Dulapuri modulare în diferite moduri. De ce sunt atât de speciale?

Dulapuri modulare în diferite moduri. De ce sunt atât de speciale?

Dulap modular. Ce înțelegeți prin această denumire? Acest tip de mobilier este format din module sau părți individuale care pot fi combinate și adaptate la cerințele concrete și la dimensiunile specifice ale camerei. Ușurința asamblării și dezasamblării, utilizarea multifuncțională și designul modern sunt doar câteva dintre avantajele care definesc mobilierul modular. Iată câteva motive pentru care ar trebui să-l luați în considerare.

 

Oriunde și pentru orice

Dulapul modular este cu adevărat unic. Atunci când spunem că este un dulap cu multe fețe, nu greșim cu nimic. Dimpotrivă, nu facem altceva decât să subliniem caracteristica sa principală. Chiar și denumirea sa de "modular" sugerează deja că este ceva care poate fi ajustat și schimbat. Pe scurt, este un tip de dulap al cărui aspect și dispunere a sistemului intern pot fi modificate în funcție de necesități.
Într-adevăr, un astfel de sistem de depozitare poate fi folosit oriunde. În camera copiilor, pentru haine, rechizite școlare și ghiozdane, jucării și cărți. În dormitor pentru haine, lenjerii de pat sau prosoape de baie. În hol pentru paltoane, haine groase, sau chiar și ca suport pentru pantofi.

 

Asamblare ușoară

Dulapul modular poate fi asamblat de către oricine, fără ajutorul unui profesionist. Nu este nimic complicat. Trebuie doar să urmați instrucțiunile de asamblare incluse în fiecare pachet.

  1. De obicei, se începe cu asamblarea structurii de bază a dulapului, care include cadrele și pereții despărțitori. Montajul poate fi simplu, de exemplu prin îmbinarea pieselor, sau poate necesita utilizarea șuruburilor și elementelor de conectare.
  2. Asamblați ușile, sertarele, rafturile și alte accesorii conform instrucțiunilor. Asigurați-vă că toate piesele sunt bine fixate și corect aliniate.
  3. După finalizarea asamblării, verificați dacă dulapul este fixat ferm și sigur și dacă stă în poziție verticală.

Asamblarea în sine durează doar câteva minute. De asemenea, dezasamblarea dulapului este la fel de rapidă. De aceea, dulapul modular este ideal și pentru mutarea frecventă în chirie.

Dulap modular pentru copii

 

Ușor de întreținut

Acest tip de dulap este în mare parte fabricat din plastic. Plasticul este un material durabil și în același timp rezistent la deteriorări mecanice. Pentru curățare aveți nevoie doar de o cârpă și de apă curată. Pentru petele mai mari, puteți utiliza un agent de curățare non-agresiv. Asigurați-vă că verificați periodic elementele de fixare. Doar astfel vă puteți garanta atât propria siguranță, cât și siguranța copiilor care circulă în jurul dulapului.

Dulap pentru copii

 

Din oferta noastră selectăm