La modă și convenabil în aer liber!

La modă și convenabil în aer liber!

Odată cu vara vine și timpul petrecut afară cu familia, prietenii sau animalele de companie. Cei suficient de norocoși să aibă propria lor terasă cu siguranță știu să se bucure de beneficiile acesteia în zilele lungi și însorite. Încărcați-vă cu energie, vitamina D și bucurați-vă din plin în regatul vostru. Există ceva mai plăcut oare? Și știți când este cel mai bun moment să faceți modificări, chiar să măriți terasa? Inspiră-te în cel mai economic mod.

 

Amenajarea terasei

 

A avea spațiu este un cadou

Fie că ai nevoie să îți amenajezi oaza de liniște, un mic birou la aer sau o zonă de grătar, propria ta grădina sau terasă este un mic cadou. Ceea ce face aceste spații speciale este doar echipamentul. Deși este adevărat că nu este întotdeauna ușor să alegi momentul potrivit când produsele sunt bune de cumpărat - chiar și aici poți găsi soluția potrivită. O tactică grozavă și bine gândită este să cumperi în momentul reducerilor pe care ni le oferă perioada caldă care vine. Vei mulțumi nu doar portofelul, ci și rudele care vor aprecia achiziția avantajoasă și de înaltă calitate a diverselor sortimente, la fel ca și tine.

 

Mobila de gradina

 

Camera de zi sub cerul albastru

Tot ce se va desfășura pe terasă sau grădina ta este regizat de tine și numai de tine! Alegerea mobilierului de grădină potrivit este un bun început în procesul de amenajare. Și de ce să nu faci o cameră de zi mică afară? În perioada însorită, cu siguranță merită să-ți investești finanțele în calitate și confort.

Vă puteți bucura de camera de zi afară nu numai în timpul verii, ci și toamna caldă sau la începutul primăverii. Este important să te gândești și să măsori ce tip de mobilier s-ar potrivi în grădina ta. În zilele noastre, este posibil să amenajați perfect o grădină mare și spațioasă și o mică terasă confortabilă.

 

Scaune de gradina

 

Împărțirea spațiului

Dacă aveți într-adevăr o grădină mare, o puteți împărți în mai multe zone sau secțiuni. La fel cum obișnuiai să ai mobilier desfășurat în interiorul casei. Terasa poate deveni astfel o extindere interesantă a acesteia. Uneori este destul de dificil să amenajezi un spațiu mai mare. Ar trebui să aveți grijă să nu transformați terasa în două extreme - fie prea aglomerată, fie aproape goală. Pentru a preveni acest lucru, gândiți o zonă de odihnă, o zonă de luat masa sau un loc unde copiii se pot juca. Acest lucru va crea un plan în care veți aranja în mod rezonabil articolele de mobilier și nu veți pierde bani pe produse care pur și simplu nu se vor potrivi în spațiul respectiv.

 

Echipamente de terasa

 

Simplu și ieftin

Atunci când alegeți accesorii și mobilier, este indicat să vă implicați toate simțurile și să vă orientați pe ce parte se află grădina sau terasa. Este umbrită, ferită de ploaie sau expusă la intemperii? Aceste atribute ar trebui să vă spună ce material să alegeți. Scaunele de grădină nu trebuie să lipsească din echipamentul potrivit de vară – fie natural, plastic sau ratan.

O terasă sau o grădină mai mică poate fi amenajată foarte ușor și ieftin. Focusul aici poate fi, de exemplu, o masă dominantă de grădină , unde îți poți bea cafeaua, poți citi o revistă sau bea un pahar de vin. Rolul fotoliilor este reprezentat de pernele de podea sau chiar fotoliile tip puf. 

 

Scaune suspendate

 

Într-o după-amiază leneșă

Fotoliile suspendate sunt, fără îndoială, un decor integral al teraselor și grădinilor contemporane. Confortul lor este garantat de construcția neobișnuită în combinația dintre scaun și balansoar într-unul singur. Relaxarea plăcută în ele este completată de perne moi, care asigură un maxim de relaxare. Dacă aveți spațiu și nu vă este frică de experimentare, puteți încerca și niște hamace.

 

Un loc de savurat

Un pas bun pentru a vă face zonele exterioare speciale și complementare este să adăugați ghivece de flori . Puteți împărți cu ușurință terasa cu ele și creați un ecran simplu și natural. Acestea poate fi folosite pentru zona de luat masa unde vă veți petrece cea mai mare parte a timpului cu grătare, precum și pentru primirea oaspeților care se vor bucura de frumoasele flori colorate.

În plus, dacă nu vă place locația actuală a vaselor, pur și simplu le puteți muta în altă parte. Cu toate acestea, puteți folosi tot ce vă înconjoară - garduri, stâlpi sau copaci.

 

Cadă cu hidromasaj pe terasă

 

Wellness de lux

Un element de lux în orice grădină este, fără îndoială, jacuzzi-ul. Datorită acestuia, vă puteți răsfăța cu o senzație de lux fără a fi nevoie să călătoriți într-o vacanță costisitoare la mare sau la spa. O investiție sensibilă în cada cu hidromasaj potrivită este soluția ideală pentru a vă răsfăța și a rămâne în confortul casei.

 

Decorarea terasei

 

Luminează atmosfera

Joacă-te cu elementele decorative și adu-ți împrejurimile la perfecțiune. Pentru că cel mai mare secret se află în detalii. Pături și perne, toate sunt un must-have și adaugă la atractivitatea vizuală. Luminile sunt fundalul magic al oricărui spațiu. Dar uitați de iluminatul central ostentativ, care va distruge atmosfera plăcută.

 

SFATUL NOSTRU - Înlocuiește-l cu lumânări sau felinare pe care le așezi peste tot în grădină. Astfel decorezi spațiul și economisești mii de lei, pe care îi poți investi în mobilier în altă parte.