Bucătăria: Locul în care petrecem timp zi de zi. Cum să o aranjezi?

Bucătăria: Locul în care petrecem timp zi de zi. Cum să o aranjezi?

Un loc în care ne asigurăm că familia mănâncă bine. Un loc care uneori se simte ca un furnicar – mai ales în ziua de Crăciun. Un loc în care se trăiește. Aceasta este bucătăria. Regatul în care gătim, coacem, dar și spălăm vase sau depozităm alimente. Care este baza bucătăriei? Cum să o aranjezi astfel încât să fie o bucurie să prepari mâncarea? Și ce nu ar trebui să lipsească din bucătărie?

Bucătăria

 

Pentru ca bucătăria să aducă suficient spațiu de lucru

Insula de bucătărie este inima fiecărei bucătării. Principala cerință pentru insulă este spațiu suficient. Astfel încât să poți pregăti cu ușurință cina de Crăciun, gustări de Paște pentru întreaga familie și, de asemenea, să tratezi vizitatorii în timp ce coaceți tortul aniversar. În principiu, cu cât blatul este mai lung, cu atât este mai plăcut să pregătiți mâncarea. De asemenea, spălați vase - puteți așeza mai ușor o chiuvetă mai mare pe blatul lung.

În același timp, nu trebuie să uităm de spațiu de depozitare suficient: pentru toate oalele, tigăile, uneltele de copt și alimentele. Pentru ca totul să fie la îndemână atunci când ai nevoie. În oferta noastră puteți găsi linii complete, precum setul de bucătărie LINE într-un design alb minunat, ceea ce îl face să se potrivească perfect în orice casă.

Cu toate acestea, puteți să vă asamblați cu artă propria unitate de bucătărie, astfel încât să utilizați la maximum dimensiunile bucătăriei. Exact în funcție de nevoile și cerințele tale. O alegere excelentă este unitatea de bucătărie JULIA realizată la comandă într-o culoare fermecătoare gri închis, care adaugă o notă elegantă setului. Puteți echipa cu ușurință o bucătărie de colț cu ea.

 

Bucătăria

 

Rafturile deschise măresc optic spațiul bucătăriei

Cu toate acestea, bucătăria nu oferă întotdeauna posibilități nelimitate. O linie de bucătărie cu spațiu de depozitare mai mic este o idee bună, dar dulapurile închise deasupra liniei pot crea o senzație de înghesuit. Cum să eviți acest lucru?

Rafturile deschise sunt o soluție din ce în ce mai populară care poate fi văzută, de exemplu, în Scandinavia iubitoare de design. Rafturile deschise pot combina funcționalitatea și estetica. Pune pe ele ceea ce folosești cel mai des: farfurii, condimente în borcane frumoase, o tavă de prăjitură sau cărți de bucate.

Sigur, această soluție necesită mai multă organizare și curățare mai frecventă, dar rezultatul merită. Bucătăria arată mai aerisit, nu simți că îți cad dulapurile în cap într-un spațiu limitat și ai totul la îndemână. De exemplu, raftul deschis elegant BEVERLY, cu un design elegant din grafit, te va ajuta să mărești vizual o bucătărie mai mică. În plus, poți cultiva și ierburi proaspete pe el.

 

Bucătăria

 

Lucruri mici care aduc bucurie la prepararea mâncării

Bucătăria este locul în care ne ocupăm de pregătirea hranei de calitate pentru familie. Gătitul și coacerea sunt la ordinea zilei aici. Odată ce avem rezolvată problema dulapurilor de bucătărie și a depozitării lucrurilor, ne putem gândi la „lucrurile mărunte” care vor aduce rezultate mari. De exemplu?

Pentru ca pregătirea mâncării să aducă bucurie, ghivecele de calitate ar trebui să fie o chestiune de la sine înțeleasă. Ideal este un set care sa aducă un design uniform și diferite dimensiuni de ghivece. Nevoile bucătarilor de ocazie și pasionați pot fi acoperite cu ușurință de setul nostru de oale din oțel inoxidabil PALANI, potrivite pentru plite pe gaz, cu inducție și electrice. Cinci oale, o tigaie, toate capacele și, ca bonus, polonic, spatulă și lingură de servire.

Și ce urmează? Cuțitele de înaltă calitate fac pregătirea alimentelor mult mai ușoară. Seturile de cuțite oferă avantaje similare cu oalele - design uniform și cuțite care acoperă cele mai comune cerințe de tăiere. De la filet la tăierea pâinii la un cuțit pentru legume. Setul nostru de 5 cuțite MALIKA cu suport este o alegere bună.

Un cărucior de servire este, de asemenea, un ajutor excelent în bucătărie - atunci când este parcat, servește ca suprafață suplimentară de lucru sau spațiu de depozitare pentru stocarea alimentelor. Când este gol, poți servi un prânz cu adevărat bogat pentru întreaga familie dintr-o singură mișcare. Ce părere ai de căruciorul nostru multifuncțional de servire cu blat de lucru ARETE?

Pe kondela.ro găsești nu numai unități de bucătărie, dulapuri, comode, vitrine și rafturi, ci și alte ajutoare precum cântare de bucătărie, bufete sau tocătoare.