Grădina este perfectă pentru aventură

Grădina este perfectă pentru aventură

Joacă-te de-a indienii, vânează perle pe fundul oceanului, sau mai bine zis la piscină, testează-ți echilibrul pe o trotinetă, descoperă cele mai mari secrete alături de însoțitorii tăi la o distanță sigură de părinți sau doar lenevește la umbra copacilor. Grădina aduce nenumărate posibilități pe care copiii înșiși le cunosc cel mai bine. Avem câteva sfaturi pentru tine pentru a-ți face casa locul perfect pentru distracție. Ești gata să-ți transformi grădina în locul unde începe aventura pentru copiii mai mari și mai mici?

 

Căsuță pentru copii cu tobogan 

V-ați stabilit baza în grădină. Baza în care copilul poate, în siguranță, fără a-i pune în pericol pe părinții-intruși, să descopere cele mai mari secrete. Un loc pe care cel mic îl stăpânește . Un loc în care poate face aproape orice îi trece prin minte. Ai visat vreodată la ceva ca un copil?
Copiii de astăzi nu sunt diferiți. Și ei tânjesc după un astfel de loc. Și acest refugiu de vis îl vor găsi în căsuța de copii din lemn cu tobogan MAILEN - tot ce trebuie să faci este să o asamblezi. Această căsuță de copii are scări, „zona de locuit” este deasupra solului și este suficient spațiu sub casă pentru alte activități. Din casă se poate ajunge la pământ pe scările menționate sau pe tobogan. Puteți ghici în ce fel se vor distra copiii mai mult.
Căsuța de grădină cu tobogan cu dimensiunile sale de 250x168x188 cm aduce un spațiu generos pentru activitățile copiilor. Datorită tratării suprafeței lemnului, este potrivită pentru exterior - poate rezista nu numai ploilor, ci și gerului iernii fără să să strice.

 

 

Piscină pentru copii pentru a se răcori în zilele caniculare 

Soarele strălucește, apa este atrăgătoare. Știi asta? Puteți rezolva problema căldurii verii elegant și prompt. Soluția se numește piscina gonflabilă pentru copii LOME. Volumul de 250 de litri poate găzdui în siguranță doi iubitori de apă. Datorită podelei antiderapante, care de altfel este gonflabilă, puteți amplasa piscina oriunde și copiii vor fi în siguranță în ea.
Cu diametrul său de 112 cm și înălțimea de 28 cm, puteți amplasa cu ușurință piscina nu doar în grădină, ci și pe terasa umbrită sau chiar pe balconul mai mare din apartament. Poți alege dintre trei variante de culoare pentru piscina pentru copii LOME: albastru, verde și roz. Ți-ai dat seama ce comori vor vâna scafandrii mici de pe fundul mării?

 

 

Cortul devine un refugiu pentru micii indieni

„Am fost de acord, față albă. Howgh!” Datorită lui Karl May și cărților sale incredibile (Winnetou), multe generații au fost fascinate de joaca de-a indienii. Fiecare dintre noi și-a dorit la un moment dat în viață un cort indian, măcar pentru o zi. În oferta noastră găsești cort de 150 cm înălțime, cu podea impermeabilă, care va oferi confort chiar și în grădina sălbatică din prerie. 
Poți asambla un cort pentru copii în câteva minute, dar te va distra zile întregi. Cei mici vor găsi un adăpost sigur față de inamic, un refugiu față de părinții care caută o „victimă” care să arunce gunoiul, dar și un loc plăcut pentru a vedea apusurile de vară sau cerul nopții.
Am putea continua să calculăm ce se poate face cu cortul, dar nu vom depăși în niciun fel imaginația copiilor. Cel mai bun mod de a vedea pentru tine este să le comanzi acest cort acum!

 

 

Distracție pe roți! Trotinete pentru iubitorii de plimbări

Nu toate aventurile în grădină trebuie să aibă loc pe iarbă. Ai pe lângă casă asfalt sau pavaj? Cel mai bun loc din lume pentru niște curse cu trotinetele! În oferta noastră găsiți trotinete chiar și pentru copiii de la 2 ani - trotineta pentru copii TESIA cu trei roți are grijă de echilibrul lor.
La fel și iluminarea în timpul curselor în condiții de vizibilitate slabă: roțile clipesc. Wow! Nu au nevoie de baterii, se încarcă prin mișcare. Poți plia cu ușurință trotineta și o poți lua cu tine oriunde.
Copiii mai mari vor aprecia TESAL skateboard / pennyboard: o placă cu roți și au lumea la picioare. Cu o greutate maximă suportată de 85 kg, și copiii mai mari își pot descoperi limitele. Chiar și părinții jucăuși. Ambele aparate susțin dezvoltarea echilibrului, a abilităților motorii și, de asemenea, a coordonării. Cine se mișcă tot timpul nu are timp să-și supere părinții!

 


Relaxarea pe un scaun gonflabil

Crezi că mobila „pliabilă” poate fi o distracție incredibilă pentru copii? Acesta este cazul cu geanta scaun gonflabilă LEBAG. Cântărește 800 de grame, este la fel de mare ca o pungă de cumpărături rulată, iar când o despachetezi și deschizi un capăt, tot ce trebuie să faci este să-l fluturi sau să alergi pentru a lua aer și a-l transforma într-un fotoliu tip puf.

Umflarea acestuia va fi o provocare pentru copii. Pot concura cu ușurință pentru a vedea cine face fotoliul mai mare. Datorită dimensiunilor posibile - 70 x de la 180 la 240 cm și o greutate maximă suportată de 200 kg, poate găzdui trei sau patru copii.

Vara, LEBAG la umbra, iarna pot alerga cu el pe zăpadă. În plus, datorită dimensiunilor sale, îl poți duce cu ușurință la piscină. Care dintre culori - albastru, portocaliu, verde, roz - ți-a atras atenția?

Vrei să-ți transformi grădina într-un paradis al aventurii? Găsești tot ce ai nevoie - căsuțe de grădină, corturi și piscine – pe kondela.ro.