobil, în jur de 6 luni, pentru a explora lumea nouă.

Totuși, primele luni sunt cele mai solicitante pentru proaspeții părinți: ei se obișnuiesc cu noul lor rol, dintr-o dată au mult mai puțin timp, dar mult mai multe responsabilități. Deși copilul va folosi pe deplin avantajele propriei camere, să zicem într-un an, este bine să începeți să pregătiți regatul copiilor deja în timpul sarcinii. Atâta timp cât sunteți doar voi doi și aveți timp suficient.

 

Sosirea primului bebeluș

 

Ce nu trebuie să lipsească din prima cameră pentru copii

Pe parcursul primului an, bebelușul își va dezvolta în principal abilitățile de mișcare, și anume pe sol. Înainte să ajungă la șase luni, bebelușul poate încerca să se târască pe mai multe suprafețe. Pentru ca premergătorul să poată fi folosit fără probleme ar fi bine să existe un covor pentru copii dintr-o singură bucată în camera copiilor.

Dar patul? În primul an, bebelușul va dormi în mare parte cu tine în dormitor, dar tu mobilezi camera copiilor pentru o perioadă mai lungă de timp. Așadar, nu ezita să iei un pat mai mare, de preferință unul pliabil: probabil că voi și copilul veți adormi mai întâi împreună. Așa că lasă-ți suficient spațiu pentru confort. Patul nostru GLAMIS cu un pat suplimentar este o alegere excelentă. Partea pliabilă mărește și suprafața patului, astfel încât riscul de a cădea din acesta este mai mic. Chiar și așa, vei acoperi marginea cu perne, de exemplu.

 

Sosirea primului bebeluș

 

O comodă pentru haine ar trebui să fie, de asemenea, un lucru firesc. În primii ani, copilul nu are atâtea haine. Astfel, poți amâna investiția într-o garderobă generoasă până în anii adolescenței, când moda începe să joace un rol central în viața fiului sau fiicei tale. De exemplu, comoda SVEND, cu designul său jucăuș și cele patru sertare spațioase, este perfectă pentru camera unui copil.

 

Sosirea primului bebeluș

 

Deja din primul an, copilul va fi familiarizat cu jucăriile care îi dezvoltă motricitatea fină și grosieră, simțurile și gândirea independentă. Un raft sau un organizator inteligent ar trebui să fie o parte integrantă a camerei fiecărui copil. Vă va ajuta să păstrați camera ordonată. O variantă populară este raftul nostru deschis DARLING cu o ilustrație jucăușă, din care copilul poate lua el însuși jucăriile.

 

Sosirea primului bebeluș

 

Când copilul va crește - și acest lucru se va întâmpla mult mai rapid decât credeți, va aprecia avantajele propriei mese. Acolo poate să deseneze, să citească, să compună, dar și să se îmbufneze liniștit. Mobilierul care crește o dată cu copiii este o modalitate ideală de a regla înălțimea scaunului și a mesei. Când copilul crește, pur și simplu îl faci mai mare. Masa și scaunul de creștere LERAN este potrivit pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani.
Aceasta este fundația ideală pentru camera copilului.

 

Puteți găsi și mai multe piese de mobilier, scaune, mese, paturi și accesorii pentru cei mici în categoria noastră Mobilă pentru camera copiilor.