Gândiți-vă la animalele de companie de Ziua Internațională a Câinelui

Gândiți-vă la animalele de companie de Ziua Internațională a Câinelui

Ziua Internațională a Câinelui a fost introdusă pentru prima dată în calendare în 2004. Cea mai semnificativă contribuție la această sărbătoare a adus-o binecunoscuta apărătoare a drepturilor animalelor și expertă în creșterea animalelor, Colleen Paige. Ziua Internațională a Câinelui cade pe 26 august în fiecare an. Motivul este simplu: în această zi, Colleen și-a cunoscut primul câine.

 

Ziua Internațională a Câinilor cere nu numai sărbătorirea tuturor câinilor, ci încearcă și să atragă atenția asupra animalelor din adăposturi. Fie că ai un câine sau te gândești să adopți unul, ți-am pregătit câteva sfaturi pentru a-i crea condițiile necesare pentru o viață fericită acasă.

 

NOU 2023: Căsuțe pentru câini și pisici

Creați pentru câinele dvs. un loc al său în interiorul casei sau apartamentului. Este important nu doar pentru confortul lui, ci și pentru starea sa de bine și sentimentul de siguranță. Cu noul nostru produs MAZIE, sigur îl veți încânta. Căsuțele sunt realizate din placă MDF laminată, de culoare albă în combinație cu maro natural. Fiecare căsuță este livrată împreună cu două boluri metalice, amplasate în partea ei laterală pentru a ușura accesul la mâncare și apă.

În interiorul căsuței, câinele dvs. va găsi o pernă confortabilă, umplută cu spumă moale. Această pernă îi va oferi un loc comod pentru odihnă și somn. Căsuțele MAZIE sunt ușor de întreținut și le puteți curăța ușor cu o cârpă umedă, iar perna poate fi spălată la 30°C.

 

Aici găsiți țarcuri pentru câini de diferite mărimi

Pas, șezi, culcat, aport. Mișcarea liberă și jocul sunt naturale, și, de asemenea, extrem de importante pentru un câine. Fiecare rasă este diferită, dar indiferent de rasă poți avea nevoie la un moment dat să-i limitezi câinelui mișcarea în grădină. Și lanțul este exclus – chiar nu e o soluție umană pentru un iubitor de animale.

Ce să faci când vine în vizită o mătușă căreia îi este frică de câini? Sau un prieten cu copii mici și cățelul tău nebun din rasa Marele Danez sare în sus de bucurie? Sau îl aștepți pe poștaș? Un țarc pentru câini poate fi o soluție inteligentă. În oferta noastră vei găsi mai multe mărimi și tipuri de țarcuri pentru câini: pentru rase mai mici, pentru rase mai mari și pentru mai mulți câini. De exemplu, un adăpost pentru câini DOGNY TIP 3 are 256 cm lungime, 135 cm lățime și 149 cm înălțime. De asemenea, are un acoperiș și trei pereți din metal ondulat, care îți vor proteja animalul de companie de vreme rea - ploaie, zăpadă și vânt. Partea din față este din plasă, astfel încât animalul are o vedere perfectă din țarcul său. 

Pe lângă țarcurile cu acoperiș metalic, în oferta noastră vei găsi și modele în care toți cei patru pereți sunt din plasă. Așa este, de exemplu, adăpostul pentru câini SOBKY TIP 4 cu dimensiunile de 242 cm x 126 x 210 cm. Fiecare dintre țarcuri este echipat cu balamale cu zăvor, cu ajutorul cărora poți închide ușa ușor și în siguranță. Totuși, recomandăm întotdeauna ca țarcul pentru câini să fie echipat cu pat, unde animalul tău de companie să se odihnească.

 

Aici găsiți țarcuri pentru câini de diferite mărimi

 

Paturi confortabile pentru câini - pentru grădină și casă

Să te prăbușești într-un pat după o plimbare lungă, să mănânci ceva bun sau să te joci în grădină este o plăcere pentru mulți dintre noi, inclusiv pentru câinele tău. Paturile pentru caini din oferta noastră sunt potrivite atât la interior cât și la exterior, de exemplu într-un țarc acoperit.

Culori diferite, dimensiuni diferite, toate extrem de confortabile. Paturile noastre pentru câini sunt umplute cu spumă moale și tapițate cu material foarte rezistent. Este extrem de ușor să scapi de blană cu o cârpă umedă sau o mănușă de cauciuc. Proprietarii de câini vor aprecia, de asemenea, capacitatea de a scoate perna din pat și de a o spăla. De asemenea, poți spăla întregul pat.

Patul pentru caini DOGBED TIP 3 cu dimensiunile de 115 cm x 78 cm x 22 cm este perfect pentru un câine mai mare sau o cățea cu pui. Îl găsești aici în trei culori diferite: mentol, gri și maro-bej. Desigur, există și alte tipuri care diferă ca mărime, dar confortul rămâne același - cel mai mare.

 

Paturi confortabile pentru câini - pentru grădină și casă

 

Genți pentru transportul câinilor mai mici 

Călătorie cu autobuzul, călătorie cu trenul, transport la veterinar, deplasare în spații publice aglomerate. Proprietarii de câini de talie mică și mijlocie în special știu cât de stresant și, de asemenea, periculos poate fi acest lucru pentru animalele lor de companie. Cu toate acestea, cunoaștem o soluție eficientă și, de asemenea, elegantă: gențile pentru câini

În magazinul nostru online puteți găsi mai multe tipuri, inclusiv modelul cu închidere parțială. Există, de asemenea, diferite dimensiuni, modele și metode de atașare. Este populară geanta pentru câini MANIK TIP 3, care impresionează prin combinația de culori - roz și gri. O poți purta în mână sau pe umăr și o avem pentru tine în două dimensiuni: 38 cm x 25 cm x 28 cm sau 45 cm x 28 cm x 33 cm. Interiorul este căptușit cu lână de oaie și poți transporta în el un câine de până la 7,5 kg. O adevărată limuzină pentru animalul tău de companie, condusă chiar de tine.

Vrei să vezi și alte țarcuri, paturi sau genți în oferta noastră? Le găsești în categoria Produse pentru Animale de Companie.

Genți pentru transportul câinilor mai mici