Organizează-ți cămara. Cum poți face acest lucru?

Organizează-ți cămara. Cum poți face acest lucru?

Unde e făina? Nu ai văzut dulcețurile bunicii? Nu se poate, nu găsesc mașina de tocat carne! Expresii care apar din când în când în fiecare gospodărie. Cu toate acestea, dacă sunt pe agenda ta zilnică, ia-le ca pe o avertizare. Nu este timpul să curățăm și să organizăm mai bine cămara? Da, îți va lua o jumătate de zi, poate o zi întreagă, dar rezultatul? Ordinea în bucătărie sau cămară îți va îmbunătăți calitatea vieții. Cu mult. Mizați pe siguranță, organizați pe rafturi, borcane, recipiente și etajere. Cum faci asta?

Organizează-ți cămara.

 

Raftul este baza unei organizări clare

Baza fiecărei cămări trebuie să fie un raft suficient de mare. Sau, în cazul spațiului înghesuit, un raft suficient de mic cu o construcție solidă, și o lungime și adâncime generoase. Și cu cât capacitatea de încărcare este mai mare, cu atât mai bine. Raftul nostru SUER TIP 2 cu structură metalică este exact așa.

Până la 5 rafturi de 35 cm adâncime și 56 cm lungime oferă suficient spațiu pentru conserve, făină, ketchup, paste, alimente folosite mai rar sau gemuri de la bunica. Fiecare dintre rafturi poate gestiona alimente cu o greutate de până la 10 kg.

Raftul se ridică la o înălțime de 160 cm, așa că dacă este necesar să folosiți la maximum spațiul de cămară, puteți agăța și un raft deasupra acestuia. Dacă aveți o cămară mai mică, etajera cu 7 rânduri RATTO cu structură metalică va fi o alegere excelentă.

Două coșuri metalice spațioase și 5 rafturi cu o capacitate de încărcare de 10 kg au grijă de spațiul de depozitare din partea inferioară. Lățimea raftului este compactă de 34,4 cm, adâncime de 41,4 cm și înălțime de 170 cm. Datorită dimensiunilor sale, puteți plasa până la două dintre aceste rafturi în cămară. Sau trei?

 

Organizează-ți cămara.

 

Zahăr, făină și alte alimente pot fi păstrate în borcare

Practic, estetic, poți depozita multe alimente în borcane sau recipiente din sticlă. Folosirea recipientelor resigilabile în cămară în locul pungilor de hârtie originale, de exemplu pentru făină, îți poate schimba viața.

Borcanele resigilate din sticlă sau plastic împiedică împrăștierea mirosului alimentelor și împiedică vărsarea făinii, zahărului sau grișului din cauza unei pungi rupte. Prin sticlă sau plastic transparent poți vedea câte fasole sau spaghete îți mai rămân. Iar raftul pe care vei avea astfel de borcane va arăta mult mai frumos decât cu designul ambalajului original.

În oferta noastră găsiți atât borcane de plastic cât și borcane de sticlă. Un set de 3 borcane de sticlă VUDISA cu capac din bambus nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie sau cămară. Volumul de 500 ml, 700 ml și 1000 ml oferă suficient spațiu pentru alimente vrac, dar și leguminoase, cereale sau paste.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții mai economice, setul de 7 borcane din plastic resigilate HARLEM este soluția potrivită. Recipientele vin în diferite dimensiuni, de la 500 ml până la 1.900 ml. Puteți pune orice în ele, de la zahăr granulat și linte până la spaghete lungi.

Organizează-ți cămara.

 

Păstrați articolele utilizate mai rar pe rafturi

Folosiți spațiul din cămară la maximum? Rafturile sunt un prim pas grozav, dar există loc de îmbunătățire. Rafturile agățate chiar sub tavan pot crea spațiu suplimentar de depozitare, pe care îl veți aprecia mai ales atunci când depozitați unelte, oale și vase mai puțin folosite în bucătărie. O friteuză, un prăjitor de pâine, un set de veselă festivă sau o mașină de casă pentru paste își vor găsi locul aici.

Totul depinde de dimensiunile cămării tale, dar raftul de perete ASSISTENT NEW este o soluție interesantă pentru spații limitate. Își merită numele, iar cu o lungime de 120 cm și o adâncime de 25 cm oferă spațiu de depozitare din belșug. În plus, pereții laterali vor proteja obiectele împotriva căderii.

Ești unul dintre cei care tocmai și-au spus: “Chiar e timpul să ne curățăm cămară” pentru a păstra ordinea acasă? Poți găsi tot ce ai nevoie pentru o mai bună organizare pe kondela.ro.