Lux disponibil tuturor - cadă cu hidromasaj. 5 sfaturi cum să alegeţi o cadă cu hidromasaj

Lux disponibil tuturor - cadă cu hidromasaj. 5 sfaturi cum să alegeţi o cadă cu hidromasaj

Carantină. Piscinele închise. Ultimul an ne-a învăţat să ne distram în privat. În timp ce în trecut am preferat piscine mari şi parcuri acvatice, astăzi căutăm un jacuzzi gonflabil mobil, pe care să-l putem amplasa în grădină sau pe terasă şi să putem înota în el după pofta inimii. Căzile cu hidromasaj nu numai că sunt benefice pentru relaxarea noastră mentală, ci au şi un excelent efect asupra muşchilor şi circulaţiei sângelui. Vă doriţi un jacuzzi? Iată câteva sfaturi de care trebuie să ţineţi cont atunci când îl cumpăraţi.

Jacuzzi pe terasă Jacuzzi pe terasă

Jacuzzi sau cadă cu hidromasaj?

Ambele denumiri sunt corecte. Este o cadă mare, de sine stătătoare, cu apă încălzită, filtrare încorporată şi funcţie de masaj.

Termenul „jacuzzi” a fost iniţial folosit pentru a face referire la căzile de lemn care au fost încorporate în pământ sau stăteau pe picioare pe o suprafaţă plană. Au devenit populare la sfârşitul anilor '60 şi începutul anilor '70. Producătorii au preluat ideea din Roma antică şi de la cei din ţările asiatice, unde un astfel de stil de scăldat nu era neobişnuit. Producătorii au adăugat filtre, duze, pompe, şi încălzitoare la jacuzzi-urile originale , creând astfel cazile de hidromasaj pe care le ştim astăzi.

Cuplu tânăr într-o cadă cu hidromasaj Cuplu tânăr într-o cadă cu hidromasaj

Înainte de a cumpăra o cadă cu hidromasaj trebuie să răspundeţi la câteva întrebări. Astfel nu veţi fi dezamăgit de noul element din grădina dvs. Iată sfaturile promise care să vă ajute să alegeţi:

1. O mulţime de spaţiu pentru toată lumea

Luaţi în considerare modul în care veţi folosi cada cu hidromasaj. Vă surâde ideea unei seri romantice intime cu un partener în apă caldă? Dacă utilizaţi jacuzzi-ul doar două persoane, aveţi nevoie de un jacuzzi de dimensiuni mai mici. Dacă sunteţi în căutarea unei piscine cu masaj pentru o familie numeroasă, căutaţi jacuzzi-urile care sunt proiectate direct pentru 4, 6 şi mai multe persoane. Cada cu hidromasaj mai mare este mai distractivă!

Căzile cu hidromasaj sunt clasificate în general în trei clase de mărime:

 • a) pentru 2-4 persoane - dimensiuni adecvate WxDxH: 163-213 x 165-207 x 74-89cm

 • b) pentru 5-6 persoane - dimensiuni adecvate WxDxH: 201-241 x 195-241 x 84-98cm

 • c) mai mult de 6 persoane - dimensiuni adecvate WxDxH: 213-274 x 213-280 x 91-98cm
 • Jacuzzi gonflabil, gri maroniu Taupe/alb, 4-6 pers., 910 l, KAMINO TYP 4 Jacuzzi gonflabil, 4-6 pers., 910 l, KAMINO TYP 4

  2. Locaţie

  Cada cântăreşte mult atunci când e umplută cu apă. Prin urmare, este esenţial să amplasaţi jacuzzi-ul pe o suprafaţă fermă, dură şi stabilă. Poate fi o bază de beton, o punte de lemn etc. Suprafaţa trebuie să fie plană. Dacă intenţionaţi să amplasaţi cada cu hidromasaj pe o suprafaţă ridicată, cum ar fi o terasă sau un balcon, este necesar să ţineţi cont de suporturi suplimentare. Locaţia ideală în grădină dar este, de asemenea, determinată şi de disponibilitatea de energie şi apă.

