Coronavirusul şi spaţiul de locuit. Ce s-a schimbat în casele noastre în timpul pandemiei?

Coronavirusul şi spaţiul de locuit. Ce s-a schimbat în casele noastre în timpul pandemiei?

Nimic nu mai este aşa cum era. Acesta este un oftat care a ieşit probabil din gura tuturor în ultimul an. Covid-19 nu numai că ne-a schimbat viaţa, ci a schimbat şi percepţiile şi priorităţile noastre. Suntem obligaţi să ne adaptăm la noile reguli. Pentru a rezolva această situaţie cât mai bine, ne-am concentrat asupra caselor noastre, care au suferit şi ele mai multe schimbări. Cum ne-a afectat Coronavirusul locuinţele?


Home offcie

Poate că cea mai mare schimbare din viaţa oamenilor activi profesional a fost trecerea la un birou la domiciliu. Multe companii au folosit această opţiune pentru a evita răspândirea virusului. Home office, aşa cum şopteşte traducerea, indică crearea unui birou direct la noi acasă. Deci munca de acasă. Cu toate acestea, pentru a putea îndeplini sarcinile care ni s-au încredinţat în mod responsabil şi eficient mulţi dintre noi ne-am amenajat propriul colţ de lucru acasă. Am rezervat spaţiu în camera de zi, în dormitor sau chiar în bucătărie pentru a se potrivi cu un birou. Am căutat în jur un scaun de birou adecvat şi un raft sau etajeră, unde depozităm documentele de lucru şi alte acte necesare pentru muncă.

Fotoliu de birou, verde/alb, TAXIS Fotoliu de birou, TAXIS

 

Sfat: dacă sunteţi în căutarea unui birou potrivit pentru lucrul de acasă sau a unui scaun de birou ergonomic de calitate, aruncaţi o privire la oferta noastră de mobilier de birou..

 

Masă PC, beton/alb mat, ANDREO Masă PC ANDREO

Loc de joacă pentru copii

Nu numai că adulţii şi-au creat un nou sistem de lucru, dar şi copiii au fost nevoiţi să înveţe să lucreze de acasă. Învăţarea la distanţă ne-a forţat să creăm un spaţiu de lucru pentru aceştia, unde să se poată conecta cu prietenii din clasă şi cu profesorii, să îşi facă temele sau să lucreze la proiecte. Un nou birou şi un scaun nou au fost adăugate în camerele copiilor. Cei care sunt limitaţi de dimensiunea camerei au ales în cele din urmă un pat supraetajat multifuncţional combinat, care include o masă şi diverse rafturi.

Pat combinat multifuncţional, gri/alb, SUN Pat combinat multifuncţional SUN

 

Sfat: mobilier pentru camera copiilor? În oferta noastră veţi găsi cu care mobilier de calitate, puteţi echipa un colţ de lucru pentru copilul dumneavoastră.

 

Scaun reglabil cu suport pentru picioare şi curele, gri/alb, ANAIS Scaun reglabil cu suport pentru picioare şi curele ANAIS

Distracţie

Rămânem acasă responsabil. Dar asta nu înseamnă că nu ne putem distra. În aceste zile, iubitorii de jocuri pe computer vor găsi un lucru important – mult timp. O noutate pe piaţa mobilierului au devenit scaunele de joc echipate cu iluminare din spate cu LED sau chiar difuzoare pentru o experienţă de joc mai bună.

Scaun de birou / joc cu iluminare RGB, model negru / alb / culoare, ZOPA Scaun de birou / joc cu iluminare RGB, ZOPA

 

Sfat: un scaun de joc în care veţi câştiga mereu? În secţiunea noastră de scaune pentru jocuri aveţi de unde alege.

Masaj la domiciliu

Anumite restricţii la un moment dat ne-au privat de un masaj de calitate la un cabinet profesionist. Cei care stau zilnic la computer, lucrează fizic sau fac un efort mental deosebit, uneori trebuie să-şi relaxeze muşchii rigizi şi să restabilească circulaţia sângelui. Astăzi însă nu este atât de uşor să vizitezi un salon de masaj. Și dintr-o dată s-a întâmplat un lucru minunat: a apărut un scaun de masaj în sufrageria noastră. 15 minute pe zi într-un scaun de masaj şi cineva se simte renăscut!

