Masă PC cu poliţă glisantă, stejar sonoma, TEMPO ASISTENT NEW 023

Mulţi dintre noi petrecem cea mai mare parte a zilei la birouşi cum... Citiți mai mult
2 Culori - detaliate 2024-06-25 18:28:48
 • Preţ total: 529 lei
Compania noastră KONDELA dispune de propriul transport auto. Care sunt opțiunile de transport?
Vă faceți griji cu privire la luarea unei decizii greșite? Nicio problemă, vă garantăm posibilitatea de a returna bunurile până la 60 de zile de la cumpărare. Care sunt conditiile de retur?

Mulţi dintre noi petrecem cea mai mare parte a zilei la birouşi cum ne simţim aici afectează în mod directperformanţa noastră de lucru. Aspectul biroului vorbeşte despre compania în sine şi de asemenea creează prima impresie a partenerilor noştri de afaceri sau a clienţilor noştri. Imaginea unui birou modern poate fi diferită de la o persoană la alta. Funcţionalitate, flexibilitate, simplitate, materiale ori versiunea colorată? Când alegeţi, ce vă influenţează cel mai mult pe dumneavoastră?

Avem pentru dumneavoastră ansamblul de unităţi Tempo ASISTENT NEW. Mobilier de calitate realizat din PAL melaminat cu canturi ABS. În versiunea de culoare stejar sonoma. Veţi fi încântaţi de posibilitatea de a combina materiale de diferite culori. Aveţi posibilitatea să combinaţi ansamblul după imaginaţia dumneavoastră. Componentele se vând individual şi sunt în stoc. La locul de muncă petrecem o parte substanţială a zilei, de ce să nu o facem placută?

Căutaţi pentru biroul dumneavoastră, sala de lucru sau sala de şedinţă o masă nouă cu o suprafaţă mare de lucru? Tocmai aţi găsit-o. TEMPO ASISTENT NEW 023 este o masă de scris fabricată în Slovacia din material de calitate. Dacă plasaţi computerul pe birou, veţi aprecia partea glisantă pentru tastatură. În simplitate este frumuseţea, şi exact pe asta se bazează TEMPO ASSISTANT NEW 023 cu designul său clasic.

 • Material: PAL melaminat/canturi ABS
 • Culoare: stejar sonoma
 • Dimensiuni (lxhxA): 70x76x70 cm
 • Grosimea materialului: 16 mm
 • Cu suprafaţă mare de lucru
 • Cu poliţă glisantă
 • Produs slovac de calitate
 • Livrat nemontat
 •  

  Nr. produs: 0000108086
  Culoare Maro
  Material PAL
  Model TEMPO
  Decoraţiuni Stejar sonoma
  Se livrează demontat Da
  Culoare - detaliată Stejar sonoma
  Greutate (kg) 24
  Nu de colţ Da
  Utilizare Cameră de copii
  Cu pull-out Da
  Produs slovac Da
  Tip de mobilier Birou pentru PC
  Stil Stil tradiţional
  Lăţime (cm) 70
  Adâncime (cm) 70
  Înălţime (cm) 76
  Serviciu clienți

  Nu ați găsit informațiile dorite?

  Contactați-ne și vă vom ajuta cu plăcere