Livingul este inima fiecărei case

Livingul este inima fiecărei case

Inima casei. Un loc în care se trăiește, unde familia se întâlnește, unde timpul se petrece împreună. Aceasta este camera de zi - camera în care se desfășoară viața socială a familiei. Cum să-i folosești la maximum posibilitățile? Cum să creezi o zonă de adunare plăcută în sufragerie, unde să-ți petreci timpul cu plăcere? Cunoaștem răspunsurile, ți-am pregătit sfaturi grozave pentru mobilier specific. Ce canapea este perfectă pentru camera de zi? Ce fel de covor și fotolii sunt potrivite? Ce zici de o măsuță de cafea? Nu-ți face griji, ne-am gândit la toate.

Livingul este inima fiecărei case

 

Cum să creezi partea dominantă a sufrageriei?

Este plăcut când fiecare cameră este dominată de o anumită parte, completată de piese mai puțin proeminente. În dormitor este un pat cu noptiere, în camera copiilor poate fi un pat supraetajat cu birou. Și în sufragerie? Iată câteva opțiuni. Desigur, zona de întâlnire este importantă: o canapea mare și confortabilă, o măsuță de cafea bine aleasă, o măsuță laterală pentru musafiri, un covor și un taburet sau scaun. Cum poate arăta în practică?

Aspectul camerei de zi depinde în principal de stilul tău. Dacă mergem pe exemplul minimalismului scandinav, care poate mări optic spațiul, ajută la menținerea ordinii și este suficient de confortabil în același timp. Baza este o canapea. Poate fi chiar un colțar, ideal în culori neutre, pe care ulterior le puteți completa cu lemn natural și accesorii colorate.

 

Livingul este inima fiecărei case

 

Canapea versatilă pentru living

Îți place diversitatea și preferi uneori să faci schimbări în aranjarea mobilierului? Un ansamblu de canapea cu două fotolii și canapea AMEDIA este o soluție excelentă. Culoare gri, picioare din lemn, mult spațiu și confort. Făcut pentru stilul scandinav. Dacă îți place să te joci cu culorile găsești și setul AMEDIA în versiuni muștar, ciocolată, gri închis sau roz antic. Tot ce trebuie să faci este să  completezi cu pernele potrivite.

O pardoseală laminată sau din lemn, sau parchetul, te va ajuta să păstrezi curățenia. Așteaptă-te la mai puțin praf și la îngrijire mai puțin solicitantă. Cu toate acestea, ai nevoie de o insulă de confort pentru picioare. O piesă care te va ajuta să îți amenajezi sufrageria și să-i dea o notă aparte este covorul. Ce să alegi? Covorul modern MARION este o soluție ideală. Modelul abstract, culorile gri-galben-albastru și dimensiunea potrivită te vor asigura te bucuri de confort și un aspect deosebit.

 

Livingul este inima fiecărei case

 

Măsuță de cafea și laterală pentru sufragerie 

Măsuța de cafea INFERO se potrivește perfect cu această canapea. Canapeaua AMEDIA este completată armonios de picioare din lemn, iar familiile cu copii vor aprecia cu siguranță forma rotundă a plăcii superioare. O poți alege pe gri, alb sau negru. Dacă ar trebui să luăm această decizie pentru tine, am alege alb. Motivul este simplu - poți combina cu ușurință albul cu alte elemente ale sufrageriei și, în același timp, va face camera mai aerisită și mai curată.

Te aștepți la mulți musafiri? Te poți baza oricând pe măsuța laterală. Mai ales când este ușoară și ușor de mutat. O piesă de design interesantă este măsuța auxiliară RENDER. Merge perfect cu covorul MARION și este disponibilă pe albastru închis, dar o găsiți și pe mentă, roz nud, alb și negru. Și cântărește mai puțin de două kilograme. Un bonus este tava superioară detașabilă. Două mese ca aceasta pot fi de mare folos în sufragerie.

 

Livingul este inima fiecărei case

 

Accesorii care fac camera de zi mai confortabilă

Deși este doar un accesoriu, este extrem de important. Ai nevoie de un raft bine ales sau un dulap deschis. Aici poți așeza cărți, un vas cu fructe, obiecte decorative, o vază cu flori proaspete, dar și plante de cameră într-un ghiveci. Dacă sufrageria o permite, mergi pe dimensiuni mai mari, cu ajutorul cărora poți crea un decor interesant.

Ce spui de etajera SARAH pe alb? Culoarea albă va servi drept fundal grozav pentru celelalte nuanțe ale plantelor colorate, cărților, revistelor, fotografiilor sau suvenirurilor din vacanțe.

Nu trebuie să uităm nici de tablouri. Un motiv natural se potrivește perfect în acest stil scandinav minimalist. Un pariu sigur este setul de tablouri cu plante. Și, în timp ce vorbim despre motive naturale, nu ezitați să comandați și un raft mic pentru camera de zi. Îl puteți folosi pentru a face un perete verde: puneți pe el o grămadă de plante de interior în ghivece. Chiar și în acest fel, puteți profita din plin de posibilitățile sufrageriei. Merită încercat!

 

Canapele, fotolii, rafturi, covoare și alte accesorii cu care poți amenja camera de zi pot fi găsite pe kondela.ro