10 adevăruri despre fotoliile suspendate, care nu pot fi ignorate

10 adevăruri despre fotoliile suspendate, care nu pot fi ignorate

În ultimii ani, fotoliile suspendate au devenit o tendință majoră în domeniul mobilierului. Aspectul lor modern și designul confortabil au stârnit atenția, însă odată cu popularitatea apar și mituri și informații eronate. În acest blog, vom analiza 10 adevăruri care vă vor ajuta să decideți dacă și ce fotoliu suspendat vi se potrivește cel mai bine.
 

 

1. ADEVĂR: Fotoliile suspendate sunt sigure

Unele persoane au îngrijorări cu privire la siguranța fotoliilor suspendate, în special în ceea ce privește stabilitatea lor. În realitate, majoritatea fotoliilor suspendate de calitate sunt fabricate din materiale solide și rezistente. Fotoliile suspendate bine proiectate au o construcție stabilă, care împreună cu montarea corectă asigură utilizarea în siguranță.

O fată bea ceai, într-un fotoliu suspendat, în sufragerie Scaun suspendat, NEUL

 

2. ADEVĂR: Potrivite atât pentru interior cât și pentru exterior

Chiar dacă fotoliile suspendate sunt adesea asociate cu grădinile și terasele, majoritatea sunt potrivite și pentru spațiile interioare. Designul modern și materialele folosite la fabricarea fotoliilor suspendate permit amplasarea lor oriunde.

Fotoliu suspendat în grădină, realizat din ratan Hamace, leagăne și balansoare suspendate de grădină

 

3. ADEVĂR: De la cele mai ieftine la cele mai luxoase.

Fotoliile suspendate sunt disponibile într-o gamă largă de prețuri, de la cele mai ieftine la cele mai luxoase. Prețul lor poate varia în funcție de calitatea, marca și materialele folosite la fabricarea lor. Cu toate acestea, există o mare varietate de opțiuni la prețuri accesibile, care oferă același confort și stil ca și variantele lor mai scumpe. Prin alegerea potrivită și compararea ofertelor, puteți descoperi un fotoliu care să corespundă nevoilor dumneavoastră. 
 

Fotoliu suspendat pe un suport cu o husă transparentă Scaun suspendat cu suport, BUBBLE TIP 3

 

4. ADEVĂR: Fotoliile suspendate nu sunt potrivite pentru munca prelungită

Fotoliile suspendate sunt concepute în principal pentru relaxare. De exemplu, pentru ore lungi petrecute la laptop, scaunele de birou sunt mai potrivite, fiind proiectate special în acest scop. Persoanelor în vârstă, le recomandăm să aleagă fotolii suspendate cu o deschidere mare și mânere pentru a se putea sprijini. Un astfel de design le va asigura confortul maxim și le va facilita ridicarea din scaun.


 

O tânăra stă într-un fotoliu suspendat cu perne albastre Scaun suspendat, LUANDA

 

5. ADEVĂR: În fotoliile suspendate trebuie să vă așezați

Multe persoane se îngrijorează că fotoliile suspendate sunt potrivite doar pentru relaxarea ocazională și nu sunt practice pentru utilizarea zilnică. Dimpotrivă chiar. Fotoliile suspendate moderne sunt concepute având în vedere confortul și latura practică. Unele scaune au și suport ajustabil pentru picioare, perne pentru sprijinul spatelui și sunt fabricate din materiale durabile care le asigură o durată lungă de viață.
 

Fotoliu suspendat din plasă, într-un suport de culoare albastră Scaun balansoar suspendabil, LINDO NEW

 

6. ADEVĂR: Sunt disponibile și pentru două persoane

Deși fotoliile suspendate sunt adesea asociate cu relaxarea individuală, există și variante mai mari care pot găzdui confortabil două persoane. Fotoliile suspendate cu o zonă mai mare de șezut sunt ideale pentru cupluri. Pentru întreaga familie, vă recomandăm să alegeți din gama noastră de leagăne de grădină.
 

O fată bea ceai, într-un fotoliu suspendat, în sufragerie Scaun suspendat, GABE

 

7. ADEVĂR: Fotoliile suspendate sunt potrivite și pentru spații mici

Fotoliile suspendate sunt potrivite atât pentru o terasă mare, cât și pentru o cameră mică pentru copii. Există modele compacte și rabatabile de scaune suspendate, care sunt ideale pentru balcoane sau terase mici. Unele nu necesită niciun inel metalic și pot fi suspendate doar de un cârlig în tavan.
 

O femeie citește o carte într-un fotoliu suspendat, din ratan, cu perne gri Scaun agățat, DALVEA NEW

 

8. ADEVĂR: Pentru asamblare aveți nevoie de puțină îndemânare

Instalarea unui fotoliu suspendat nu este atât de complicată pe cât pare. Majoritatea fotoliilor suspendate includ un pachet de instalare complet și instrucțiuni detaliate. Cu puțină îndemânare și unelte de bază, puteți instala și singur un fotoliu suspendat. Cu toate acestea însă, dacă nu sunteți sigur, este mai bine să solicitați ajutorul unui specialist.
 

O femeie stă în grădină într-un fotoliu suspendat din material textil, lângă o măsuță albă Fotoliu balansoar suspendabil, OFRAME

 

9. ADEVĂR: Fotoliile suspendate au o capacitate mare de încărcare 

Capacitatea de încărcare este un factor important la achiziționarea oricărei piese de mobilier, în special atunci când este vorba de un mecanism suspendat. În cazul fotoliilor suspendate, capacitatea de încărcare poate varia, dar în cazul celor destinate adulților, aceasta poate ajunge la 130 kg. În cazul fotoliilor suspendate pentru două persoane, capacitatea de încărcare poate ajunge la aproximativ 200 kg.
 

Trei fotolii suspendate în suporturi în grădină, cel din stânga este gri, cel din mijloc galben-verzui și cel din dreapta albastru Balansoar suspendat, TALISE

 

10. ADEVĂR: Fotoliile suspendate sunt un element estetic universal.

Nu este adevărat că fotoliile suspendate se potrivesc doar în interioare BOHO sau ultra-moderne. Există o gamă largă de designuri, materiale și culori, care vor ieși în evidență și mai mult datorită fotoliilor suspendate. Indiferent dacă preferați un design minimalist, o atmosferă rustică sau un stil elegant, puteți alege un fotoliu suspendat care se va potrivi perfect în locuința dumneavoastră.
 

Fotoliu suspendat negru într-un suport, cu perne albe, în grădină, lângă un set de mobilier de grădină, din ratan Scaun agățat, NOLAN NEW

 

În alegerea unui fotoliu suspendat este important să ignorați miturile și să vă concentrați pe adevăruri. Astfel, vă veți putea decide în mod corect. Fotoliile suspendate sunt piese de mobilier confortabile, practice și sigure, cu ajutorul cărora vă puteți extinde zona de relaxare. Indiferent de preferințele și posibilitățile dvs., puteți alege dintr-o gamă largă de fotolii suspendate care se vor adapta perfect nevoilor și stilului dvs. Lăsați-vă inspirați și găsiți fotoliul suspendat potrivit.