Ziua Internațională a Copilului: O zi în care dorințele pot deveni realitate

Ziua Internațională a Copilului: O zi în care dorințele pot deveni realitate

Unul dintre cele mai prețioase momente din viața noastră este, fără îndoială, nașterea copiilor. Corpuri micuțe și firave, cu inocență în inimi. Și pe măsură ce cresc, se transformă în viziunile și idealurile noastre vii. Ne vedem în ei și îi conducem în viață cu o dorință de fericire și curaj infinit. Ziua Copilului este unul dintre momentele rare și importante pe care le trăim alături de ei și ne amintim cu bucurie de acest lucru. Să ne dedicăm din plin bucuriei acestei sărbători!

 

Jocuri pentru copii

 

Bunăstare pentru toți copiii

Ziua Copilului are și ea o istorie, deși încă nu este pe deplin clar de ce 1 iunie a fost aleasă ca dată a sărbătoririi sale. Cândva a fost numită chiar Ziua Trandafirilor sau Ziua Florii. Originile sărbătorii se întorc în orașul elvețian Geneva, unde Conferința Mondială din 1925 a definit anumite reguli pentru bunăstarea copiilor și, de asemenea, a evidențiat problemele acestora în lume. Există mai multe teorii cu privire la motivul pentru care a fost înființat la începutul lunii iunie. Una dintre cele mai populare spune că consulul general chinez de atunci din San Francisco a invitat mulți orfani chinezi la Festivalul Dragon Boat și, întâmplător, data a fost aceeași cu ziua conferinței.

Cu toate acestea, nu peste tot în lume Ziua Internațională a Copilului este la fel de populară ca aici. Multe țări o sărbătoresc la o altă dată. Noi, în România, am comemorat-o prima dată în anul 1950 și a devenit o sărbătoare cu drepturi depline. Prin urmare, ar trebui să dedicăm această zi copiilor noștri, oricât de mari ar fi. La urma urmei, toți suntem copii etern pentru părinții noștri.

 

Jucarii de plus pentru copii

 

Niciun eveniment în apropiere? Fă un program doar al vostru!

Ziua Copilului este despre jocuri, bucurii, lumea fanteziei și a divertismentului. Ideea principală este ca toți copiii să trăiască o copilărie fericită și plină de dragoste într-o familie care le e alături. Fără îndoială, se pot implica și bunicii, care se vor bucura din plin de nepoții lor. Faceți această sărbătoare să fie de neuitat pentru cei mici. Fie că este vorba despre o activitate comună - desen, joacă, alergatul prin grădină- sau un cadou frumos.

 

Casuta de gradina pentru copii

 

Încântă inimile copiilor 

Un animăluț de pluș moale și drăguț va fi întotdeauna apreciat de micuți. La fel ca și adăpostul perfect pentru toate fanteziile și aventurile copilăriei. Căsuțele de grădină pentru copii vor fi apreciate de toți aventurierii și inventatorii. În plus, vor rămâne o amintire de neuitat a vremurilor dulci ale copilăriei. De ziua lor, îi putem trata și cu dulciurile lor preferate, bineînțeles, toate cu moderație.

 

Bucătărie pentru copii

 

Descoperiți-le talentele

Copiilor tăi le place să se joace de-a micii bucătari sau brutari? Dacă oalele tale au suferit suficient și ai nevoie de ele pentru a pregăti prânzul, bucătăriile pentru copii oferă înlocuitorul perfect, unde își pot dezvolta talentele și stimula simțurile. Cu bucătăria din lemn pentru copii EMIEL, micul tău bucătar se va bucura de multă distracție. Linguri, oale și cuptor cu microunde - totul este inclus, așa că haide să trecem la treabă cu ele!

 

Trotinete pentru copii

 

Ieși din casă cu ei

Nu trebuie să petreceți o Ziua Copilului fericită și jucăușă doar acasă sau în grădină. Faceți o excursie la cinema, la piscină sau la Grădina Zoologică, care se va încheia cu un prânz în familie sau o înghețată dulce. Și o plimbare liniștită. Sau chiar mai bine – faceți un concurs cu trotinetele sau scuterele, micuții tăi chiar se vor distra. În plus, mersul cu trotineta nu numai că le va sprijini mișcarea, dar le va îmbunătăți și echilibrul și abilitățile motorii. Posibilitățile sunt într-adevăr nesfârșite, trebuie doar să o alegi pe cea potrivită pentru tine și copilul tău.

În cuvintele jurnalistului american Mignon McLaughlin - doar acolo unde copiii se întâlnesc, există o șansă reală de distracție...

 

Activitati cu copii

 

Sfatul nostru - activități pe care le puteți experimenta cu copiii:

Programe variate pentru familiile cu copii în centrul orașului
Spectacole și turnee pentru copii la teatru sau operă
Excursie la pădure
Sport și distracție la un loc de joacă
Distracție în apă la un parc acvatic acoperit
Călărie
O plimbare cu trenul