Cele mai bune tendințe de toamnă pentru locuința dvs.: Încercați-le chiar astăzi!

Cele mai bune tendințe de toamnă pentru locuința dvs.: Încercați-le chiar astăzi!

Indiferent dacă faceți parte dintre cei care poartă pulovere până la gât din octombrie până în martie, sau dacă pentru dvs. pantalonii scurți sunt piesele vestimentare universale în orice sezon, cu toții dorim să avem în casă o atmosferă mai primitoare și mai călduroasă în timpul iernii decât de obicei. Pentru a putea face față cu ușurință chiar și vremii posomorâte, vă oferim sfaturi pentru crearea unei atmosfere relaxante. Nu veți crede de cât de puțin efort este nevoie pentru ca locuința dvs. să arate ca în pozele de pe Pinterest!


1. Pături și perne

Păturile și pernele sunt elemente esențiale ale confortului în timpul toamnei și iernii. Pentru cel mai bun efect, adaugați aceste accesorii în maro, roșu sau portocaliu pe canapeaua dvs. Pentru o atmosferă feerică, optați pentru perne și pături albe. Credeți-ne, în timpul zilelor friguroase veți simți nevoia să vă „cuibăriți” într-un loc moale.

Pătură tricotată, KALANE


2. Felinare și sfeșnice

Fără lumini, iarna nu este iarnă! Puteți utiliza oricâte felinare și sfeșnice doriți. Amplasați sfeșnice pe măsuța de cafea din sufragerie, pe comodă și chiar și pe rafturi. Felinarele vor lumina perfect colțul fiecărei încăperi sau intrarea în casă.


3. Covorașe de blană

Covorașele de blană nu ar trebui trecute cu vederea în această perioadă. În dormitor, pot fi plasate lângă pat dar pot fi folosite și pentru a acoperi un fotoliu sau o canapea. În oferta noastră găsiți covorașe de blană de diferite culori. Însă, pentru o adevărată atmosferă de toamnă, le recomandăm pe cele de culoare albă, crem sau maro.

Sfatul nostru: Utilizați covorașul alb de blană ca imitație de zăpadă, curbându-l ușor și așezând pe el alte decorațiuni sau felinare. Astfel, veți crea un decor frumos, cu accente de iarnă.


4. Lumânări și difuzoare de aromaterapie

Însuflețiți-vă locuința cu aromele toamnei. Lumânările parfumate cu arome de scorțișoară, portocală sau măr vă vor armoniza perfect casa. Puteți obține același efect și prin utilizarea uleiurilor esențiale în difuzoare.


5. Fotolii și alte piese de mobilier

Dacă spațiul permite, luați în considerare adăugarea de fotolii confortabile în interiorul locuinței dvs. Fotoliile în culorile toamnei oferă un loc de relaxare și confort după o zi obositoare. În plus, puteți adăuga și alte piese de mobilier de toamnă, cum ar fi rafturi pentru cărți, băncuțe tapițate și multe altele.


6. Decorațiuni de toamnă

Dați frâu liber creativității și adăugați și alte accesorii de interior care să sublinieze stilul primitor al locuinței dvs. Tablouri cu teme de toamnă, ornamente textile, coroane sau vaze cu flori uscate - toate acestea sunt aici pentru a vă ajuta să vă înfrumusețați casa.


Toamna este momentul în care vă puteți transforma locuința într-un adăpost primitor, de care vă veți bucura întregul sezon. Pături, felinare, covorașe de blană și alte accesorii de interior vă vor ajuta să obțineți stilul „cozy*” potrivit. Bucurați-vă cu ușurință de acest sezon magic în confortul propriei locuințe!

*Cozy = termen în limba engleză care se referă la confort, asociat în special cu descrierea unei atmosfere plăcute de acasă.