Cum să mobilezi o cameră de zi cu un buget de până în 9 000 Lei

Cum să mobilezi o cameră de zi cu un buget de până în 9 000 Lei

Pentru a-ți face casa și mai frumoasă. Acesta este scopul acestui articol. Mobilezi o casă nouă sau te-ai hotărât să-ți revigorezi camera de zi? Avem sfaturi pentru tine legat de mobilierul care te va face să te simți grozav în camera ta de zi. Și toate acestea pentru ca atunci când cumperi un set complet de mobilier, să te încadrezi într-un buget de 9000 Lei. Pentru o sumă care ar fi suficientă pentru o piesă sau două de mobilier în altă parte, vei primi mobilier pentru întregul living.

Amareto

 

Colțar AMARETO

4 959 Lei 

Poate că pentru cei mai mulți dintre noi, baza unui living este o canapea confortabilă. Fie că ești în căutarea unui „aeroport” mare pentru întreaga familie pentru a petrece serile împreună, sau a unui pat pliant generos pentru oaspeți (dimensiunile patului desfășurat 125 x 200 cm), colțarul AMARETO este doar pentru tine. Spațios, funcțional, cu un design modern. În plus, la 4 959 Lei îl vei găsi în două culori: gri/ alb și bej/ maro. Deoarece este o canapea de colț, o poți pune pe stânga sau pe dreapta.

Cu toate acestea, poți transforma și colțarul AMARETO într-un pat - nu trebuie să fie împins la perete datorită tapițeriei din spate, îl poți așeza în cameră fără nicio grijă. Când te relaxezi, vei aprecia cele 2 tetiere de poziționare, pe care le poți regla în până la 6 poziții diferite. Vizionarea unui film sau citirea unei cărți nu a fost niciodată mai confortabilă. De asemenea, te poți baza pe spațiul de depozitare încorporat - fie pentru haine de iarnă, fie pentru pilote și perne pentru oaspeți. Colțarul AMARETO este tapițat cu material Portland rezistent la abraziune și piele ecologică.

 

alicante

 

Mobilă perete ALICANTE

1 895 Lei 

O altă piesă de neprețuit, fără de care nici măcar nu ne putem imagina un living astăzi, este mobila de perete. Iar atunci când este multifuncționala - o masă TV cu spațiu de depozitare, dulapuri, rafturi și plante – toată lumea o va aprecia. Mobila de living ALICANTE îndeplinește aceste criterii, dar oferă puțin mai mult. Datorită combinației de culori (alb și stejar) și designului, completează perfect caracteristica dominantă a livingului care e colțarul AMARETO.

Mobila de living ALICANTE va oferi, de asemenea, spațiu de depozitare deschis și închis pentru locuință. Pe lângă o masă TV cu două dulapuri și depozitare deschisă, setul include și două dulapuri suspendate și 3 rafturi. Datorită acestui aranjament artistic, poate nu numai să păstreze documente, vase, pahare sau un serviciu de luat masa, ci și să prezinte fotografii de familie, decorațiunile tale preferate sau să ajute la amplasarea plantelor, care prin culoarea lor verde vor face camera de zi mai confortabilă. 

 

Măsuța de cafea ALICANTE

 

Măsuța de cafea ALICANTE

559 Lei 

Spirit practic. Aceasta este principala cerință pentru o măsuță de cafea, care este urmată îndeaproape de design. Masa ALICANTE, din aceeași serie ca și mobila de perete de living, combină atemporalitatea, durabilitatea și în același timp o funcționalitate deosebită. La fel ca și mobila de perete ALICANTE, această masă este realizată din PAL laminat. Totodată, se încadrează în living ca aspect: o vei găsi pe alb și stejar.

S-a turnat ceai pe măsuța ta de cafea? Doar o ștergi. Copilul tău a decis să facă o analiză amănunțită a plăcintei cu afine pe ea? Nici o problema. Ești unul dintre cei care sunt supărați pe telecomenzile așezate pe măsuța de cafea? Datorită spațiului de depozitare sub formă de rafturi practice, vei avea mereu telecomanda la îndemână, dar nu te va deranja vizual. Cu o suprafață utilă de 120 x 60 cm, va oferi și spațiu suficient pentru sandvișuri, tartine, prăjituri sau băuturi în timpul unei sărbători în familie.

 

Comoda ALICANTE

 

Comoda ALICANTE

1 279 Lei 

În special familiile numeroase vor aprecia spațiul de depozitare generos. Chiar și în sufragerie. Comoda ALICANTE se va ocupa mereu de tot ce ai nevoie - de la documente importante la setul de sufragerie la setul de ceai. Chiar și în acest caz este vorba de un mobilier care, prin designul său, se încadrează perfect în livingul compus din piesele mai sus menționate. Comoda ALICANTE încântă prin același design: alb și stejar.

Din nou, aceasta oferă o combinație utilă de spațiu deschis și închis. Datorită dulapurilor, oaspeții nici nu vor observa că încă nu ai călcat toate fețele de masă. În același timp, ai un set de ceai frumos, căni de cafea sau un vas cu fructe? Vitrina de sticlă le expune admirației. Și vești grozave: pentru 139 Lei poți cumpăra și iluminarea de fundal a acestei vitrine pentru comoda ALICANTE. 

 

Covor MATES

 

Covor MATES

189 Lei 

Combinația dintre podea sau parchet cu un covor deosebit va adăuga o notă specială sufrageriei. Chiar în partea de lângă colțar, poți crea o insulă caldă pentru confortul picioarelor tale. Covorul MATES cu dimensiunile de 133 x 190 cm reprezintă alegerea ideală pentru acest loc. Nici inutil de mare, nici prea mic, doar corect.

Îl poți găsi în două culori: alb și negru. Va impresiona prin modelul său geometric simplu. Covorul MATES nu este perfect doar pentru sufragerie, îl poți asorta cu ușurință și cu celelalte accesorii din casă.

 

vaza tip tabulka