Care leagăn este cel mai potrivit pentru nevoile tale?

Care leagăn este cel mai potrivit pentru nevoile tale?

Leagănul are efecte benefice asupra corpului și minții noastre. Imaginează-ți acel colț minunat de relaxare din grădina ta, care este dominat de un leagăn confortabil. Și toată familia se bucură de el. Copiii se bucură de senzația de nedescris de „zbor”, în timp ce adulții se bucură de momente alături de cei dragi sau, dimpotrivă, singuri într-o intimitate perfectă. Prin urmare, leagănul nu trebuie să lipsească din nicio grădină. 

 

Leagăn de grădină

 

Nu doar în grădină

Termenul „leagăn” ascunde mai multe tipuri diferite ale acestui mobilier popular. Unele leagăne sunt atașate cu o clemă metalică de tavan, altele sunt atârnate direct de crengile copacilor. Apoi sunt cele „de familie” cu lățimea mai mare, care se cumpără împreună cu standul și de multe ori și cu acoperișul.

Leagănul de grădină este, de asemenea, un loc ideal pentru momente romantice cu un partener. Construcția metalică asigură o greutate totală susținută mai mare, astfel încât mai mulți oameni se pot așeza pe el. Leagănul cu acoperiș se folosește mai ales pe o terasă sau o grădină deschisă, unde acoperișul sau umbra are cea mai mare utilizare. Veți aprecia acoperișul în lumina puternică a soarelui sau dacă o ploaie ușoară vă prinde nepregătit.

Leagănelor li se atribuie adesea atribute precum „în aer liber”sau „ de grădină.”Cu toate acestea, balansoarele și băncile pot fi folosite și pe terasa acoperită sau în interior. Îți vom arăta câteva sugestii pentru a crea un colț de relaxare afară, chiar și acasă.

 

Scaun suspendat AMADO

 

Folosește brațele puternice ale copacilor

Ai un grup de copaci în grădină care îți amintesc de vremurile bunicilor tăi? Profită de ei. Ramurile lor sunt destul de groase și puternice pentru ca tu să agăți un leagăn de ele.

Foarte populare sunt balansoarele agățate, a căror parte principală a scaunului este în formă de ou sau cuib. Când te instalezi în ea, te simți în siguranță. Simți că leagănul te îmbrățișează. De exemplu, puneți-l lângă copacul preferat. Deodată, colțul nefolosit al grădinii capătă un cu totul alt caracter.

 

Scaun suspendat GJERN

 

Colțul tău de relaxare

Cu toate acestea, leagănele „ou” agățate nu trebuie să stea singure. Ele arată bine ca parte unei zone de relaxare în grădină. În momentele de relaxare, vă veți aduna, vă veți așeza la masa din grădină în timpul cinei împreună și veți petrece o seară intimă alături de partener pe scaunul de grădină.

Sau combinați două leagăne. Tradițional cu un acoperiș și un balansoar suspendat. Este o soluție la îndemână pentru o familie numeroasă și chiar dacă primiți des vizitatori. Acest lucru permite mai multor persoane să se relaxeze simultan pe terasă.

De asemenea, poți încorpora un balansoar suspendat pe o terasă acoperită, sufragerie sau în orice altă cameră. Adăugați-i și alte elemente la modă și practice, cum ar fi un fotoliu tip puf și un covor. Adaugă plantele în ghivece elegante și te poți bucura din plin de colțul de relaxare.

Ai un pârâu, un iaz sau o fântână în grădină? Faceți un colț de relaxare cu un leagăn agățat chiar acolo. Nu este nimic mai frumos decât să te relaxezi în sânul naturii cu o apă liniștitoare.

 

Fotoliu dublu suspendat DALVEA

 

Un companion generos

Veți aprecia fotoliul dublu pentru dimensiunile sale excepțional de generoase. De asemenea, îl puteți plasa în aer liber și în interior. Bucurați-vă de el împreună cu partenerul - nimeni nu poate rezista unui asemenea răsfăț. Scaunul este adaptat și proiectat să reziste la sarcini mai grele și să-și păstreze în continuare stabilitatea și confortul.

Nu uita să adaugi decorațiuni impresionante colțului tău de agrement. Nu trebuie să fie multe - chiar și aici, mai puțin înseamnă mai mult. De exemplu, folosește felinare impresionante, care vor oferi odihnei tale o atmosferă grozavă seara. O altă soluție elegantă este să decorați zona din jurul leagănului cu lumini suspendate - încercați să decorați un gard din apropiere sau o plantă sau un copac veșnic verde.

 

Terasa de seara

 

Stil de viață confortabil

Și ni se oferă o altă compoziție - de data aceasta în stil Hygge. Hygge este un stil de viață specific bazat pe confort, care este răspândit mai ales în țările scandinave, în special în Danemarca, și este asociat cu lumânări, felinare, blănuri, pături sau perne. Ideea este să te concentrezi asupra lucrurilor mărunte și să te poți bucura de fiecare moment.

Balansoarul suspendat își va găsi un loc chiar și în dormitor. Dormitorul este considerat camera cu cea mai mare intimitate și confort. Dacă vrei să te bucuri de relaxare în intimitate, dormitorul este un loc absolut perfect.

 

Cort leagăn de grădină KLORIN

 

Un teritoriu plin de fantezie

Să nu uităm de balansoarul mare în stilul hamac. Scaunul vine cu un interior spațios, care este suficient de mare pentru mai mulți copii. Este o soluție ideală pentru camerele copiilor. Copiii vor adora cu siguranță acest scaun. Le oferă un fundal perfect, un loc de citit înainte de culcare sau pentru diverse jocuri pline de imaginație.

Cu toate acestea, leagănele includ și un hamac. Ce spui de hamacul Atika? În funcție de mărimea sa, are o plasă dublă, iar în ea pot sta așezați doi adulți fără nici o problemă. Avantajul este că poate fi agățat cu ușurință între doi copaci. Așa că dacă ai un loc preferat în pădure sau într-un parc, un astfel de hamac nu ar trebui să lipsească din echipamentul tău.

De asemenea, puteți folosi hamacul oriunde - în grădină, pe terasă sau în interior. Dacă cumpărați un suport pentru hamac, lucrurile vor fi mult mai simple.

 

Sfatul nostru - Dacă este posibil, ieși afară și bucură-te de soare.

S-a dovedit că soarele ne face oameni mai buni, mai fericiți și mai sănătoși.