TOP 10 băuturi uimitoare de vară: Rețete pentru băuturi cu alcool și fără alcool

TOP 10 băuturi uimitoare de vară: Rețete pentru băuturi cu alcool și fără alcool

Vara a sosit, iar odată cu ea vin zilele toride în care ne dorim să ne răcorim cu o băutură cu adevărat delicioasă. Indiferent dacă preferați băuturile alcoolice sau non-alcoolice, avem pentru dvs. o listă de cinci băuturi de vară din fiecare categorie, care vă vor ajuta să creați o atmosferă autentică de vacanță. Pregătiți-vă carafele, paharele și tăvițele, petrecerea în grădină poate începe!

Colaj cu 3 băuturi în 3 pahare diferite de sticlă. Pahare, căni și cești

 

Băuturi alcoolice

Sangria de vară, cu fructe

Sangria este o băutură clasică de vară, iar această variantă cu fructe vă va încânta cu siguranță. Într-o carafă, puneți felii proaspete de portocale, lămâie și căpșuni. Adăugați stafide și turnați peste ele vin roșu. Umpleți paharele cu gheață și serviți-le cu o felie de fruct citric pe marginea paharului.

Mojito cu mentă

Mojito este o băutură populară de vară plină de savoare răcoritoare. Prin folosirea unui pistil sau a capătului opus al unei linguri, zdrobiți frunzele de mentă cu zahăr și suc de lămâie verde. Adăugați rom alb și apă minerală carbogazoasă. Serviți într-un pahar umplut cu gheață, decorat cu un rămurică de mentă și o felie de lămâie.

Cocktail de ananas cu Malibu

Acest cocktail tropical este ideal pentru petrecerile în grădină. Într-un blender, amestecați bucăți de ananas proaspăt, adăugați rom Malibu, lapte de cocos și gheață. Turnați într-o carafă și serviți în pahare înalte, decorate cu felii de ananas.

Colaj cu 3 fotografii, în care sunt prezentate 3 etape ale pregătirii unei băuturi într-un pahar de sticlă. Pahare de apă, AVEIRO TIP 3

 

Sex on the Beach

Este vorba despre un cocktail de fructe foarte cunoscut, care este un tovarăș minunat în zilele de vară. Într-un shaker de cocktail, amestecați suc de merișoare, suc de piersici, vodcă și câteva picături de Grenadine. Serviți într-un pahar cu o felie de portocală pe margine.

Limonadă de zmeură cu Prosecco

Dacă preferați o băutură efervescentă răcoritoare și delicioasă, această limonadă este pentru dvs.. Amestecați zmeură proaspătă, suc de lămâie și zahăr. Adăugați Prosecco și serviți în pahare cu felii de lămâie.

 

Băuturi fără alcool

Smoothie răcoritor de pepene galben

Pentru o băutură sănătoasă de vară, preparați un smoothie de pepene galben. Într-un blender, amestecați bucăți de pepene galben proaspăt, suc de lămâie verde, miere și gheață. Serviți într-un pahar dublu cu pai.

„Ice tea” cu lămâie și rozmarin

Răcoriți-vă cu un ceai rece cu aromă de lămâie și rozmarin. Preparați ceai verde și lăsați-l să se răcească. Adăugați suc de lămâie, sirop de rozmarin și gheață. Dacă nu aveți sirop de rozmarin, adăugați 1-2 crenguțe de rozmarin în ceaiul fierbinte și lăsați-l să infuzeze. Îndulciți după gust. Serviți într-un pahar cu o felie de lămâie și o crenguță de rozmarin.

Mojito fără alcool

Dacă preferați varianta non-alcoolică a mojito-ului, puteți să-l pregătiți ușor. Puneți în pahar rămurele de mentă proaspătă, zahăr de trestie și suc de lămâie verde. Amestecați bine și zdrobiți ingredientele folosind un pistil. Adăugați apă minerală carbogazoasă și serviți într-un pahar cu gheață, decorat cu o rămurică de mentă și o felie de lămâie.

Colaj cu 3 fotografii, ilustrând 3 etape ale pregătirii unei băuturi alcoolice într-un pahar cu picior. Pahare de vin, AVEIRO TIP 2

 

Limonadă efervescentă de căpșuni

Într-un blender, amestecați căpșuni proaspete, suc de lămâie, zahăr și apă minerală carbogazoasă. Serviți într-un pahar cu gheață, decorat cu o felie de lămâie și căpșuni.

Cocktail de castraveți și ghimbir

Faceți o cură de detoxifiere cu un cocktail revigorant de ghimbir. Într-un blender, amestecați spanac, castravete, ghimbir, miere și apă. Serviți într-un pahar cu gheață și o felie de castravete pentru decor.

 

Acum, că aveți o listă de zece băuturi răcoritoare de vară, puteți alege rețeta dvs. preferată și să vă bucurați de ea în cada cu hidromasaj sau în timpul unei petreceri în grădină. Pregătiți pahare, ulcioare, carafe și tăvițe și creați o petrecere de grădină memorabilă pentru oaspeții dvs.. Cu aceste băuturi în mână, veți savura fiecare apus de soare în timpul verii.