  Cada cu hidromasaj este concepută şi pentru uz interior. Totuşi, aici trebuie luat în considerare dacă zona selectată poate face faţă umidităţii crescute. Cu siguranţă nu puteţi evita apa vărsată pe podea. Deci, este camera la care v-aţi gândit potrivită pentru instalarea unui jacuzzi gonflabil?

  Jacuzzi gonflabil, gri/alb, 4-6 pers., 1000 l, KAMINO TYP 2 Jacuzzi gonflabil, 4-6 pers., 1000 l, KAMINO TYP 2

  3. Numărul de jeturi de masaj

  Un jacuzzi este un jacuzzi datorită funcţiilor sale. Acestea includ o funcţie de masaj. Sistemul de masaj constă în găuri în interiorul căzii. În timpul masajului, prin găuri este suflat aer în cadă, se formează bule, care sunt dispersate în întreaga cadă. Părerea multora este că cu cât sunt mai multe jeturi, cu atât masajul este mai bun. Dar nu e neapărat aşa. Depinde şi de cât de puternic este motorul unităţii de masaj. Tipurile mai scumpe de jacuzzi gonflabile au chiar duze de poziţionare încorporate, unde puteţi regla poziţia masajului.

  Jacuzzi gonflabil, maro/alb, 2-4 pers., 800 l, KAMINO TYP 1 Jacuzzi gonflabil, 2-4 pers., 800 l, KAMINO TYP 1

  4. Funcţii şi accesorii suplimentare pentru jacuzzi

  Când cumpăraţi o cadă cu hidromasaj mobilă, concentraţi-vă şi pe caracteristicile suplimentare pe care le oferă. Un panou de control digital, un sistem de filtrare încorporat, un orificiu de scurgere a apei sigur şi uşor accesibil, un tampon izolator sub jacuzzi şi un capac de protecţie pentru jacuzzi ar trebui să fie elementele la care să fiţi atent. Cu cât sunt mai multe funcţii încorporate, cu atât senzaţia de relaxare în cada cu hidromasaj este mai bună.

  Vă puteţi bucura din plin de baie în jacuzzi dacă vă răsfăţaţi şi cu accesorii suplimentare pentru jacuzzi. Tetieră, cotiere, scaune, suport pentru băuturi, tăvi, set de reparaţii etc.

  Jacuzzi gonflabil, gri/alb, 2-4 pers., 800 l, KAMINO TYP 3 Jacuzzi gonflabil, 2-4 pers., 800 l, KAMINO TYP 3

  5. Reduceţi costurile

  Vreţi să faceţi baie? Nu vă opreşte nimic. Astăzi, puteţi comanda un jacuzzi din multe locuri, unele e-shop-uri, cum ar fi al nostru, garantează livrarea în 48 de ore.

  La achiziţionarea unui jacuzzi trebuie să luaţi în considerare şi costurile crescute ale apei, energiei, precum şi necesitatea folosirii de substanţe chimice care menţin un mediu curat şi sănătos în jacuzzi. Pentru a reduce costurile, lăsaţi încălzirea apei activă în orice moment . Dacă folosiţi jacuzzi-ul în fiecare seară, sau chiar de 2-3 ori pe săptămână, consumul de energie este mai mic dacă apa este încă încălzită. Dacă opriţi încălzirea pentru o zi sau două, încălzirea va „mânca” mult mai multă energie când apa se răceşte.

  Folosiţi un capac izolator. Păstrează perfect căldura. Puteţi menţine temperatura apei şi dacă plasaţi ceva în jurul căzii. Poate fi un suport sub formă de gard, gard viu sau grupaţi câteva flori înalte într-un ghiveci. Un astfel de „perete” va atenua vântul şi aerul rece din jurul jacuzzi-ului, apa va rămâne caldă mai mult timp, astfel veţi economisi energie.

  Păstraţi cada cu hidromasaj curată. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să schimbaţi apa atât de des. De asemenea, utilizaţi substanţe chimice concepute special pentru purificarea apei din piscină.

  Vârtej în zăpadă Vârtej în zăpadă