Veți dori să le încercați la picnic! Idei pentru o zi perfectă cu familia

Veți dori să le încercați la picnic! Idei pentru o zi perfectă cu familia

Vara este aici și odată cu ea vin zilele lungi și însorite, care sunt pur și simplu ideale pentru picnicuri. Este o modalitate minunată de a fi în contact cu natura, de a petrece timp cu prietenii și familia și de a savura mâncăruri și băuturi delicioase în aer liber. Pregătiți-vă pentru momente de neuitat cu un coș de picnic și o pătură. În acest blog, vă aducem câteva sfaturi și idei pentru a organiza un picnic perfect de vară.

Un cuplu stă întins pe o pătură cu un coș de picnic în mijloc.

 

Coșul de picnic și pătura

Componenta cheie este coșul de picnic, care servește pentru transportul și depozitarea tuturor lucrurilor necesare. Alegeți un coș cu spațiu suficient pentru mâncare, băuturi și farfurii. Nu uitați de o pătură de calitate, pe care să vă puteți așeza confortabil și să vă bucurați de razele soarelui.

 

Jucării și distracție pentru copii la picnic

Picnicurile sunt pline de distracție nu doar pentru adulți, ci și pentru copii. Aduceți câteva jucării și activități pentru cei mici pentru a vă asigura că se vor bucura de această zi specială în stilul lor. Printre jucăriile preferate, care sunt ideale pentru aventurile de picnic, se numără setul de badminton, frisbee-ul, jocurile cu mingea sau cărțile de joc. Dacă planificați să faceți camping în apropierea apei, vor fi încântați de o piscină gonflabilă. Pe aleile învecinate, se pot bucura de plimbări cu trotineta.

Doi băieței se joacă într-o piscină gonflabilă verde. Piscine pentru copii LOME

 

Platoul pentru brânzeturi, paharele pentru vin și carafa

Dacă vă plac brânzeturile și vinul, un platou pentru brânzeturi nu poate să lipsească din arsenalul dvs. de picnic. Acest platou nu doar adaugă stil, dar este și un ajutor practic pentru a servi corect diferite tipuri de brânzeturi și alte delicatese. Nu uitați să luați și pahare pentru vin și o carafă, astfel încât să aveți totul pregătit pentru a vă bucura de o cină perfectă de vară.

 

Scaun portabil de camping

Dacă doriți să vă bucurați de un picnic cu mai mult confort și mai multă relaxare, luați în considerare investiția într-un scaun portabil de camping. În oferta noastră veți găsi setul de camping HORT, care este ușor de transportat și compact. Astfel, vă veți putea bucura de o masă confortabilă direct în mijlocul naturii.

Membrii unei familii stau pe un fotoliu tip sac gonflabil verde și privesc cum un cățel mic mănâncă de pe masa lor de camping. Set pliant de camping, HORT

 

Grătare

Dacă doriți să oferiți picnicului dvs. aromă de fum, nu uitați să împachetați și grătarul. Un grătar portabil pe cărbune de lemn sau un focar portabil sunt ideale pentru prăjirea cârnaților. Pregătiți o masă proaspătă direct pe grătar! Grătarul cu prietenii la cabană sau în natură garantează cele mai bune amintiri.

Picnicurile de vară sunt o modalitate perfectă de a vă bucura de natură, de a vă relaxa și de a petrece timp cu cei dragi. Coșul de picnic, pătura, scaunul portabil și grătarul sunt accesorii indispensabile cu ajutorul cărora veți savura această zi în totalitate. Bucurați-vă de razele soarelui și creați amintiri de neuitat în zilele de vară petrecute în natură.