Noi modele de rafturi. Un element practic şi decorativ pentru casa ta

Noi modele de rafturi. Un element practic şi decorativ pentru casa ta

Cu siguranţă, fiecare dintre noi ne-am întrebat măcar o dată: unde păstrez toate acele suveniruri şi cărţi care se strâng din ce în ce mai multe? În special în apartamentele mici, această întrebare apare des. Răspunsul este simplu- rafturile şi etajerele care pot fi folosite în orice cameră. Le puteţi cumpăra treptat, piaţa oferă diferite modele şi culori, astfel încât să puteţi adapta cu uşurinţă raftul la alte piese de mobilier. Astăzi vă vom arăta noi modele de rafturi moderne care vor oferi casei dvs. o energie deosebită.

Etajeră, alb/bambus, GAPA TYP 1 Etajeră GAPA TYP 1

Raftul Arven

Raftul Arven este realizat din două materiale de calitate. Construcţia este din lemn masiv într-un design natural, rafturile sunt realizate din MDF în alb. Combinaţia de culori, care adaugă luminozitate livingului sau dormitorului, poate fi folosită şi în baie. Trei rafturi la fel de largi sunt suficient de adânci pentru a păstra în siguranţă tot ce puneţi pe ele.

Dacă vă place, cu doar câteva clickuri aveţi raftul Arven acasă în curând. Cumpăraţi aici.

Raft de depozitare, alb / natural, ARVEN Raft de depozitare ARVEN

Raft de cărţi Alaska

Aspectul natural al raftului Alaskase datorează lemnului natural masiv care este folosit pentru construcţia sa. Se remarcă în mod special în interiorul rural sau rustic, dar poate fi, de asemenea, frumos încorporat într-un design interior modern. Oferă 4 rafturi cu diferite dimensiuni, puteţi depozita tot ce aveţi nevoie pe ele.

Dacă vă place, cumpăraţi un raft Alaska din confortul casei dvs. Comandaţi aici.

Etajeră multifuncţională, alb, lemn masiv, ALASKA Etajeră multifuncţională ALASKA

Raft Fong

Cauţi un raft suplimentar pentru baie? Vă recomandăm raftul de bambus Fong. Bambusul este un material popular şi cel mai potrivit pentru utilizare în medii umede. Construcţia din bambus are un finisaj lăcuit, fiind completată de trei rafturi. Raftul de colţ este reversibil şi umple un colţ al camerei care altfel ar rămâne neutilizat. Bambusul este uşor de întreţinut şi curăţat, aveţi nevoie doar de o cârpă umedă.

E simplu, cu doar câteva clickuri şi poţi avea un raft acasă în curând. Cumpăraţi aici.

Etajeră corner, alb/bambus natural, FONG Etajeră corner FONG

Raftul Erava

Vă oferim raftul Erava în două mărimi.. Le puteţi utiliza separat sau puteţi pune uşor împreună un set pe care îl puteţi aşeza în camera de zi, baie sau sufragerie. Rafturile Erava au o construcţie din MDF de culoare albă, completată de rafturi din bambus lăcuit într-o nuanţă naturală.

Erava este frumoasă şi vesel. Un raft modern de cărţi potrivit pentru casa ta. Cumpăraţi aici.

Raft, bambus natural/alb, ERAVA TYP 2 Raft ERAVA TYP 2

 

 

 

Raft Feria

 

Un alt model de raft MDF la îndemână şi versatil. Numele lui este FERIA. Acest raft este excepţional prin design. Oferă suficient spaţiu nu numai pentru jucăriile de pluş preferate ale copiilor tăi, dar poţi păstra pe el şi cărţi, fotografii, suveniruri de sărbători. Este unic datorită băncii, care este încorporată în partea superioară. Raftul Feria este potrivit în special pentru camerele copiilor, dar poate fi folosit în orice încăpere din casa ta.

Comandaţi raft cu bancă Feria la un preţ excelent. Cumpăraţi aici.

