Crăciun în mijlocul verii? Primește un cadou sub forma reducerilor la mobilierul de grădină

Crăciun în mijlocul verii? Primește un cadou sub forma reducerilor la mobilierul de grădină

Nu intrați în panică, adevăratul Crăciun este încă atât de departe. Totuși, ți-am pregătit un cadou: reduceri la mobilierul de grădină. Poate cea mai mare surpriză va fi valoarea reducerilor - veți economisi până la 59%. Vrei să-ți amenajezi grădina încă verde și să te bucuri de vară și de începutul unei toamne calde în ea? Șezlonguri de grădină, bănci, leagăne, foișoare, grătare, case pentru copii, precum și căzi cu hidromasaj gonflabile și piscine vă așteaptă la prețuri surprinzătoare. Am selectat pentru tine cele mai mari hituri din această ofertă de Crăciun de vară.

Relaxează-te în balansoar

 

Relaxează-te în balansoar

Este grădina o oază de pace și liniște pentru tine? Mobilierul de grădină din oferta noastră vă va ajuta să vă bucurați și mai mult de ea. O bancă de grădină este grozavă, dar ce zici de o bancă de grădină balansoar? O puteți găsi la noi la un preț promoțional de 1.175 Lei. Leagănul metalic WILIO cu un design frumos de culoare mentol încântă prin construcția sa solidă, motivul floral romantic și stabilitatea sa.

Îți place să faci picnicuri? Puteți plia setul de camping pliabil HORT într-o husă la îndemână cu o mișcare a mâinii. Rapid, simplu și cu economie de spațiu maximă. Magia chiar se întâmplă. Chiar și prețul te va ului: setul de camping pliabil HORT costă doar 229 Lei. Poate servi o familie de 4 persoane fără probleme.

În șezut sau întins, sau ceva între ele - grozav pentru a citi o carte, pentru a face plajă sau pentru a privi prunele care se coc în vârful copacilor. Așa este și scaunul rabatabil Gerald, pe care îl găsiți aici cu o reducere de 39%. Acum veți plăti doar 367 Lei pentru acest însoțitor confortabil de grădină. În plus, îl puteți găsi în patru culori diferite: negru, maro, verde, gri deschis.

 

kamino

 

Ne răcorim în apă

Oferta noastră promoțională include și căzi cu hidromasaj și piscine. Și imediat viața are un gust diferit - chiar dacă termometrul arată 37 °C. Pentru copii și adulți, pentru răcorire sau pentru o petrecere de seară cu prosecco. Ai propria ta cada cu hidromasaj în grădină, pe care o poți folosi datorită încălzirii apei chiar și în lunile de iarnă! Un dar din cer. La noi puteți avea o cadă cu hidromasaj gonflabilă KAMINO de 800 de litri la 2.199 Lei. Și îți oferă și un masaj de înaltă calitate cu cele 110 jeturi ale sale. 4 persoane pot încăpea în ea!

Copilul tău explorează lumea subacvatică, învârte moara cu apă, face baie la păpușă dar mai ales se răcorește și își lasă părinții grijulii să respire. O piscină gonflabilă POLON spațioasă un volum de până la 450 l poate face toate acestea. Datorită dimensiunilor de 150 x 200 x 50 cm, se poate potrivi și copiilor surorii tale sau părinților care au poftă de o bălăceală. Acum puteți cumpăra această piscină (nu numai) pentru copii la doar 147 Lei.

 

Ascunde-te de soare

 

Ascunde-te de soare

Când treptele de pe pavajul înroșit seamănă cu dansul pe cărbuni încinși, este timpul să te ascunzi la umbră. Foișoarele noastre sunt perfecte pentru asta. Nici măcar o ploaie fierbinte de vară nu vă va strica grătarul în familie sau petrecerea aniversară.

Foișorul cort hexagonal RINGE vă va proteja nu numai de capriciile vremii, ci și de țânțarii intruzivi. Această protecție mult dorită este asigurată de pereții de închidere cu plasă de țânțari. În plus, cu dimensiunile sale de 3,9 x 2,5 x 3,9 m, puteți crea un ring de dans mai mic în foișorul RINGE - dacă este necesar. De asemenea, te poți baza pe structura de oțel, pe care o poți da jos rapid și ușor, va servi drept suport suficient chiar și în cazul vântului mai puternic. Acum veți plăti doar 539 Lei pentru pavilionul de grădină RINGE .

Casa de grădină din lemn MAILEN pentru copii protejează nu numai de soare, ci și de plictiseală. În acest caz, poate fi într-adevăr un cadou perfect de Crăciun pentru cei mici - nu strică că este oferit puțin în avans. Deși se livrează neasamblată, asamblarea este ușoară și mai ales distractivă. Astfel puteți oferi copiilor bucurie și refugiu cu această casă de grădină pentru doar 3.299 Lei.

Nu i-am uitat însă nici pe iubitorii de piese clasice. Setul de grădină portocaliu cu umbrelă de soare, masă și scaune ODELO este un companion atemporal - în grădină și în vacanță. Este ușor de desfășurat, ușor de pliat, nu ocupă mult spațiu, structura metalică a mobilierului oferă suficientă stabilitate și durabilitate. Ce ți-ai putea dori mai mult? Puteți obține setul de grădină cu umbrelă de soare, patru scaune și o masă pentru 599 Lei.

 

Bucurați-vă de grădină la maxim: grătar și băutură

 

Bucurați-vă de grădină la maxim: grătar și băutură

Aprindeți tigaia, prăjiți legumele și carnea, bucurați-vă de timpul cu familia, răsfățați-vă cu o băutură răcoritoare. Sărbătoare pe masă, pace în suflet. Bucurați-vă de aceste momente. Dacă îți lipsește un grătar, de exemplu, îl gasești în oferta noastră de la 85 Lei. Grătarul de grădină cu cărbune BODEK din oferta noastră te va convinge. Ești un gurmand pasionat? În magazinul nostru online puteți găsi și grătare de grădină cu capace, rafturi sau pe roți.

Banca de grădină din ratan LALIT vă va oferi o experiență perfectă, mai ales când priviți cerul nopții cu acompaniament muzical de greieri. Între cele două fotolii este construită o masă la îndemână - pentru băuturi, vin, gustări, dar și pentru o lumânare sau o carte bună. Va fi al ta pentru 759 Lei. Folosește la maxim posibilitățile grădinii tale. Reducerile noastre fierbinți de „Crăciunul” din mijlocul verii vă vor ajuta în acest sens. Acum găsești la noi mese, măsuțe de cafea, fotolii, leagăne, șezlonguri la prețuri avantajoase.