Coroană/plintă decorativă pentru linia de bucătărie LORA NEW MDF KLASIK

În prezent, toată lumea îşi aranjează locuinţa în stilul modern sau futurist... Citiți mai mult
  • Preţ total: 49 lei
Compania noastră KONDELA dispune de propriul transport auto. Care sunt opțiunile de transport?
Vă faceți griji cu privire la luarea unei decizii greșite? Nicio problemă, vă garantăm posibilitatea de a returna bunurile până la 60 de zile de la cumpărare. Care sunt conditiile de retur?

În prezent, toată lumea îşi aranjează locuinţa în stilul modern sau futurist, dar trebuie să ne gândim şi la stilul clasic. Aşa cum se spune, în simplitate este frumuseţea. De aceea vă oferim mobilierul de bucătărie LORA MDF NEW KLASIK. Este ideal pentru cei care iubesc soarele şi stilul tradiţional. Datorită aspectului său simplu şi finisajului anin aduce lumină bucătăriei dumneavoastră şi astfel induce o atmosferă placută. Corpul este fabricat din clasicul PAL melaminat şi uşa din MDF de calitate.

Vă oferim plinta decorativă pentru dulapurile superioare. Preţul este pentru 1 m. Vă rugăm să specificaţi dimensiunea dorită a benzii decorative în observaţiile la comandă.

  • Material: MDF înfoliat
  • Culoare: anin
  • Pentru dulapurile superioare
  • Preţul este pentru 1 m.
  • Timpul de livrare 3-5 zile

Plinte şi chiuvetă universală S/D: LAY ON . Dimensiunile sunt listate în ordinea (lxAxh) şi în centimetri. Preţul pentru 1 metru de coroana este de 49,-, pentru W60/60 este 49,-. Preţul dulapurilor inferioare nu include blatul de lucru. Preţul pentru 1 metru de blat de lucru LORA clasic arin este de 259,-.

 

Nr. produs: 0000104483
Culoare Maro
Decoratiuni Arin
Culoare - detaliată Arin
Model LORA KORUNA
Utilizare Bucătărie
Tip de mobilier Dulap de bucătărie
Stil Stil tradiţional
Serviciu clienți

Nu ați găsit informațiile dorite?

Contactați-ne și vă vom ajuta cu plăcere