Folosiți puterea florilor: de ce să nu vă fie frică de un model floral în interior?

Folosiți puterea florilor: de ce să nu vă fie frică de un model floral în interior?

Pentru că arată grozav. Acesta este răspunsul scurt și absolut adevărat la întrebarea: „De ce să nu vă fie frică de un model floral în interior?” Cu toate acestea, lucrul cu un model floral necesită o anumită reținere. Știi, prea mult din tot e prea mult - și acest lucru se aplică și florilor din interior, chiar dacă vorbim doar de un model floral. La ce să fii atent? Cum să incluzi un model floral în casă? Și ce mobilier și accesorii poți găsi în oferta noastră decorate cu model floral?

Folosiți puterea florilor

 

Trei principii de utilizare a unui model floral acasă

1. Nu combina modelul floral cu alte modele. Este posibil într-un stil eclectic, dar o astfel de combinație necesită o cantitate incredibilă de sentiment, experiență și imaginație. Vrei un pariu sigur? Alege mobilier și accesorii cu model floral și asortează-le cu piese în culori uniforme.

2. Prea mult strică. Da, chiar și un model floral. Frunze de palmier pe canapea, tablou cu trandafiri pe perete, pernă cu flori de lavandă, abajur de lampă cu lalele. O singură piesă cu un model floral va însenina frumos casa. Aici regula se aplică perfect: mai puțin înseamnă mai mult.

3. Gândește-te și la culoare. Poți găsi modelul floral în diferite tonuri: frunze de monstera verde smarald, trandafiri roz deschis, lalele galben intens, lavandă albastru-violet. Adaptați culoarea modelului floral la culoarea camerei. De exemplu, modelul monstera verde smarald se potrivește bine cu o canapea gri, muștar sau roz.

 

Folosiți puterea florilor

 

Tapițerie cu model floral 

Preferi mobilierul minimalist și decorezi camera de zi în tonuri neutre precum gri, alb, lemn natural? O piesă importantă a camerei va fi fotoliul de design smarald BELEK. Părțile laterale ale spătarului sunt decorate cu un model floral distinctiv. Pe lângă confortul pentru citire, vizionarea de filme incitante sau relaxare după-amiaza, această „jungă” va aduce acasă o piesă de design îndrăzneață.

Iubești romantismul și casa ta are un stil provensal sau rustic? În oferta noastră, avem partenerul perfect pentru tine - fotoliul CHARLOT cu model floral. Designul delicat al trandafirilor albaștri în combinație cu o culoare crem deschisă va încânta orice iubitor de frumos. Fotoliul se remarcă cel mai bine într-o cameră dominată de tonuri pastelate blânde, precum rozul antic, bejul sau alb crem.

 

Folosiți puterea florilor

 

Pariați pe un clasic dovedit

Tapetul cu model floral este, de asemenea, o tendință în amenajarea casei din ultimii ani. Cu toate acestea, este nevoie de mult curaj pentru a semăna un perete întreg cu flori. Nu sunteți sigur de acest pas sau preferați să îl încercați mai întâi la o scară mai mică? Mizați pe siguranță și optați pentru un tablou cu model floral.

 

Folosiți puterea florilor

 

Utilizați un model floral și pe podea

Pe mobilă, pe perete, pe pernă, dar și pe podea. Puteți plasa modelul floral oriunde vi se potrivește. Un covor este o soluție excelentă pentru a aduce bucuria florilor în orice cameră. Pentru dormitor, living, dar și birou sau camera copiilor.

În oferta noastră vei găsi mai multe covoare cu model floral. Există și o excepție de la regula de a nu combina modelul floral cu un alt model. Această excepție este covorul SELIM care combină frunzele tropicale cu un model geometric în zig-zag. Și arată grozav! Se va potrivi cel mai bine unei camere dominate de culori mai bogate: roșu, albastru sau verde.

 

Ce piesă cu model floral din oferta noastră îți place cel mai mult? Sau cauți altceva? Poți găsi o selecție largă de mobilier și accesorii cu model floral pe kondela.ro.