Holul nu e depozit de pantofi și haine. Descoperiți cum ar trebui să arate:

Holul nu e depozit de pantofi și haine. Descoperiți cum ar trebui să arate:

Holul - este locul de unde începe fiecare gospodărie. Oferă oaspeților o primă impresie despre locuința dumneavoastră. De aceea, este important să acordați suficientă atenție amenajării holului și să vă asigurați că reflectă stilul personal și în același timp este practic. Dacă plănuiți reamenajarea holului sau căutați doar noi surse de inspirație, avem pentru dvs. sfaturi excepționale, cu ajutorul cărora îl puteți transforma cu ușurință în cea mai mare sursă  de mândrie dintre toate încăperile.

 

Mobilier pentru hol 

Mobilierul pentru hol este elementul principal, oferind nu doar soluții practice pentru depozitarea hainelor și accesoriilor, ci și o plăcută impresie estetică. În plus, nu ocupă mult spațiu și este accesibil din punct de vedere financiar. De obicei, include o oglindă, un suport pentru pantofi și un cuier cu cârlige pentru haine. Recomandăm să achiziționați și alte opțiuni de depozitare, precum comode, suporturi pentru pantofi sau dulapuri pentru haine.

 

Suporturi pentru pantofi

Suporturile pentru pantofi sunt de obicei parte componentă a mobilierului pentru hol. Cu toate acestea, așa cum am menționat mai sus, un singur suport pentru toată familia poate fi insuficient. Un suport pentru pantofi în plus este, prin urmare, o parte standard a fiecărui hol. Vă ajută să mențineți încălțămintea ordonată și departe din calea dumneavoastră. Tipurile preferate de suporturi pentru pantofi le includ pe cele înalte, cu uși glisante, cu decorațiuni din lemn sau suporturile deschise, în general din metal. Alegeți unul care să se potrivească cel mai bine cu mobilierul și gustul dumneavoastră.

Pantofar de înălțime joasă, cu pantofi, lângă oglindă Cutie pantofi, KONTRE

 

Băncuțe și taburete

Băncuța amplasată în apropierea intrării oferă un loc confortabil pentru a vă așeza și a vă încălța sau a vă da jos încălțămintea fără probleme. Uneori, rolul băncuței este preluat de suportul pentru pantofi în sine, care are un scaun inclus în partea de sus. O alegere excelentă este și o bancuță cu spațiu de depozitare. Puteți păstra în ea, de exemplu, mănuși, umbrele sau alte obiecte pe care doriți să le ascundeți de ochii oaspeților. A treia opțiune o reprezintă taburetele. Sunt compacte și conferă o impresie modernă.

 

Cuiere

Cuierele reprezintă o soluție practică pentru agățarea hainelor, jachetelor și genților. Pentru spații mai mici, recomandăm utilizarea unor cuiere de perete, care ocupă spațiu minim și pot fi ușor combinate cu alte piese de mobilier din hol. În tot mai mare măsură, cuierele pe roți, cunoscute sub denumirea de „standere”, devin din ce în ce mai populare, înlocuind dulapurile și suporturile tradiționale pentru haine. O piesă clasică și mereu la modă o reprezintă cuierele mobile, care, în funcție de tip, oferă și spațiu pentru pălării, genți sau umbrele.

Cuier auriu, cu un palton roz Cuier, TONIR

 

Iluminat

Puteți amenaja holul într-un stil oricât de modern, dar dacă va fi întunecat și sumbru, nu veți obține rezultatul dorit. Adăugați lumină în hol folosind diferite tipuri de surse. O soluție universală pentru iluminarea oricărei încăperi, nu doar a holului, este o lustră, care poate ilumina suficient întreaga zonă. Pentru un aspect mai sofisticat, vă recomandăm să alegeți spoturi LED montate la suprafață. Utilizați cât de multe aveți nevoie. Avantajul lor constă în articulația flexibilă, care permite direcționarea luminii. În hol, utilizați becuri LED, care sunt ideale pentru aprinderea și stingerea frecventă a luminii.

 

Măsuță consolă

Aveți nevoie de un loc special pentru chei, corespondență sau geantă după ce ați ajuns acasă? Măsuța consolă este special concepută în acest scop. Peretele din spatele ei este perfect pentru amplasarea unei oglinzi largi, în care să vă verificați aspectul înainte de a pleca de acasă. Majoritatea consolelor au sertare în care puteți păstra produse cosmetice sau alte lucruri mici. Vă recomandăm să amplasați cutii de depozitare pe măsuță, astfel încât să aveți mereu ordine.

Masă consolă cu două sertare în stil industrial: combinație de lemn și picioare metalice negre Consolă, NEVAN

 

Oglinzi

Oglinzile au o funcție dublă - extind optic spațiul și sunt un accesoriu stilistic. Acest element de decor este un ajutor util ori de câte ori avem nevoie să ne verificăm înfățișarea înainte de a pleca de acasă. Plasând o oglindă mai mare în hol, veți obține iluzia unui spațiu mai larg și veți obține și mai multă lumină. Puteți să o amplasați direct lângă suportul pentru pantofi sau să o agățați pe peretele din spatele comodei. Impresionați-vă oaspeții cu o oglindă cu un cadru frumos, arcuit sau în formă dreptunghiulară.

 

Accesorii pentru hol

Suporturile pentru umbrele, coșurile și dulăpioarele pentru chei sunt accesorii care evidențiază funcționalitatea și organizarea holului. Suportul pentru umbrele vă ține umbrelele în ordine și protejează podelele de picăturile de apă. Coșurile și dulăpioarele pentru chei reprezintă o soluție practică pentru depozitarea cheilor, telefoanelor mobile sau a altor obiecte mici. Sunt detalii aparent neînsemnate, însă tocmai datorită lor nu va mai trebui să alergați niciodată către baie cu umbrela udă sau să căutați mereu cheile de la mașină sau de la locuință. Gospodăria dvs. va fi din nou mult mai ordonată.

 

Holul este locul unde oaspeții sunt întâmpinați și unde ne întoarcem în fiecare zi după muncă. Elementele atent gândite, cum ar fi mobilierul pentru hol, cuierele, suporturile pentru pantofi, băncuțele, taburetele, accesoriile, oglinzile, iluminatul și consolele, creează armonia de acasă. Alegeți elemente care se potrivesc stilului dvs. și transformați holul într-un punct de intrare care reflectă cel mai bun aspect al locuinței dvs..