Nu știți cum să creați o atmosfera de vară în locuința dumneavoastră? Aceste elemente indispensabile sunt răspunsul!

Nu știți cum să creați o atmosfera de vară în locuința dumneavoastră? Aceste elemente indispensabile sunt răspunsul!

Vara aduce cu sine prospețime și bucurie. De ce să nu ne bucurăm de această atmosferă și în interiorul propriilor locuințe? Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga stilul estival în interiorul sau exteriorul căminului dvs., avem o listă de piese de mobilier și accesorii moderne, care vor crea un mediu revigorant și plăcut. De la texturi aerisite la materiale naturale, aceste piese vă vor ajuta să vă pregătiți locuința pentru vară, astfel încât să fiți înconjurat(ă) de o atmosferă plină de bucurie.
 

 

Fotolii suspendate

De ce să vă așezați pe un scaun obișnuit atunci când puteți să vă bucurați de grădină din confortul unui fotoliu suspendat? Fotoliile suspendate sunt piese elegante și confortabile de mobilier pentru interior și exterior. Le veți găsi în diferite designuri și materiale, astfel încât să le puteți alege ușor pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și stilului dumneavoastră.

O femeie citește o carte într-un fotoliu suspendat din ratan Scaun suspendat, GABE

 

Carafe și ulcioare

Veți avea mereu suficientă apă curată la îndemână. Renunțați la sticlele de plastic și pregătiți mai bine apă cu lămâie și mentă. Nu doar că veți adopta un comportament mai ecologic, dar veți oferi corpului dvs. hidratarea necesară fără caloriile inutile din băuturile îndulcite.

 

Pahare cu motive de vară

Pentru a vă bucura de băuturile răcoritoare din carafe sau ulcioare, nu uitați de paharele elegante pentru apă. Alegeți dintre designurile și modelele variate, care vor completa plăcut masa dvs. de vară și vor contribui la atmosfera de vacanță. Și pentru a nu irosi din ele nici o picătură, vă recomandăm setul nostru de pahare pentru băuturi cu capac și pai. Au un motiv cu adevărat energizant!
 

 

Mobilier de grădină sau balcon

Mobilierul din ratan este alegerea ideală pentru lenevirea de vară. Aspectul său natural și structura ușoară vor conferi o adevărată atmosferă de vacanță locuinței dvs. Luați în considerare investiția în seturi de mobilier din ratan, scaune sau măsuțe de cafea, care vor crea un spațiu confortabil și elegant pentru relaxare pe terasă, balcon sau în grădină.

O femeie stă întinsă pe burtă și citește o carte, pe un scaun de ratan, cu perne gri, în grădină. Set de 4 piese de grădină, BAREN

 

Corturi de petrecere și pergole

Nu trebuie neapărat să organizați o petrecere până în zori pentru a aprecia farmecul corturilor noastre de petrecere. Acestea vă vor oferi umbra și răcoarea mult râvnite și în timpul organizării unui grătar în familie sau chiar și în timpul odihnei obișnuite în grădină. O soluție la fel de practică, dar mai elegantă, sunt pergolele de grădină, care pot fi fixate pe podeaua terasei sau pe pavele.

 

Grătare

Că tot veni vorba de grătar, este evident că acesta este de nelipsit la o petrecere de grădină. Investind într-un grătar de calitate, veți deveni regele sau regina grătarului în propria dvs. grădină. De la grătarele tradiționale pe cărbune, la grătarele moderne electrice, îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.. Bucurați-vă de momente memorabile alături de cei dragi și creați amintiri fericite și gustoase împreună cu ei.

Fotografie cu diferite tipuri de grătare, în grădină. Grătare și vetre pentru foc

 

Felinare

Felinarele sunt accesorii universale pentru orice sezon. Indiferent dacă este iarnă sau vară, ele creează întotdeauna o atmosferă de confort și romantism. Alegeți felinare din materiale naturale, precum ratan sau bambus, sau optați pentru piese metalice. Le puteți amplasa pe podea în interiorul sau în exteriorul locuinței dumneavoastră. Vor arăta minunat și pe rafturi sau pe scări. Aprindeți în ele lumânări și bucurați-vă de atmosfera plăcută de vară.

 

SUGESTII ADIȚIONALE PENTRU O LOCUINȚĂ DE VARĂ

În afară de mobilierul și accesoriile menționate mai sus, puteți intensifica atmosfera de vară din locuința dvs. încercând și aceste recomandări suplimentare. Încercați cel puțin două dintre ele și veți vedea cât de rapid și ușor vă puteți transforma locuința într-o destinație de vacanță.  

  1. Utilizați culori calde și accente colorate. Optați, de exemplu, pentru vase portocalii, ghivece galbene sau covoare în culori vii.
  2. Inspirați-vă din motive de plajă sau marinărești.
  3. Utilizați materiale naturale precum ratanul, bambusul, marmura, sforile etc.
  4. Lăsați cât mai multă lumină naturală să pătrundă în interior.
  5. Reîmprospătați interiorul cu plante sau flori proaspăt culese.
  6. Înlocuiți textilele închise la culoare cu cele în culori deschise și proaspete.

Pentru a crea atmosfera perfectă de vară, nu uitați de aceste piese indispensabile și de sfaturile noastre. Cu ajutorul lor, veți putea crea un mediu stilat și confortabil, unde vă puteți relaxa, petrece timp cu familia și prietenii și vă puteți bucura de toate momentele plăcute pe care vara le oferă. Fie ca interiorul și exteriorul locuinței dvs. să devină locuri în care să vă întoarceți cu zâmbetul pe buze și să creați amintiri plăcute de vară!