Fă mobilă din paleți cu noi

Fă mobilă din paleți cu noi

Farfurie cu farfurie, palet cu palet, hai să punem stăpânire pe apartament! Da, e ușor! Și tu te joci cu ideea de a face o bancă de paleți pentru casa ta, dar crezi că n-o să-ți iasă? Dacă urmezi instrucțiunile, te vei putea bucura pentru mult timp de o bancă făcută manual. Realizarea de mobilier din europaleți este simplă, ieftină și distractivă.

 

După cum sugerează și numele, principalul element al acestui tip de mobilier este euro paletul. Cu siguranță, ai întâlnit deja acest concept, dar să aruncăm o privire mai atentă la despre ce este vorba cu acest material. Europaletul este un palet de transport din lemn, de formă dreptunghiulară sau pătrată. Este folosit pentru a transporta mărfuri care sunt depozitate pe acesta după anumite reguli, astfel încât produsele să supraviețuiască transportului fără deteriorare. Așa că haide să ne uităm la cum să aducem o nouă viață vechilor paleți uzați și să profităm la maximum de ei.

Ce materiale și instrumente ne trebuie?

• europaleți
• raportor
• metru
• nivelă cu bulă de aer
• șuruburi pentru lemn
• daltă
• şurubelniţă
• polizor unghiular
• perie
• vopsea

 

Garanția unor rezultate excelente este întotdeauna pregătirea responsabilă. Deși la prima vedere poate părea că paleții pregătiți au aceleași dimensiuni, ei trebuie măsurați. Cea mai ușoară modalitate de a afla dacă va fi necesar să ajustăm lățimea sau lungimea paleților este să plasăm paleții unul peste altul și să îi comparăm între ei.

 

Dimensiunile paleților

 

Cel mai simplu format de bancă poate fi creat folosind doar trei paleți - doi așezați unul peste altul pentru așezare și unul reprezentând spătarul. Ai nevoie de o bancă cu spațiu de depozitare? În acest caz, este suficient să rămână doar baza din paletul inferior fără barele din mijloc. În cele din urmă, atașează-l pe al treilea vertical pe cei doi paleți stivuiți pentru a crea un spătar.

Paleții astfel pregătiți și măsurați sunt supuși unui tratament de suprafață. Pentru a face lemnul mai rezistent la condițiile meteorologice, tratează-i suprafața cu vopsea. De asemenea, servește la unificarea aspectului paleților pentru bancă. Folosește o pensulă sau o rolă adecvată pentru aplicare. Alege o culoare potrivită pentru exterior. Apoi conectează paleții cu plăci, lipici sau șuruburi.

Set de mobilier de grădină din paleți, cu perne verzi, în centrul căruia se află o masă din paleți.

 

După ce lemnul este pregătit, vine rândul micilor detalii care fac diferența. Pentru a vă bucura de un confort maxim, așezați pe paleți perne moi. Dacă te pricepi la cusut, le poți face chiar tu din resturi de materiale. Sau poți alege o alternativă mai ușoară și mai rapidă - profită de oferta noastră la perne tapițate ARYO pentru mobilier din paleți. Datorită țesăturii folosite, sunt potrivite atât pentru interior cât și pentru exterior și le oferim în până la șase culori.

Mobilierul din paleți este extrem de versatil. Cea mai mare utilizare este în grădină, terasă, foișor sau balcon. Cu toate acestea, un astfel de mobilier devine din ce în ce mai popular și în casele noastre. Poate da interiorului un caracter aparte. Și este, de asemenea, o modalitate de a aduce o notă de natură în casele noastre.

 

Paleții sunt potriviți pentru orice

Când vine vorba de mobilier din paleți, mulți ne gândim automat că un set de genul acesta se va remarca în grădină. Dar paleții pot fi folosiți oriunde.

O femeia vopsește paleți cu vopsea neagră

 

Canapea din paleți

Așa cum am realizat o bancă de grădină din paleți, putem face același lucru pentru a face o canapea de sufragerie. Să nu-ți fie teamă să fii creativ! Ai acumulat deja ceva experiență cu prima bancă, așa că, cu siguranță vei putea să te descurci chiar cu un colțar sau o canapea în formă de U.

 

În dormitor

Chiar ești în căutarea unui pat original în dormitorul tău? Ce ai spune de unul din paleți? Îi poți regla înălțimea adăugând mai mulți europaleți. Paleții din lemn se combină bine cu orice tip de lemn masiv, sunt completați frumos de PAL care poate fi folosit, de exemplu, pentru a face tăblia patului.

 

>>> În acest articol găsiți instrucțiuni exacte pentru construirea unui pat din paleți.

Infografic pentru construirea unui pat din paleți Pat din paleți: Cum să îl faci singur

 

Cultivarea plantelor

Cu ușurință poți face și suporturi pentru cultivarea florilor sau a plantelor din europaleți. În grădina ta sau pe balcon, vei găsi cu siguranță un loc în care să se potrivescă și să îți fie și foarte utile.

 

Masa de cafea pe roți

Europaleții sunt și un material ideal pentru producerea unei măsuțe de cafea originale. Masa poate fi pe picioare sau poți atașa roți la ea. Roțile îi vor adăuga valoare pentru că o fac ușor de mutat din loc în loc.

 

Măsuță de cafea din paleți, pe roți

 

Leagăn 

Avem aici și un pont pentru iubitorii de relaxare maximă pe terasă. Un leagăn special din europaleți nu necesită o investiție mare. Astfel poți face un leagăn de orice dimensiune. Pentru și mai mult confort, adăugăm leagănului și perne moi și colorate.