Odihnă în grădină? Bănci de grădină pentru relaxare perfectă

Odihnă în grădină? Bănci de grădină pentru relaxare perfectă

Foșnetul frunzelor copacilor, o oază de verdeață, păsări care ciripesc, o apropiere de natură. Ce poate fi mai plăcut decât să te relaxezi în grădină în zilele însorite? Indiferent dacă tocmai ai plantat ceva sau doar dorești să te răcorești cu limonadă de casă, așezarea pe o bancă de grădină oferă relaxarea perfectă. Am pregatit pentru tine o selecție de piese care te vor încânta prin funcționalitatea și designul lor.

Ai nevoie de o băutură răcoritoare? Vei aprecia banca cu masă

 

Ai nevoie de o băutură răcoritoare? Vei aprecia banca cu masă

Să stai cu o băutură răcoritoare în zilele mai calde este o recompensă în sine pentru fiecare dintre noi. Fie că ai treabă în grădină sau ai o zi plină la serviciu, banca de grădină cu masă LALIT este o soluție excelentă.

Îți va pune la dispoziție două locuri, dar și o masă laterală la îndemână, cu un pahar pentru băuturi răcoritoare. Banca de grădină este realizată din ratan artificial - deci nu va fi deteriorată de ploaie sau soare și va mulțumi datorită întreținerii reduse și a aspectului elegant. O găsiți la noi în culorile alb, gri, maro și maro-bej.

 

Relaxare sub un copac

 

Relaxare sub un copac

Nu trebuie să ai un foișor pentru a te bucura de umbra plăcută din grădina ta. Soluția este o bancă de grădină în jurul unui copac RAFIN. Construcția robustă din metal combinată cu designul vintage o face piesa perfectă pentru grădina ta.

Pur și simplu o așezi în jurul trunchiului și coroana copacului va crea o umbră perfectă chiar și atunci când e foarte cald. Patina albă este universală, așa că poți amplasa cu ușurință o bancă în orice grădină.

 

Bănci balansoar pentru relaxare perfectă

 

Bănci balansoar pentru relaxare perfectă

Înainte-înapoi, înainte-înapoi... acest ritm simplu, obișnuit, poate aduce atât de mult calm. Nu trebuie să ai un balansoar în grădină pentru a te bucura de o asemenea relaxare. În oferta noastră vei găsi și bănci balansoare de grădină. Chiar de mai multe feluri.

De exemplu, banca balansoar din metal WILIO într-o culoare frumoasă mentol sigur îți va aduce relaxare. În același timp, va mulțumi cu culoarea și designul său decorativ. Poți agăța leagănul spațios de grădină ABEA de construcția unui foișor, a unei terase sau de acoperiș. Și doar balansează-te și relaxează-te.

 

Banca de gradină cu spațiu de depozitare

 

Banca de gradină cu spațiu de depozitare

Mobilierul care combină mai multe funcții este un ajutor de neprețuit în grădină. Un clasic dovedit este banca de grădină cu spațiu de depozitare. Te așezi pe ea, te odihnești, apoi deschizi capacul, scoți sapa și treci la treabă.

Sau poți scoate o bere de acolo și să continui relaxarea. Depinde doar de tine. În oferta noastră vei găsi banca de grădină AMULA cu spațiu bogat de depozitare și o poți alege în două culori: alb sau maro.
Grăbește-te să te odihnești!

Vrei să faci din grădina ta o oază de relaxare? Avem atât de multe opțiuni și stiluri pentru tine! Aruncă o privire la gama noastră completă de bănci de grădină.