Fotoliu reglabil masaj, material textil catifea gri, LAMBERT Fotoliu reglabil masaj, LAMBERT

 

Sfat: masaj la domiciliu acasă? Alegeţi din oferta noastră de scaune de masaj.

 

Iubirea trece prin stomac

În ultimele luni, când mişcarea este limitată şi suntem nevoiţi să petrecem mult timp în casele noastre, dragostea a înflorit literalmente. Dar nu degeaba se spune că dragostea trece prin stomac. Opţiunile de luat masa limitate din restaurante ne-au făcut pe mulţi dintre noi bucătari. Ne-am echipat bucătăriile cu aparate de bucătărie de calitate, cu care gătitul este mai distractiv şi deloc plictisitor. Roboţii de bucătărie, mixerele, prăjitoarele de pâine sau ceainicele şi alte aparate au devenit o parte de neînlocuit a echipamentelor noastre de bucătărie. Seturile vechi de oale şi cuţite au fost înlocuite cu altele noi, realizate din materiale de înaltă calitate, uşor de adaptat la culoarea echipamentelor de bucătărie.

 

Sfat: trebuie să gătiţi? Folosiţi-vă de aparatele noastre de bucătărie.

 

Robot de bucătărie Robot de bucătărie

Casele noastre strălucesc de ordine

Nu a fost timp înainte, astăzi avem timp mai mult decât suficient. Mulţi s-au apucat de curăţenia generală a caselor lor. Brusc ne-am dat seama că nu avem unde să ne depozităm hainele, lucrurile de sezon, încălţămintea, echipamentul sportiv sau jucăriile. Casele noastre s-au umplut cu dulapuri şi rafturi, doar pentru a pune toate acele lucruri în ordine.

Dulap haine cu rafturi, stejar sonoma, ADELI Dulap haine cu rafturi ADELI

 

Sfat: rafturi, etajere, biblioteci. Veţi găsi aceste lucruri şi în oferta noastră de mobilier de sufragerie. Ascunde totul în spatele unei uşi închise. Oferim diverse modele de dulapuri.

Grădina ca loc de joacă

Înainte era neobişnuit ca copiii să se întâlnească acasă. Astăzi încercăm să îi ţinem acasă, dar pe de altă parte vrem să nu le restricţionăm mişcarea în aer curat. Grădinile noastre s-au transformat în parcuri de distracţii. Pe ele au crescut trambuline şi casuţe de grădină, care stimulează imaginaţia şi creativitatea copiilor.

Căsuţă pentru grădină din lemn pentru copii cu tobogan şi loc cu nisip, PORTIO Căsuţă pentru grădină PORTIO

 

Sfat: intenţionaţi să cumpăraţi o casuţă de grădină pentru copii? Modele diferite, forme diferite, materiale de calitate - veţi găsi şi în oferta noastră.

Timpul reconstrucţiei

Mulţi au folosit şederea forţată acasă pentru reconstrucţie, pe care au amânat-o de câţiva ani. Conform statisticilor, cele mai frecvente reconstrucţii includ redecorarea băii. Cu toate acestea, faianţa şi gresia trebuie completate cu mobilier de baie adecvat. L-am înlocuit pe cel vechi cu unul nou şi modern, care promite o viaţă lungă.

Dulap pentru chiuvetă, alb /stejar artizanal, TOSKANA TOSKANA

 

Sfat: ai de gând să renovezi baia? Mobilierul de baie modern din oferta noastră se va potrivi cu ideea de baie de vis.

 

Coş de rufe pliabil, 3 nuanţe de maro / argintiu, MELVIN Coş de rufe pliabil MELVIN

Covid-19 este aici cu noi de aproape un an. Trebuie să fim responsabili şi să respectăm regulile. Să creăm confort în casele noastre şi să petrecem cât mai mult timp cu cei dragi. Pentru că doar aceste momente contează cu adevărat!