Culoarea anului 2022 este VERI PERI. Cum o poți folosi în interior?

Culoarea anului 2022 este VERI PERI. Cum o poți folosi în interior?

În fiecare toamnă, Pantone anunță culoarea anului următor. Anul acesta este vorba de VERI PERI. Amintește-ți aceste două cuvinte. În 2022, le vei întâlni de multe ori, în fiecare domeniu al vieții tale. Nuanța Veri Peri va afecta moda, designul interior și industria auto. Ce culoare este? Ce este Veri Peri? Și cum o putem folosi în interior?

Very Peri culoarea anului

 

Veri Peri

Culoarea lui 2022- Veri Peri- este excepțională în comparație cu culorile anilor anteriori prin faptul că este amestecată special în laboratoarele companiei americane Pantone. Mai exact, această nuanță nu a existat până de curând. Această nuanță a fost făcută la comandă de experți în culoare pentru a reprezenta așteptările lor optimiste pentru un viitor îndrăzneț. Poartă un fel de mesaj, speranța că anul 2022 va aduce schimbări pozitive, mai ales în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

Very Peri

 

De inspirație florală

Ce este Veri Peri? Deși la prima vedere pare a fi mov, te înșeli. Este un amestec de albastru și violet cu o notă de roșu. Creatorii săi s-au inspirat de la o floare mică, veșnic verde, periwinkle în engleză, vinca în română. Această plantă crește și la noi în țară, are efecte curative și mulți dintre noi o cunoaștem foarte bine.

violetele

 

VERI PERI

Veri Peri ne invită să acceptăm schimbări pe care nu le putem influența și ne deschide noi posibilități, ne oferă spațiu pentru noi experiențe. Această nuanță evidențiază avantajele lumii digitale, precum și combinația dintre realitatea fizică cu realitatea virtuală. Este un fel de punte între tehnologie și lumea reală. Veri Peri este, de asemenea, feminin, puternic, futurist și vesel. El ne invită să ne exprimăm creativitatea, pasiunea, imaginația și determinarea. Aduce o senzație de prospețime jucăușă în interior și adaugă un plus de spațiu datorită combinațiilor neobișnuite de culori. Veri Peri este mult mai delicat decât celelalte nuanțe cunoscute de violet și, datorită pastelului, ar trebui să aibă un efect pozitiv asupra noastră, indiferent dacă decidem să-l purtăm sau să ne completăm interiorul cu el.

Veri Peri Mobilă living

 

Veri Peri în interior

Bucătărie: Proprietarii care se angajează la renovarea bucătăriei se joacă adesea cu culorile cu îndrăzneală. Nuanța contrastantă e folosită la ușile dulapurilor, ca nuanța paravanului peste blatul de bucătărie, culoarea insulei de bucătărie, sau o combină cu culori puternice de electrocasnice sau accesorii de bucătărie. Veri Peri este ideală pentru asta, va oferi bucătăriei o notă energică.

Dormitor: Nuanțele violet și albastru sunt liniștitoare, așa că Veri Peri este culoarea perfectă pentru dormitorul tău. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi dormitorul cu accesorii în culoarea Veri Peri. Lenjerie de pat, pături, perne, covoare sau perdele.

Camera de zi: Canapeaua în această nuanță albastru-violet va provoca o revoluție completă în camera de zi. Culoarea se potrivește atât în ​​interioarele moderne, cât și în cele tradiționale. Dacă îți este frică să experimentezi cu culoarea scaunului, amenajează sufrageria Veri Peri cu ajutorul unui covor, abajururi, perdele, perne sau tapet pentru perete.

Baie: Veri Peri poate transforma o baie într-o oază de liniște. Vor arăta frumos plăcile de gresie sau faianță albastru-violet. De asemenea, vor fi suficiente coșuri de depozitare în această nuanță, prosoape de baie, halat de baie sau perdea de baie.

Biroul de acasă: în timp ce Veri Peri arată liniștitor în baie, vei simți încărcătura sa energetică în biroul tău de acasă. Culoarea anului 2022 susține gândirea creativă, crește productivitatea și, în același timp, reduce oboseala.

Exterior: Veri Peri va arăta frumos și în grădina sau pe terasa ta. Aruncă o privire la scaunele stivuibile din plastic în această nuanță. Poate o umbrelă? Completează mobilierul de grădină cu perne în această culoare. Nuanța Veri Peri se combină cu ușurință cu alte culori, completând cu grație albul, griul și maroul.