Bucurați-vă de sezonul vinului

Bucurați-vă de sezonul vinului

Sezonul vinului este în plină desfășurare și dacă și tu te numeri printre iubitorii acestei băuturi divine, cu siguranță aștepți cu nerăbdare un pahar de vin roșu bun. Sau alb? Soiurile de vin românești au cucerit lumea. Indiferent dacă preferați producătorii de vin români sau străini, avem câteva sfaturi pentru a vă bucura din plin de un pahar de vin. Pentru a-l face și mai bun. Ce nu ar trebui să lipsească din dotarea ta?

Bucurați-vă de sezonul vinului

 

Un serviciu elegant pentru servirea vinului este de bază

Vinul - băutura zeilor - ne va aduce o mare bucurie chiar și nouă, simplii muritori. Bucuria este cu atât mai mare când ne răsfățăm cu ea dintr-un serviciu elegant. Paharele special concepute pentru vin îi pot evidenția gustul excepțional. Datorită piciorului de care ținem paharul, nu încălzim vinul cu mâna. Forma specială a paharului va ajuta la „deschiderea” gustului unic al vinului. Astfel de piese  găsiți și în oferta noastră.

 

Bucurați-vă de sezonul vinului

 

Ești unul dintre cei pentru care vinul este parte integrantă a fiecărei petreceri în grădină sau grătar? O alegere excelentă pentru tine este setul de 4 piese de pahare de vin VERITAS. Sunt făcute din sticlă mai groasă, așa că spargerea lor chiar și la o petrecere nebună în grădină poate fi destul de dificilă. Culoarea lor este, de asemenea, un avantaj: fiecare pahar de vin din setul VERITAS are o culoare diferită, așa că atunci când sunt mai mulți invitați, toată lumea știe ce culoare are paharul lui. 

 

Bucurați-vă de sezonul vinului

 

Esti mai mult un fan al stilului clasic? Atunci vei aprecia aspectul distins al paharelor de vin AVEIRO. Aici vei gasi un set de 6 pahare din sticlă transparentă și fumurie. Cu volumul lor de 410 ml, sunt un companion excelent nu numai pentru degustarea de vinuri, ci și pentru servirea băuturilor mixte. Este vorba despre măiestrie: paharele de vin AVEIRO sunt suflate manual, astfel încât fiecare piesă este unică.

 

Bucurați-vă de sezonul vinului

 

Deschide și toarnă vinul cu ușurință

Desigur, poți deschide o sticlă de vin chiar și fără tirbușon - împingi dopul înăuntru cu degetul mare sau cu o lingură, sau bagi sticla în pantof și o lovești ușor de perete pentru ca dopul să alunece treptat afară. Internetul este plin de videoclipuri care te învață să faci acest lucru. Dar de ce să te privezi de ritualul frumos care vine cu vinul bun? Sunetul așteptat atunci când scoți dopul cu deschizătorul de vin este un răsfăț pentru urechi.

În magazinul nostru online puteți găsi un deschizător de vin electric cu iluminare LED SAKARO. Cu el, poți deschide o sticlă de vin rapid, fără efort și chiar și în condiții de lumină slabă. Deschizătorul electric de vin include și un tăietor de folie sau plută.

Tradiționaliștii vor fi mulțumiți de setul de deschidere a vinului SAKARO. Deschizatorul joacă un rol important pentru că plăcerea de a servi și savura vinul va fi sporită de aerator. Cum funcționează? La turnare, încetinește curgerea vinului, datorită căruia băutura este oxigenată și se dezvoltă mai mult aromele sale unice. De asemenea, sunt incluse dopuri de vid care păstrează aroma și gustul natural al vinului și un suport pentru întregul set.

 

Bucurați-vă de sezonul vinului

 

Cum se păstrează vinul?

Principiile pentru depozitarea vinului sunt relativ simple. Doar urmați-le și gustul băuturii divine va fi și mai delicios. La ce să fii atent? Sticlele ar trebui fie păstrate la întuneric și răcoare. Daca nu ai această optiune, măcar ferește-le de lumina directă a soarelui. Ele au nevoie și de o temperatură mai scăzută și constantă – ideal ar fi să le depozitezi într-o cămară sau pivniță. Schimbările frecvente și bruște de temperatură pot strica vinul - pur și simplu nu va avea gust bun.

SERGEL pentru 18 sticle este un ajutor care ține cont de nevoile vinului. Placa de sus protejează vinul de lumina soarelui și de lumină și poate servi drept bază pentru un ghiveci cu o plantă. Pregătiți degustări regulate de vin acasă? Atunci un cărucior de servire cu suport pentru sticle DILIA nu trebuie să lipsească din casa ta. Poate ține 12 sticle. Un mod elegant de a aduce gustări și o selecție de vinuri pentru degustare. Tu și invitații tăi ce soiuri veți alege de data aceasta?

Vrei să te bucuri și mai mult de ritualul deschiderii, turnării și savurării vinului? Poți găsi tot ceea ce ai nevoie, inclusiv rafturi pentru vin, pe kondela.ro.