De ce sunt aceste lucruri esențiale pentru o seară perfectă de Ziua îndrăgostiților?

De ce sunt aceste lucruri esențiale pentru o seară perfectă de Ziua îndrăgostiților?

Se apropie Sărbătoarea Tuturor Iubiților. Pentru cineva, Ziua Îndrăgostiților este doar un mare clișeu. Cu toate acestea, cu toții tânjim după un pic de romantism - chiar dacă fiecare în felul nostru. Fără câteva accesorii, însă, nu va fi chiar "Ziua Îndrăgostiților" potrivită. Detalii precum lumânările, florile sau o masă frumos aranjată joacă un rol important în încercarea de a evoca o atmosferă romantică. Dacă vrei să-ți mulțumești partenerul cu o cină de Ziua îndrăgostiților, gândește-te la aceste decorațiuni esențiale! 
 

Sfeșnice

Așează sfeșnicele în mod egal în jurul camerei. Sveșnicele elegante  nu își au locul doar pe masă - unde sunt un must-have într-o seară romantică! Așează-le pe o măsuță auxiliară,  comode sau rafturi. Lumina slabă a lumânărilor va asigura momente magice alături de persoana iubită. 

sfeșnice aurii cu lumânări Sfeșnice SALIO, set de 2 sfeșnice

 

Pături și perne

V-ați planificat să vă uitați la un film în seara de Ziua îndrăgostiților? Înfășurați-vă într-o pătură mare și caldă în timp ce îl urmăriți! Veți obține o mare diferență dacă schimbați pernele obișnuite cu unele cu huse roșii sau roz. Atunci când decorați pentru Ziua Îndrăgostiților, vă recomandăm fie să alegeți o cameră care să se potrivească perfect cu paleta de culori de roz, roșu, alb și auriu elegant, fie să supra decorați cu gust aceste culori în tot apartamentul sau casa dumneavoastră. 
 

pernă și pătură de Ziua Îndrăgostiților Pături și perne

 

Felinare

Felinarele  sunt un mare succes nu numai de Crăciun, dar le puteți folosi și de Ziua Îndrăgostiților. În ele se potrivește o lumânare mare, a cărei lumină mai puternică completează perfect strălucirea blândă a lumânărilor mici din suporturile de lumânări. Printre cele mai populare sunt felinarele din metal sau lemn. Noi sugerăm, însă, să folosești felinarele realizate din bambus natural, care este durabil, de lungă durată și aduce puțină frumusețe din natură în casa ta. Așează-l pe un covor de blană și vei avea un decor romantic în cel mai scurt timp!
 

Dormitor cu blană și felinare Lampă MILES din bambus natural

 

Pahare de vin

Arată cât de mult îți apreciezi soția și servește-i vinul în pahare excepțional de frumoase. Dacă nu aveți deja pahare pentru ocazii speciale în vitrina dvs., este timpul să vă luați un set. Acestea vor fi utile nu numai de Ziua Îndrăgostiților, ci și de Crăciun și de aniversările importante. De exemplu, optați pentru paharele noastre LILO în nuanță fumurie pe picior elegant. Datorită designului lor atemporal, le puteți folosi indiferent de sezon. 
 

Căpșuni cu vin pe pat Pahare de vin LILO, set de 6 bucăți

 

Vaze pentru flori

Fie că dăruiești cuiva sau primești de la cineva un buchet de flori, este întotdeauna util să ai la îndemână o vază de design.  Cum ar arăta dacă i-ai dărui iubitei tale un buchet de trandafiri și i-ai da un borcan ca să pună florile în el? Ați trecut deja de vremurile studențești. Este timpul să faci ca și casa ta să arate ca atare. 
 

Trandafiri într-o vază Vaze ELYSES cu design, set de 2 vaze

 

Boluri pentru servit

Totul trebuie să fie la locul lui la cină. De aceea, echipamentul necesar trebuie să includă boluri pentru servit.  design coordonat. Poți pune în ele fructe, nuci sau chipsuri de ciocolată - orice îți place ție și partenerului tău. Bolurile de servit cu tavă oferă, de asemenea, o soluție practică atunci când vrei să transferi bunătățile în altă încăpere. 
 

Căpșuni în boluri pe o tavă de aur Set de boluri de servire cu tavă AMATUS

 

Idee extra: Căzi cu hidromasaj

Vrei să pregătești ceva cu adevărat special pentru partenerul tău? Bucurați-vă de relaxare împreună în cada cu hidromasaj chiar la voi acasă. Uitați de călătoriile în timpul iernii pentru wellness – acum îl puteți avea acasă! Există mai multe avantaje de a avea o cadă cu hidromasaj: te poți înmuia în ea oricând dorești; nimeni nu îți urmărește timpul și ai intimitate totală față de alte persoane. În timpul iernii, o cadă cu hidromasaj necesită o îngrijire specială, citește articolul nostru despre Cum să aveți grijă de o cadă cu hidromasaj în timpul iernii.
 

Cuplu într-o cadă fierbinte în timpul iernii Cadă gonflabilă cu hidromasaj KAMINO