Primește primăvara în casă: accesorii pentru casă care îți vor însenina locuința

Primește primăvara în casă: accesorii pentru casă care îți vor însenina locuința

Podľa počasia v prvých marcových týždňoch sa zdá, že jari sa k nám tento rok veľmi nechcelo. Neviete sa už dočkať nezameniteľného jarného vzduchu, zhadzovania zimných vrstiev oblečenia, tradičného ranného štebotu operencov a prebúdzajúcej sa prírody? Prebuďte svoj domov. Vpustite dnu jar. Ako na to? Pripravili sme pre vás tipy, ako rozžiariť svoju domácnosť a vdýchnuť jej jarnú atmosféru.

Vaze cu flori proaspete

 

Vaze cu flori proaspete

Care simbol este cel mai asociat cu primăvara? Cu siguranță, florile sunt pe primul loc. Colorate, parfumate, vesele. Vazele de flori sunt cele care îți vor însenina și vor trezi la viață casa. Pe măsuța de cafea, pe masa din sufragerie, pe insula din bucătărie, în baie, în camera copiilor. Pur și simplu ele schimbă tot. Setul nostru de 2 vaze de sticlă care combină o vază mai mare și cu una mai mică roz este grozav pentru sezonul de primăvară. Ce flori să pui în ele? Depinde de tine, dar în ele se remarcă în mod deosebit narcisele, lalelele, irișii, lăcrămioarele, dar și mugurii, simbolurile primăverii.

 

Pictură de primăvară pe perete

 

Pictură de primăvară pe perete

Poți schimba cu ușurință picturile de pe pereți, precum fețele de masă. Nu doar cu ocazia sărbătorilor, ci și în funcție de starea de spirit. Primăvara a sosit! Dacă ai atârna o bucată de primăvară pe perete? De exemplu, tablourile cu flori din oferta noastră vor însenina orice încăpere cu culoarea lor. Depinde de tine cât de mare vrei să iei tabloul: poți găsi tablouri în diverse dimensiuni, de la 30 x 30 cm până la o adevărată piesă de primăvară cu dimensiunile de 120 x 120 cm.

 

Perete verde de plante de apartament

 

Perete verde de plante de apartament

De asemenea, te poți bucura de contactul constant cu natura acasă, în apartament. „Jungla urbană” -termen folosit pentru a descrie un număr mare de plante de apartament- devine din ce în ce mai populară. Datorită alegerii corecte a suporturilor de flori, îți poți face casa confortabilă cu un perete verde. De exemplu, un suport pentru flori din bambus TUSUM cu 6 etaje este o alegere excelentă pentru acest pas. Totuși, nu trebuie să rămâi doar la plante de apartament, poți să așezi pe rafturi vaze cu flori proaspete, o fructieră sau alte decorațiuni de primăvară. Vei obține un element distinctiv care va oferi casei un element de primăvară de neratat.

 

Perne colorate pe canapea

 

Perne colorate pe canapea

La prima vedere e doar o mică schimbare, dar poate schimba caracterul general al sufrageriei. Această schimbare este înlocuirea pernelor de pe colțar. Ai o canapea gri și perne gri? Adu mai multe culori, culori vibrante de primăvară. Poți încerca o pernă muștar sau o pernă roșie, de exemplu. Combinația dintre aceste două culori distinctive va împrospăta foarte mult canapeaua. Datorită tonurilor lor calde, camera va arăta mai confortabilă și, de asemenea, îți va aminti de florile de primăvară. De exemplu, narcisa și laleaua roșie.

 

Înlocuirea covorului

 

Înlocuirea covorului

Poți aduce o bucată de primăvară și pe podea. Nu, nu trebuie să împrăștii frunze de lalele pe podea, un covor te va ajuta. Covorul nostru ADELINE încântă prin culori pastelate blânde și un model floral completat de siluete de păsări. Un covor care nu atrage prea mult atenția, dar evocă în același timp atmosfera de trezire a naturii. Îl găsești la noi în două dimensiuni: 80 x 200 cm și 120 x 180 cm. Ești îngrijorat că această schimbare te va costa multă muncă? Poți rula cu ușurință covorul și îl poți pune deoparte într-o pivniță sau garaj, de exemplu, astfel încât să nu pierzi nimic.

 

Bol cu ​​fructe proaspete

 

Bol cu ​​fructe proaspete

Aer proaspăt afară, fructe proaspete acasă. Bolul de servire ENOTECA auriu nu trebuie folosit doar pentru servirea alimentelor. Folosește-ți imaginația și transformă-l într-un decor de primăvară de bun gust. Cea mai rapidă și, în același timp, cea mai bună soluție este să pui fructe proaspete în el - va furniza vitaminele și mineralele necesare pentru a lupta împotriva oboselii de primăvară și, în același timp, va arăta frumos. Lasă-ți imaginația să zboare și aranjează primăvara în bol așa cum o simți. Flori, fructe, legume, plante decorative. Pur și simplu orice bucată de natură care îți va lumina casa și îți va aminti de natura trezită la viață. Avantajul este că îl poți folosi pe tot parcursul anului - doar îi schimbi conținutul, de exemplu, toamna, vor ieși în evidență dovlecii decorativi și florile uscate sau ierburi.

 

Sfat Kondela

 

Sfat Kondela

Trezirea într-o dimineață însorită este extrem de plăcută după iarnă. Deschide o fereastră, bucură-te de aerul de primăvară, observă natura înflorită sau ascultă păsările care se bucură. O atmosferă în care probabil că nu vrei să te dai jos din pat. Așa că stai acolo o vreme. Pregătește micul dejun în pat. Pentru o experiență mai bună - și, de asemenea, mai puține firimituri în pat - folosește tava de servire și bucură-te de începutul zilei de primăvară. Și poți face din micul dejun în pat un obicei pentru fiecare zi a săptămânii.