Acasă pentru pantofii tăi. Cum se alege cutia de pantofi potrivită pentru hol?

Acasă pentru pantofii tăi. Cum se alege cutia de pantofi potrivită pentru hol?

Cutie pentru pantofi, pantofar, dulap pentru pantofi ... Mai multe denumiri pentru acelaşi tip de mobilier. Pentru ca totul să funcţioneze aşa cum ar trebui în vestibul, este necesar să acordăm fiecărui obiect atenţie şi un loc aparte. Nu ne referim doar la paltoane, jachete, genţi de mână pentru femei sau genţi de şcoală. Cu siguranţă veţi fi de acord cu noi că cel mai important lucru din hol sunt pantofii. Aici pantofi, acolo adidaşi sport, cizme şi sub oglindă ghetele de fotbal ale băieţilor. Cutia de pantofi este cea care vă va rezolva grijile cu grămada de pantofi aruncaţi în hol.

Ansamblu pentru hol Aster Ansamblu pentru hol Aster

Care e cel mai bun loc pentru cutia de pantofi?

Pentru a alege cutia potrivită pentru pantofi, este necesar să stabilim locul pe care dorim să-l punem deoparte pentru dulapul pentru pantofi. Cutia de pantofi face adesea parte din mobilierul de hol, dar o putem găsi şi în camera studenţilor, în dormitor sau într-un dulap separat, unde se potriveşte cu un suport mare pentru pantofi de la podea la tavan... Dar asta este o poveste diferită :-)

Cutia pentru pantofi nu trebuie să ocupe prea mult spaţiu în vestibul. De obicei, este poziţionată aproape de uşa de la intrare, deci este important ca dimensiunile ei să nu ne împiedice să deschidem uşa în siguranţă. Holurile, în special în apartamente, sunt de mici dimensiuni, aşa că sunt mai multe lucruri de luat în considerare când alegeţi o cutie de pantofi. Cutia pentru pantofi trebuie să aibă dimensiunea ideală pentru a se potrivi perfect în vestibul, în timp ce trebuie să poată oferi spaţiu suficient pentru depozitarea pantofilor tuturor membrilor familiei.

Dulap încălţâminte 2K1S, stejar San Remo, ORESTES Dulap încălţâminte ORESTES

Cutie de pantofi reglabilă

Cea mai simplă şi la îndemână este o cutie de pantofi reglabilă, realizată în mare parte din metal. Reglabil în acest caz înseamnă că puteţi modifica lăţimea dacă trebuie să puneţi mai multe perechi decât de obicei. Puteţi depozita pantofii pe mai multe rafturi formate din tije metalice.

Dulap încălţâminte 4 rânduri, crom, DITA Dulap încălţâminte DITA

Pantofar din metal sau bambus

Variantele mai ieftine includ şi cutii de pantofi care oferă trei până la cinci rafturi pentru depozitarea pantofilor. Astfel de pantofare sunt lăudate de cuplurile tinere, unde pantofii pentru adulţi nu se amestecă cu cei ai copiilor. Ele sunt, de asemenea, populare printre studenţi. Metalul şi MDF-ul sunt utilizate în principal pentru producţia acestor tipuri de pantofare. Cutiile moderne de pantofi de designer sunt acum realizate şi din bambus.

Pantofar cu 3-rânduri, oţel inoxidabil, NILS Pantofar cu 3-rânduri NILS Dulap încălţăminte, bambus, lăcuit, SOVETO TYP 1 Dulap încălţăminte, SOVETO TYP 1

Cutie pentru pantofi ca parte a panoului cuierului

Dulapul din hol este practic, mai ales dacă are şi un un panou suspendat sau tije cu cârlige. În acest fel puteţi organiza nu numai pantofii, ci şi paltoanele, jachetele, eşarfele şi alte accesorii. Avantajul este că panoul are şi o oglindă. Oglinda este de mare ajutor atunci când plecaţi de acasă şi vreţi să vă mai verificaţi o dată înfăţişarea.

Cuier cu dulap pt. încălţăminte, metal negru, BARNUM Cuier cu dulap pt. încălţăminte BARNUM Cuier panel cu oglindă, alb, LYNATET TYP 115 Cuier panel cu oglindă LYNATET TYP 115

Cutie pentru pantofi bancă

TAcest pantofar sub formă de bancă oferă o zonă de relaxare. Această caracteristică va fi apreciată în special de copii şi vârstnici. Cutia de pantofi cu bancă are unul sau două rafturi. Este potrivită pentru pantofii pe care îi purtaţi cel mai des sau pentru cei pe care tocmai i-aţi scos din picioare!

Bancă cu rafturi pantofi, negru/alb, LYROS Bancă cu rafturi pantofi LYROS

Dulap cu uşi pentru pantofi

Un model de pantofar clasic este şi dulapul cu uşi. În interiorul dulapului veţi găsi de obicei unul sau două rafturi. Uşa se deschide în spaţiu în mod tradiţional. Un alt model sunt cutiile de pantofi cu rafturi pliabile.

Pantofar, MDF laminat, natural, FP 02 Pantofa FP 02 Pantofar 4 compartimente, alb/stejar sonoma, VIVAT TYP 3 Pantofar 4 compartimente, VIVAT TYP 3

Cutie de pantofi combinată

Dacă sunteţi în căutarea a ceva mult mai practic, pariaţi pe un dulap pentru pantofi care este combinat cu sertare sau un raft.

Pantofar, stejar sonoma, ANABELA Pantofar ANABELA Pantofar înclinabil, alb, IZABELA Pantofar înclinabil IZABELA

Dulap de încălţăminte

Dacă trebuie să organizaţi mai multe perechi de pantofi, dulapurile pentru pantofi cu mai multe rafturi sunt potrivite pentru dvs. Puteţi aşeza o astfel de cutie de pantofi oriunde în casă. Din exterior, pare un dulap, dar este o cutie de pantofi cu un scop bine definit.

Dulap de pantofi, fag, MARINA Dulap de pantofi MARINA

Cutie de pantofi cu oglindă

Cumpăraţi 2 din 1. Dulapul pentru pantofi cu oglindă are nu numai o funcţie practică, ci şi o funcţie de design. Vă puteţi verifica aspectul în oglinda pantofarului. În plus, oglinda poate mări optic suprafaţa holului.

Pantofar, stejar sonoma/oglindă, KAPATER 304997 Pantofar KAPATER 304997

Organizator de pantofi

Nu trebuie să uităm de organizatorul pentru încălţăminte. Îl veţi folosi în hol, sau îl veţi ascunde într-un dulap sau garderobă. Avantajul unui astfel de organizator este dimensiunea sa. Este înalt, oferind câteva zeci de rafturi pe care puteţi depozita confortabil pantofii tuturor membrilor familiei.

Organizator de pantofi modular, negru / alb lapte, BEKIM TYPE 1 Organizator de pantofi modular BEKIM TYPE 1

Şi un bonus în plus

Tot vorbim despre pantofi. Cizmele sunt adesea uitate. Și proprietarii de cizme din piele vor aprecia ajutorul care vine sub forma unui pantofar dedicat. Suportul previne deteriorarea, deformarea şi crăparea pielii în pliurile care apar atunci când cizmele sunt doar aruncate pe podea. Îl puteţi folosi chiar şi după sfârşitul iernii. Puneţi cizmele pe suport şi lăsaţi-le deoparte cu suportul până când le vine din nou vremea.

Vă recomandăm:

Suport pentru cizme, alb, FOVUM Suport pentru cizme, FOVUM