Cum să aveți grijă de o cadă cu hidromasaj în timpul iernii

Cum să aveți grijă de o cadă cu hidromasaj în timpul iernii

Bulele de apă caldă în timpul iernii risipesc toată tristețea. Bucurați-vă de căldură și relaxare chiar și în zilele friguroase, datorită căzilor noastre cu hidromasaj pe tot parcursul anului. Din ce în ce mai mulți proprietari de căzi cu hidromasaj ar dori să le folosească și iarna, dar se tem că temperaturile scăzute le vor deteriora. Fie că aveți deja o cadă cu hidromasaj sau urmează să achiziționați una, acest articol explică cum să aveți grijă de ea în timpul iernii. 
 

În timpul iernii, aveți practic doar două posibilități de lucru cu cada cu hidromasaj. Fie decideți să nu o utilizați și să o iernizați, fie continuați să o folosiți. Mai jos vă explicăm cum să faceți ambele variante în mod corespunzător.

Cadă cu hidromasaj KAMINO

 

Iernarea unei căzi cu hidromasaj

Ați decis să nu vă folosiți cada cu hidromasaj în timpul iernii? Iată cum să o pregătiți corect pentru iarnă. Nu uitați - atâta timp cât aveți grijă de cada dvs. și urmați instrucțiunile producătorului, aceasta vă va fi utilă pentru o perioadă foarte lungă de timp. Nu subestimați niciunul dintre următorii pași! 

 1. Opriți toate funcțiile căzii de hidromasaj.

 2. Pregătiți: furtunul de scurgere, punga sau capacul pentru hidromasaj, apă cu săpun și o cârpă.
 3. Goliți apa la temperaturi mai mari de 10 °C.
 4. Alegeți un loc în care veți evacua apa. Apa cu un conținut ridicat de substanțe chimice vă poate deteriora gazonul.
 5. Goliți apa prin supapa prevăzută în acest scop. După ce ați golit apa, deconectați unitatea de control. Urmați instrucțiunile producătorului.
 6. În caz de murdărie, ștergeți cada cu un burete și apă cu săpun.
 7. Curățați și uscați filtrele.
 8. Ștergeți bine cada cu apă caldă și lăsați-o să se usuce la soare sau într-o cameră caldă cu ventilație bună.
 9. Asigurați-vă că nu rămâne apă în jeturi sau în țevi.
 10. Dacă cada este complet uscată, împachetați-o cu grijă în ambalajul sau în geanta producătorului. Pentru depozitare, este adecvată o încăpere uscată cu o temperatură cuprinsă între 5 °C și 40 °C.
Unitate de control pentru cadă fierbinte Cadă cu hidromasaj KAMINO

 

Utilizarea unei căzi cu hidromasaj în timpul iernii 

Posibilitatea de a face baie în apă caldă și aer curat în timpul iernii sună foarte atrăgător pentru mulți dintre noi. Citiți următoarele instrucțiuni privind modul în care vă puteți utiliza cada cu hidromasaj pe timp de iarnă într-un mod sigur atât pentru dumneavoastră, cât și pentru cada cu hidromasaj. 

 1. După vară, este important să schimbați apa și să acordați o îngrijire de bază căzii cu hidromasaj. Prin urmare, primul pas este să goliți apa și să curățați interiorul căzii cu hidromasaj. Nu omiteți orificiile de aerisire sau filtrele
 2. Umpleți cada cu apă. Adăugați produsele necesare pentru a asigura pH-ul și puritatea apei.
 3. Împiedicați apa să înghețe. Prin urmare, încălzitorul de apă trebuie să fie mereu pornit. Temperatura apei nu trebuie să scadă sub 4 °C.
 4. Dacă nu folosiți cada cu hidromasaj, acoperiți-o cu o husă termoizolantă pentru a preveni pierderile mari de căldură și poluarea apei.
 5. Pentru o utilizare cât mai sigură a căzii de hidromasaj în timpul iernii, vă recomandăm, de asemenea, să achiziționați un pavilion IGLU transparent, care servește ca o acoperire suplimentară împotriva frigului și a vântului.

Sugestia noastră: Dacă achiziționați un jacuzzi KAMINO împreună cu IGLU, vă oferim 10% la întregul set!

Pavilion de grădină IGLU