Bibliotecă pentru copii cu scaune, alb / gri, FERIA Bibliotecă pentru copii cu scaune FERIA

Raft Tabia

Un tip complet diferit de raft este Tabia. Multe rafturi sunt utile în interior. Acest raft espre preferat în special de cultivatorii de plante de apartament. De asemenea, va fi folosit pentru a depozita suveniruri şi obiecte decorative. Tabia are o formă atipică cu diferite rafturi. Baza este realizată din bambus lăcuit într-o nuanţă naturală.

Pentru grădinari şi cultivatori de plante medicinale, dar şi pentru oricine caută un raft multifuncţional practic. Raft Tabia. Cumpăraţi aici.

Raft, bambus, TABIA Raft TABIA

Raftul Erdem

Raftul din gama Erdem este foarte potrivit pentru cărţile, suvenirurile, fotografiile şi alte decoraţiuni din casă. Combinaţia de pin şi design alb arată în acelaşi timp proaspăt şi confortabil. Raftul este realizat din PAL laminat cu grosimea de 15 mm. Pentru o mai mare stabilitate, vă recomandăm să montaţi raftul pe perete.

n model deosebit - raftul Erdem, în sufragerie, birou şi camera copiilor. Cumpăraţi aici.

Raft, lemn pin/alb,, ERDEM NEW TYP 2 Raft ERDEM NEW TYP 2

Raft Benito

Un raft modern - raftul Benito. . Rafturile individuale în negru sunt susţinute de suporturi metalice. Design modern şi energic, care evidenţiază potenţialul sufrageriei, biroului, al dormitorului sau chiar al camerei copiilor. Plăcile sunt tratate special, astfel încât să puteţi aşeza raftul în mijlocul camerei.

Veţi găsi raftul Benito în gama noastră largă de rafturi moderne. Cumpăraţi aici.

Raft, negru, BENITO Raft BENITO

Raft Ulimi

Un raft cu uşă este mereu la modă - raft modern Ulimi. Oferă spaţiu de depozitare deschis şi o zonă de depozitare ascunsă în spatele uşii. Raftul este suficient de mare şi de înalt pentru a ţine toate obiectele pe care i le încredinţaţi. Va arăta frumos în camera de zi modernă sau în camera copiilor. Îl găsiţi în oferta noastră în trei culori.

Raft cu un design modern? Avem pe stoc raftul Ulimi. Cumpăraţi aici.

Raft, alb / beton, ULIMI Raft ULIMI

Rafturi Kloe

Îţi place schimbarea? Eşti unul dintre cei care se plictisesc de aspectul camerei după câteva luni? În acest caz, avem un raft Kloe pentru dvs. Piesa variabilă cu utilizare versatilă. Kloe este un raft pliant, îl puteţi construi în trei variante diferite: un raft îngust cu piese inserate, lat cu piese extinse, părţi laterale conectate în formă de L. Este realizat din PAL laminat în diferite dimensiuni şi culori.

Kloe poate ajunge deja la tine. Puteţi să-l cumpăraţi cu uşurinţă şi rapid din magazinul nostru online. Cumpăraţi aici.

Etajeră, albă, KLOE II Etajeră KLOE II

Raft / bibliotecă Merel

Raft cu sertare sau bibliotecă. Va fi orice vrei, este o piesă versatilă care se adaptează uşor la nevoile tale. Biblioteca Merel vine într-un stil interesant, cu elemente provensale. Pe lângă rafturi, are şi sertare în partea de jos. Este fabricat din MDF în alb. Vă recomandăm să ataşaţi biblioteca la perete pentru o stabilitate mai bună, materialul de montare pentru ataşarea la perete este inclus în pachet.

În camera de zi, sala de mese sau camera copiilor. Adăugaţi un plus de stil cu un raft Merel. Cumpăraţi aici.

Bibliotecă, alb, MEREL Bibliotecă MEREL