Dotaţi terasa cu mobilier funcţional şi bucuraţi-vă de vară

Dotaţi terasa cu mobilier funcţional şi bucuraţi-vă de vară

O terasă este baza relaxării şi distracţiei în aer curat. Cu toate acestea, pentru a vă bucura pe deplin de vară, terasa singură nu este suficientă. Vă vom sfătui cu privire la modul de aranjare pentru a vă servi pe tot parcursul sezonului. Să aruncăm o privire mai atentă asupra diferitelor tipuri de mobilier. Vom completa terasa cu mai multe ajutoare la îndemână şi vom regla decoraţiunile. Să începem.


Mobilă de grădină

Cu mobilierul de grădină potrivit, terasa poate fi transformată într-o cameră sub cerul liber. Într-o sufragerie sau chiar o cameră de zi. Chiar şi cei care lucrează acum la biroul de acasă şi-au mutat laptopul terasă.

Înainte de a alege să cumpăraţi mobilier nou, gândiţi-vă la modul în care veţi folosi terasa. Plănuiţi mic dejunuri şi mese comune, petreceri pentru prieteni sau va fi un loc unde să vă ascundeţi cu o carte bună? Dacă trebuie doar să îţi creezi propria oază de linişte, vei cheltui inutil pe mobilier masiv şi robust. În acest caz, concentraţi-vă mai întâi pe scaunul suspendat sau pe hamac. Relaxare maximă vă va oferi şi un şezlong, pe care vă puteţi bucura la maximum de soarele de vară.


Dacă sunteţi în căutarea mobilierului de grădină pe care toţi membrii familiei să se aşeze confortabil, vă recomandăm Relaxare maximă vă va oferi şi folosirea în grădină a pernelor tapiţate. Astfel de seturi au un design modern, acestea includ adesea o măsuţă de cafea.


O altă opţiune populară este setul de luat masa în grădină. Masa de luat masa o puteţi folosi nu numai pentru a lua masa şi pentru a servi băuturi, ci şi pentru treburile casnice, copiii dvs. pot să îşi facă temele, dar şi pentru jocuri sociale. Un set de mese de grădină conţine de obicei două până la şase scaune de luat masa, iar scaunele de grădină sunt mai confortabile. Masa este echipată cu un blat de sticlă securizată care poate rezista şi rezista la fluctuaţii meteorologice normale şi imprevizibile.


Masă de lucru în grădină şi masă de servit

Legume la grătar, carne, brânză. Grătarul este de obicei distractiv pentru toată lumea, dar pentru gospodine şi bucătari aduce şi griji cu privire la pregătirea meselor şi a diferitelor delicatese. Este dificil să fugi de la grătar spre bucătărie şi înapoi. Dar nu trebuie să fugi nicăieri. Aduceţi o masă de grădină care să ofere o suprafaţă de lucru suficient de mare pentru a pregăti ingredientele. O astfel de masă va servi, de asemenea, grădinari, de exemplu, la transplantarea de flori, precum şi la diverse proiecte de bricolaj sau diferite activităţi creative.

Masă pentru grădină, arin, ELSIRO Masă pentru grădină, arin, ELSIRO

O masă de servit este din nou destinată transportului meselor preparate la grătar. Sunt mai uşor de transportat în mâini, pot fi sub formă de tavă sau masă, a căror parte superioară o puteţi plia şi utiliza ca tavă. Căruciorul de servire pe roţi este mult mai practic. Îl împingi cu mânerul. Deplasarea cu el este uşoară, dar aici trebuie să luaţi în considerare podeaua terasei. Pe terasele cu duşumea de lemn, roţile tind să se opintească în îmbinări.


Masă de răcire pentru băuturi

După o zi fierbinte, toată lumea merită o recompensă răcoritoare. Chiar dacă scoateţi o sticlă răcită de băutură răcoritoare sau o sticlă de bere din congelator, unde aţi răcit-o timp de câteva ore, băutura se va încălzi foarte repede în aer cald. Aveţi nevoie de o masă cu cutie de răcire. În acest fel veţi obţine doi într-unul. Masa este folosită pentru a depozita pahare sau pentru a servi delicatese, partea interioară este realizată din materiale care pot menţine temperatura corectă a băuturii pentru o lungă perioadă de timp.


Acesta este anotimpul băuturilor reci. Un alt mod la îndemână de a menţine băutura la temperatura potrivită este de a folosi pahare termice. Cupele termo sunt fabricate din sticlă de borosilicat, sunt dublu stratificate, datorită acestui fapt băutura răcită nu se încălzeşte atât de repede.

Cană termorezistentă Heart, 2 buc., în formă de inimă, 250 ml, HOTCOOL TYP 3 Cană termorezistentă, HOTCOOL

Şemineu deschis

Am menţionat grătarul de mai multe ori. Cunoscătorii ştiu că au nevoie de dotări bune pentru a pregăti mâncarea. Alegeţi cea mai modernă clasă de grătare electrice. Cu toate acestea, dacă preferaţi atmosfera în faţa vitezei oferite de noile tehnologii, investiţi într-un şemineu multifuncţional. Şemineul poate fi utilizat în mai multe moduri – grătar sau şemineu - bucuraţi-vă de dansul flăcărilor la lumina lunii. Un astfel de şemineu va servi şi pentru răcirea băuturilor. Este sigur şi certificat, fabricat conform standardelor de siguranţă.

Şemineu portabil cu grătar şi cârlig de foc CHAMON Şemineu portabil cu grătar şi cârlig de foc CHAMON

Decoraţiuni

Este minunat atunci când terasa este funcţională şi mobilată cu mobilier care oferă un confort maxim. Cu toate acestea, pentru a vă simţi foarte confortabil, vă recomandăm să adăugaţi diverse decoraţiuni. Ţesături pentru aşezarea în grădină sub formă de perne şi pături, sfeşnice pentru reglarea atmosferei, ghivece de flori şi suporturi pentru ghivece.

Set de 3 piese de grădină, natural / negru, VALIN Set de 3 piese de grădină, natural / negru, VALIN

Terasa este menită să te servească fără să fie nevoie să depui efort suplimentar. Prin urmare, evaluaţi în mod responsabil modul în care intenţionaţi să utilizaţi terasa şi de ce mobilier şi echipamente aveţi nevoie. Uneori mai puţin înseamnă mai mult, mai ales atunci când se amenajează o terasă, unde dimensiunea şi aspectul acesteia sunt limitate.