Mobilier distractiv în camera copiilor. O bucurie pentru cei mici!

Mobilier distractiv în camera copiilor. O bucurie pentru cei mici!

Vă amintiţi camerele noastre din copilărie? În acea perioadă, se acorda mult mai multă atenţie funcţionalităţii decât divertismentului. În general camerele erau la fel şi aveau un pat, un dulap, un birou pentru teme şi o bibliotecă pentru cărţi. Astăzi este exact opusul. Noi, părinţii, încercăm să creăm spaţiu pentru ca copiii noştri să se poată dezvolta armonios pe toate planurile. Căutăm mobilier unic, care să fie modern şi, în acelaşi timp, să fie distractiv. Cu toate acestea, divertismentul nu trebuie să fie în detrimentul funcţionalităţii. În oferta noastră de astăzi veţi găsi piese care vă vor satisface aşteptările şi copiii dvs. se vor îndrăgosti de ele la prima vedere.

Pat supraetajat Montessori, alb, 90x200, ZEFIRE Pat supraetajat Montessori ZEFIRE

 

Un pat în formă de casă

Astăzi, Montessori este un termen des folosit când vine vorba de copii. Conform acestei metode, este foarte important în ce spaţiu creşte copilul. Mobilierul ales corect încurajează copilul să se joace şi dezvoltă creativitatea. Cum recunoşti o cameră pentru copii Montessori? Un element tipic este un pat în formă de casă. Aşezat jos, direct pe podea şi cu elemente inovative care să stimuleze imaginaţia copilului. Paturile tip casă au avantaje, cum ar fi o construcţie pentru lumini suspendate sau adăugarea unei perdele, ferestre sau chiar un tobogan. Copilului cu siguranţă îi va place un pat supraetajat în formă de casă.

Pătuţ cu tobogan, alb, lemn de pin, VERDI Pătuţ cu tobogan, VERDI Pat supraetajat, natural, 90x200, FREYA Pat supraetajat FREYA

 

Mobilier vesel pentru cei mici

Creaţi un loc pentru micuţii dvs. unde să poată desena şi asambla diverse puzzle-uri. Găsiţi un loc pentru o masă cu scaune pentru copii.. Designerii acordă foarte multă atenţie acestui tip de mobilier. În roz pentru fete, în albastru pentru băieţi, o combinaţie de mai multe culori este, de asemenea, populară. Blaturile de masă sunt o invitaţie la interacţiune. Pe lângă joc, învaţă şi multe lucruri.

Set pentru copii 1 + 2, albastru / verde / alb, BALTO Set pentru copii 1 + 2 BALTO

 

 

Fotoliu tip puff în formă de animal

Oferiţi-i micuţului dvs. un animăluţ de pluş care serveşte şi ca scaun. Elefant, oaie sau pisoi. Fotoliul tip puff este bun pentru relaxare şi distracţie. Este fabricat din materiale certificate inofensive. Are cusături rezistente, astfel încât umplutura din fotoliu să nu iasă afară şi copilul să nu o înghită. Fotoliul tip sac este ideal pentru dezvoltarea imaginaţiei copiilor.

Fotoliu tip sac, material textil gri, BABY TIPUL 1 Fotoliu tip sac BABY TIPUL 1

Taburet tricotat

Tabureţii tricotaţi, umpluţi cu materiale moi, inofensive sunt potriviţi pentru distracţie. Puteţi achiziţiona mai mulţi, în culori diferite. Culorile vor înveseli camera copiilor, în acelaşi timp le veţi oferi copiilor dvs. mobilierul ideal pentru jocuri şi relaxare.

Taburet împletit, bumbac roz pudră, GOBI TYP 2 Taburet împletit GOBI TYP 2

 

Fotolii şi balansoare suspendate

Leagăn în camera copiilor sau un balansoar – astăzi sunt o alegere firească! Și probabil cel mai simplu mod de a-i face pe copii fericiţi. Leagăn pentru copii pentru cei mici sau un fotoliu suspendat sau plasă pentru cei mai mari. Fotoliul suspendat în stilul hamacului Cacoon le oferă o ascunzătoare unde se pot odihni, citi sau desena cartea preferată în linişte şi nederanjaţi.

Leagăn pentru copii, alb / gri, SVING Leagăn pentru copii SVING Fotoliu suspendabil, roşu, KLORIN NEW KLASIK Fotoliu suspendabil KLORIN NEW KLASIK

Să ne jucăm de-a indienii

În copilărie, cine dintre noi nu a vrut să se joace de-a indienii? Cortul este perfect pentru o varietate de jocuri şi aventuri nebuneşti. În acelaşi timp, defineşte un spaţiu personal pentru micuţii noştri. Dacă camera este prea liniştită, va fi pentru că copilul a adormit în timp ce se juca în cort. Cortul are o podea care izolează de podeaua rece. Este uşor, aşa că îl puteţi muta uşor dintr-un loc în altul.

Cort copii - teepee, gri/alb/model, ETENT Cort copii - teepee ETENT

 

O lume fantastică pe podea

Imaginaţia copiilor poate fi dezvoltată şi de un covor cu un motiv pentru copii. Grădină zoologică cu animale, autostradă, personaje de basm. Covoarele sunt vesele, pline de culoare, iar copiii le adoră cu adevărat. În oferta noastră veţi găsi un covor cu un motiv de joc de societate. Cu îndrumarea potrivită, copilul se poate distra ore în şir, în fiecare zi!

Covor, model zoo, 100x150, ZOAN Covor, model zoo, ZOAN

 

Comode cu sertare colorate

Comodele şi dulapurile sunt încă o parte integrantă a camerei copiilor. Comodele şi rafturile sunt un mijloc de a-i învăţa pe copii că totul din cameră îşi are locul undeva.

Organizator de jucării, multicolor / gri, KIDO TYPE 1 Organizator de jucării KIDO TYPE 1

Posibilităţile sunt nelimitate. Fiecare părinte îşi cunoaşte cel mai bine copilul, hobby-urile, obiceiurile şi caracterul său. De multe ori puteţi transforma un dulap obişnuit într-o piesă distractivă dacă îl decoraţi cu autocolante şi mânere. Chiar şi perdelele cu un motiv vesel pentru copii pot face diferenţa în camera copilului. Copilul dvs. are o colecţie de animale de pluş? Depozitaţi-le pe rafturi colorate într-o formă neconvenţională. Pur şi simplu nu există limite pentru creativitate!