Arma secretă pentru părinți: Cele mai interesante activități de grădină care țin copiii ocupați

Arma secretă pentru părinți: Cele mai interesante activități de grădină care țin copiii ocupați

Propria grădină poate fi un loc minunat pentru petrecerea momentelor de calitate împreună cu cei mici. Grădina este locul ideal pentru a vă bucura de natură, pentru a-i educa și, în același timp, pentru a crea amintiri prețioase alături de copii. În acest blog, vă oferim câteva idei despre cum să creați o grădină pentru întreaga familie și ce fel de șotii puteți face în ea împreună cu cei mici.
 

Un băiat se leagănă pe un leagăn pentru copii, agățat într-un copac Leagăn pentru copii, SVING

 

Jocuri în grădină

Jocurile în grădină pot fi foarte distractive și, în același timp, educative pentru copii. Puteți juca jocuri clasice, precum săritul coardei, volei sau v-ați ascunselea. De asemenea, puteți crea un parcurs de obstacole în grădină, care să includă săritul peste anvelope, alergarea în jurul copacilor și diverse activități de îndemânare. Astfel de activități sunt nu doar distractive, ci și dezvoltă abilitățile motorii și cognitive ale copiilor. 

 

Căsuțe pentru copii

Căsuțele pentru copii oferă spațiu pentru diferite jocuri și activități creative. Puteți adăuga în căsuță o masă micuță și scăunele, unde copiii se pot dedica creației artistice, pot juca roluri de cafenea sau pot juca jocuri de societate cu prietenii lor. De asemenea, puteți lăsa în căsuță câteva cărți pentru copii, este o modalitate minunată de a promova lectura și de a le dezvolta pasiunea pentru literatură.

Căsuță din lemn verde și alb, pentru copii, în grădină Căsuță de grădină din lemn pentru copii, LATAM

 

Straturi de flori

Grădinăritul este o activitate minunată și pentru dumneavoastră dar și pentru copiii dvs.. Lăsați-i pe ei să aleagă diverse flori și creați împreună straturi. Învățați-i despre plante, cum să aibă grijă de ele și urmăriți împreună creșterea și înflorirea acestora. Este o modalitate excelentă de a-i învăța pe copii responsabilitatea și grija față de natura vie.
 
Citiți și articolul:
Cum să pregătiți corect gazonul, straturile și serele pentru sezon

 

Legumele de casă

Dacă aveți suficient spațiu, puteți planifica crearea unei grădini utile. Sădiți diferite tipuri de legume, învățați copiii despre valoarea nutritivă a diferitelor plante și despre cum să le cultivați fără produse chimice. După recoltare, puteți pregăti împreună mâncăruri delicioase din legume proaspete, ceea ce va promova obiceiuri alimentare sănătoase.
 

Un băiat udă cu o stropitoare florile dintr-un strat înălțat

 

Proiect de construcție

Ajutați-i să construiască, de exemplu, o căsuță pentru păsări sau să facă ghivece de flori din materiale reciclate. Puteți chiar să creați împreună propriile elemente de grădină, cum ar fi straturile înălțate. Aceste proiecte îi vor ajuta pe copii să înțeleagă importanța reciclării și a creării lucrurilor cu propriile mâini.
 

Flori înflorite, într-un strat înălțat din lemn Pat stivuibil, JUBOL TIP 2

 

Piscine gonflabile pentru copii

În zilele fierbinți de vară, copiii se bucură foarte mult de bălăceală. De aceea, o piscină gonflabilă în grădină este o modalitate minunată pentru copii de a se bucura de distracția în apă fără a fi nevoie să mergeți la piscinele publice. Piscinele gonflabile pentru copii sunt accesibile ca preț, ușor de transportat și se umplu rapid cu apă.
 

Băieței se bălăcesc într-o piscină gonflabilă albastră, pentru copii Piscine pentru copii

 

Picnicuri și camping

Grădina este locul ideal pentru a face picnicuri și camping cu copiii. Puteți amenaja un colț de picnic cu locuri de ședere, unde vă puteți bucura de mâncarea de picnic și puteți juca jocuri de societate. Dacă aveți posibilitatea, lăsați copiii să doarmă în corturi și să petreacă o noapte în natură. Cu siguranță va fi o experiență de neuitat pentru întreaga familie.

Sfatul nostru: Băncuța de grădină pentru copii le oferă propriul colț pentru a mânca sau pentru a se juca. A fost concepută în așa fel încât copiii să se simtă în siguranță și confortabil în ea.
 

O familie mănâncă împreună în natură la o masă cu băncuțe de camping Set pliant de camping, 4 locuri, HORT

 

Crearea unei grădini pentru întreaga familie este o modalitate minunată de a petrece momente de calitate cu copiii. Aceste activități nu doar îi distrează, ci le dezvoltă și abilitățile motorii, cognitive și sociale. Lăsați copiii să se implice în proiecte creative, să urmărească creșterea plantelor sau să se joace în grădină. Propria grădina reprezintă o investiție în relația cu copiii și le permite să descopere și să înțeleagă frumusețea naturii.